ikili test ,harmony test

Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin minik oğluşunu inşallah.

Canım benim kan sonucun temiz çıktı. Down sendromu riski yok dediler.Darisi sizlere inşallah. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat versin Rabbim.

Senin adına çok sevindim, Allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. Dualarında yer almak ne güzel, Allah razı olsun. Tüp bebek düşünmedin mi demişsin, son zamanlarda görüşmedim, down sendromlu bebeğimden önce görüşmüştüm, gerek yok doğal yolla hamile kalabilirsin demişti ve doğal yolla hamile kalmıştım ama down sendromu çıkmıştı. Görüştüğüm 2 doktor da tüp bebekde genetik incelemenin düşük riskini arttırdığını söylemişti, yine de tekrar görüşmeyi düşünüyorum ama eşim çocuk istemiyorum diyor, o nedenle tedaviye geleceğini de sanmıyorum Allah onu da ıslah edip fikrini değiştirir inşallah

Canım benim kan sonucun temiz çıktı. Down sendromu riski yok dediler.Darisi sizlere inşallah. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat versin Rabbim.
GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM RABBİM SANA BAĞIŞLASIN YAVRUNU BENDE YARIN KAN VERİCEM İNŞALLAH BENDE GÜZEL HABERLERİ BURAYA YAZARIM DUALARINI EKSİK ETME BİZEDE

Gözün aydınÖmürlü saglıklı olsun....Haftaya da benim sonuçlar belli olacak.

Az önce çıktım hastaneden kan verdim rabbim biliyor ya okadar dua ediyorum ki ay sonunda belli olacak benimde sonuçlarım inşallah bende güzel haberlerimi yazıcam buraya

GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM RABBİM SANA BAĞIŞLASIN YAVRUNU BENDE YARIN KAN VERİCEM İNŞALLAH BENDE GÜZEL HABERLERİ BURAYA YAZARIM DUALARINI EKSİK ETME BİZEDE
Hepinizde bütün dualarımda aklımdan geçiriyorum Rabbim sana ve herkeze hayirli sağlıklı sıhhatli evlat versin insallah

Inşallah canim Allah büyüktür inşallah eşinin kalbinede bir ılıklık verir Rabbim. Hepinizide tek tek aklimdan geçiriyorum.Senin içinde dua ediyorum.Allahim bütün isteyen annelere sağlıklı sıhhatli hayirli evlat nasip etsin. Bu olay bana o kadar çok şey öğretti ki hayatımızda herşey için şükretmemiz lazım.Rabbim hepimizi beterin beterinden korusun.

ben bıraz gec okudum galıba.oncelıkle gecmıs olsun.bende aynı durumu 2 hafta once yasadım ve kandan genetık testı yaptırdım.sonuc temız cıktı.sız yaptırdınız mı? ben karından su alma ıslemını cok urkutucu buldum malesef.umarım hersey yolundadır.ıyı gunler

gercekten bu stres ınsanı kahredıyor.kandan genetık testı yaptırmak en mantıklısı.tepecık ucretsız yapıyor.ben 15 gun once ozel hastanede 2750 tl ye yaptırdım.en azından gerı kalan zamanımız rahat gecer ve hazırlıklı oluruz.

cok gecmıs olsun.pekı sonucunuz ne oldu ve ne yaptınız.

merhaba bende ayın 11inde kan verdim sonucu bekliyorum hayırlısıyla temiz çıkar inşallah sizin yüzde kaçtı riskiniz benim 1/304

kesinlikle onu düşünmekten ebbegime odaklanamaıyorum..

Bu testlerden cok cekmis birisi olarak yaziyorum. Ikili uclu dortlu tarama dedikleri sadece istatislikler uzerinden size bi sonuc verir hatta cok guvenilen nifty testide ayni mantiktir. Size 350de 1 ihtimal dedigi bi istatistik sonucu hani risk varmi yokmu diye bi sonraki surece itiyor sizi. En garantisi sivi aldirmak niftyde cok guvenilir degil. Sivi aldirmakta evet tehlikeli ama siz diyosanizki sonuc sorunlu cikarda aldiririm direk onu yaptirin. Ama benim buna asla icim elvermez kendi sahsi fikrim saglikli olan bebeginize sivi aldirirken bile zarar gelmesinden korkarken sirf down sendromlu veya baska bi genetik rahatsizligi olcagi icin (ki down sendromlu cocuklar gayet hayata tutunabilen cocuklar)o bebege kiymayi nasil aklinizdan geciriyosunuz merak ediyorum. Bu benim kendi sahsi fikrim taslanmaya yada polemige girmeye niyetim yok benim riskim 68de 1 di cok yuksek bi risk doktorlara gore ben Allaha sukur oylede olsa aldirmayi hic dusunmedim diger testleride yaptirmadim bu yuzden su anda ikisinede riskli denen ama suan gayet saglikli iki evladim var sukurler olsun. Sadece yasadiklarimi paylasmak istedim. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…