- 10 Haziran 2022
- 282
- 184
Fetal dna özel ucretli bir testDevlet hastanesinin perinotoloji bölümünde bu testler yapiliyormu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fetal dna özel ucretli bir testDevlet hastanesinin perinotoloji bölümünde bu testler yapiliyormu acaba
Sakin ol canım her doktor farklı şeyler söylüyor ben 15 haftaligim bu haftaya gelene kadar neler çektim ama yine de çok şükür diyorum bebeklerim benimle sen de kötü düşünme benim şuan okdr kanamam var mı ama napim yine de umut ediyorum evimi özledim hastaneden nefret ettim resmen inşallah yarın evime gitmek nasip olurBilmiyorum çok korkuttular beni bebek hareketsiz down sendromlular da olabilir falan dedi perinotolojiye gittim bebek 11 haftalık 10 hafta gösteriyor biraz daha büyüsün öyle gel dedi haftaya gidicem işte Allah büyüktür bakalım o ne diyecek zaten hala kusmalar bitmedi iyice cehenneme döndü hayatım
İnşallah sağ salim kucağına alırsın Rabbim YA Musavvir isminin hürmetine senin de bizim gibi olan tüm kadınlarında bebeklerini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin birbirimize dua edelim elden başka hiçbir şey gelmiyorSakin ol canım her doktor farklı şeyler söylüyor ben 15 haftaligim bu haftaya gelene kadar neler çektim ama yine de çok şükür diyorum bebeklerim benimle sen de kötü düşünme benim şuan okdr kanamam var mı ama napim yine de umut ediyorum evimi özledim hastaneden nefret ettim resmen inşallah yarın evime gitmek nasip olur
Aminn allahim herkesin yardımcısı olsun rabbim isteyenlere versin verenlerin de kucağına sağ salim almasını nasip eylesinİnşallah sağ salim kucağına alırsın Rabbim YA Musavvir isminin hürmetine senin de bizim gibi olan tüm kadınlarında bebeklerini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin birbirimize dua edelim elden başka hiçbir şey gelmiyor
Merhaba sizinle aynı durumdayım neler yaptınız bu süreçte?Merhaba hanımlar 2 gündür bu konu ile alakalı bir çok şey okudum ben de fetal dna testi yaptırdım kafam rahat olsun başka testlerle uğraşmayalım diye tamamen bu düşünce ile çünkü ultrason da ense kalinliklari gayet iyiydi doktorumuz iyi dedi ama tabi biz bazı seyleri ultrason da göremeyiz gözden kaçar filan dedi nipty testini önerdi ikiz gebelik olduğu için ikili testlerin güvenirliği açısından tereddüt edersiniz dedi tamam dedik ve yaptırdık 11+2 de kan verdim 2 tüp iznir panorama da amerikaya gitti sonuçlar ve tam 15 günde geldi 2 gün oluyor işte trizomi 21 (1/631) down sendromu riski çıkmış şok oldum ve tabi baya kötü oldum ağladım sonra anlamaya çalıştım ne olduğunu araştırmaya başladım doktorum iyi bir perinatoloji doktoruna gorunmelisin dedi bende araştırdım 2 gün boyunca buldum pazartesi günü randevu aldım 14 haftalik olacağım pazartesi günü nasıl bir yok izleyecek henüz bilmiyorum aminiyosentez istemiyorum korkuyorum zaten aldırmayı da asla düşünmüyorum kıyamam çünkü birde ikiz gebelikte hangi çocukta risk var nasıl anlayacağız bunu aminiyosentez dışında bilmiyorum bu şekilde olanlar lütfen yardımcı olabilir mi korkuyorum tup bebekle evlat Sahibi olacağız zaten çok tedirginim allahim evlatlarımızı bize bağışlasın
Düşük yaptım canimMerhaba sizinle aynı durumdayım neler yaptınız bu süreçte?
çok geçmiş olsunDüşük yaptım canim
Teşekkür ederim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
Test sonucunuz ne cikmisti acabaMerhaba hanımlar 2 gündür bu konu ile alakalı bir çok şey okudum ben de fetal dna testi yaptırdım kafam rahat olsun başka testlerle uğraşmayalım diye tamamen bu düşünce ile çünkü ultrason da ense kalinliklari gayet iyiydi doktorumuz iyi dedi ama tabi biz bazı seyleri ultrason da göremeyiz gözden kaçar filan dedi nipty testini önerdi ikiz gebelik olduğu için ikili testlerin güvenirliği açısından tereddüt edersiniz dedi tamam dedik ve yaptırdık 11+2 de kan verdim 2 tüp iznir panorama da amerikaya gitti sonuçlar ve tam 15 günde geldi 2 gün oluyor işte trizomi 21 (1/631) down sendromu riski çıkmış şok oldum ve tabi baya kötü oldum ağladım sonra anlamaya çalıştım ne olduğunu araştırmaya başladım doktorum iyi bir perinatoloji doktoruna gorunmelisin dedi bende araştırdım 2 gün boyunca buldum pazartesi günü randevu aldım 14 haftalik olacağım pazartesi günü nasıl bir yok izleyecek henüz bilmiyorum aminiyosentez istemiyorum korkuyorum zaten aldırmayı da asla düşünmüyorum kıyamam çünkü birde ikiz gebelikte hangi çocukta risk var nasıl anlayacağız bunu aminiyosentez dışında bilmiyorum bu şekilde olanlar lütfen yardımcı olabilir mi korkuyorum tup bebekle evlat Sahibi olacağız zaten çok tedirginim allahim evlatlarımızı bize bağışlasın
Hangi test sonucum canımTest sonucunuz ne cikmisti acaba
Fetal dnaHangi test sonucum canım
İkiz olduğu için sonuç saptanamamisFetal dna
Kendiliğinden mi düştülerİkiz olduğu için sonuç saptanamamis
Evet canimKendiliğinden mi düştüler
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin çok üzüldümEvet canim
Düşüğü kaç haftalıkken yaptınız? Zor oldu muEvet canim
Allah razı olsun Allah kimseye yaşatmasınBaşınız sağ olsun Allah rahmet eylesin çok üzüldüm
16 haftalik iken yaptım epey zorlandım tbiDüşüğü kaç haftalıkken yaptınız? Zor oldu mu
Benim de düşük tehlikem var da yarın kontrole gideceğim o yüzden merak ettim ama kanamam bitti sanırım bebeğim düşmedi çünkü gebelik belirtilerim hala devam ediyor. Düşse devam etmezdi sanırım16 haftalik iken yaptım epey zorlandım tbi
Benim durum biraz farklı Tai doktor kontrolünde olman senin için daha iyi olur ve iyi bir perinatoloji doktoru ile ilerle benceBenim de düşük tehlikem var da yarın kontrole gideceğim o yüzden merak ettim ama kanamam bitti sanırım bebeğim düşmedi çünkü gebelik belirtilerim hala devam ediyor. Düşse devam etmezdi sanırım