Arkadaşlar merhaba lütfen bu konuda herhangi bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun lütfen eğer okuyorsanız boş geçmeyin ufacık da olsa bir fikriniz varsa belirtin çünkü sabahtan beri çok kötüyüm zor nefes alıyorum.
Şimdi arkadaşlar ben 12. Haftada ikili tarama testi yaptırdım sonuçlarında risk düşük çıktı. Sadece free beta hcg Mom değeri düşük çıktığı İçin doktorum sorun olmaz sadece daha sık değerlendirilmen gerekiyor demesine rağmen içim içimi yediği için 14. Haftanın son gün bir daha ikili test yaptırdım. İkinci test sonucu benim için adeta bir şok ve hayal kırıklığı oldu. Başka bir hastanede yaptırdığım ikinci test sonucunda free beta hcg Mom değeri normal çıkmasına rağmen bir anda trisomy 18 değeri 155/1 kadar yüksek riskli çıktı. Ben bunu görünce şok oldum tabi. Doktor keşke ikinciyi yaptırmasaydın kuyuya taş atmış oldun dedi mecburen nifty testi yaptıracağız. Korkular denizinde sürükleniyoruz eşimle beraber
şimdi iki test sonucunu da buraya yüklüyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz çok korkuyorum.