İkili tarama testi fiyatları

Bahcelievlerde ki vital hospital de ikili teste kan ve ultrason toplamda 178 tl verdim .muayne ucreti de 50 tl ekstra . ancak 10 gunluk kontrol suresinde gittim gecmis randevumun ustune muayne ucreti vermedim .

Erzurum da hangi hastanede yaptırdınız acaba

Ben de su su su arkadaşımız gibi Erzurumdayım.. Sanırım aynı hastanede yaptırmışız : )) Aynı fiyatlar çünkü.. Zaten toplasan 2 özel hastane var..

Hangi hastaneymiş orası?

Erzurumda bir özel hastane canım.. Emekli sandığı olduğumuz için sanırım

Tamam anladım hastaneyi doğru 35 lira muayene ücreti alan bitane var orda hangi doktora gidiyorsunuz acaba

Tamam anladım hastaneyi doğru 35 lira muayene ücreti alan bitane var orda hangi doktora gidiyorsunuz acaba

Canım ben ilk bebeğim için diğerine gidiyordum Fatma hanıma... Düşük oldu kürtaj oldum psikolojim çok kötüydü o yüzden sanki doktoru göze almıştım Psikoloji işte olacağı vardı.. Bu gebeliğimde de ilk haftalarda moral çok önemli diye diğer hastanede önce Muhammet beye gittim çok da memnundum süper bir hekim... İnsanı her an güler yüzle pozitif esprililerle karşılayan bir insan çok memnundum ama 15. haftadan sonra eski doktoruma fatma hanıma devam ettim çünkü orda doğum yapmak istiyordum... Memnun da kaldım...

Anladım, orası çok uzak oluyo, gitmek sıkıntı. Muhammet bey tayini çıkan muhammet bey herhalde, bende gitmiştim ona hamile kalmadan önce dediğin gibi harika bi doktordu :) şimdi gittiğim doktorunda yine tayini çıkmış, kime gitsem kararsız kaldım işte :) Hamile kaldıktan sonra Fatma hamının ismini çok duydum ona bi gitmiştim, o da iyi, sıcak bi doktor ama dediğim gibi orası çok uzak, gitmek sıkıntılı oluyor benim için.

Muhammet bey gitti mi.. Bilmiyordum ben valla senden öğreniyorum... Valla Fatma hanımın olduğu hastane uzak ama servisleri olduğu için ben hiç sıkıntı çekmedim yarım saatte bir servisleri var ve benim bulunduğum yerden oraya gitmek çok daha kısa sürüyor diğer hastaneye iki vesait oluyor : ) Ben o hastaneye ne paralar yatırdım inan ki safra ameliyatımı da orda oldum bebeğimin doktoru da orda vs vs. İlgileri çok güzel, inanın doğum yaptım senle bacın gibi ilgileniyorlar çok memun kalmıştım... Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin...

İnşallah çok teşekkür ederim. Söylediklerinizi dikkate alıcam çok sağolun :)

Gercekten okadar zorluyolarki grcen hafta kan grubumu bildigim halde tekrar test yapmıslar nerden kazanırızın derdindeler
"Kan grubumu bildiğim halde tekrar test yapmışlar, nerden kazanirizin derdindeler" demişsin. Eğer sen kan grubu kartını ibraz etmediysen, hastane bu testi tekrar etmek zorunda. Bu zorunlu olan birsey yanı. Kan grubu testinden kazanacağı 3-5 lira ile zengin olmaz hastane sahibi. Bende saglikciyim, o Yüzden söylüyorum. Kan grubu kartiniz mutlaka Yanınızda olsun, aksi takdirde bu her gerektiği yerde tekrarlanmak zorunda

Şu 40 tl 50 tl. Ödedim diyen arkadaslara nasıl özendim.. benim hastanede 275 tl. Dediler dışarıda bir laboratuvara sordum 125 tl dediler. Doktorum perinatolog ultrason için aslabaşka birine gitmem de kan tahlili için bu ne uçuk fiyatlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…