şifa mı buhara mı ? :)Erzurumda özel hastanede yaptırdım 35 tl muayene 5 tl ikili tarama için verdik
merhaba lorin04 pendik şifadamı verdiniz bu fiyatı ben de şifa hastanesine gidiyorum şaşırdım sormak istedimBende sifada 50 tl verdim
Merhaba hayir bu izmir bostanli sifa subesimerhaba lorin04 pendik şifadamı verdiniz bu fiyatı ben de şifa hastanesine gidiyorum şaşırdım sormak istedim
Orda fiyatlar daha mi uçuk yoksamerhaba lorin04 pendik şifadamı verdiniz bu fiyatı ben de şifa hastanesine gidiyorum şaşırdım sormak istedim
Orda fiyatlar daha mi uçuk yoksa
İzmirim guzeldir:)burdaki devlet hastanelerin tahlil çilesi çok o yüzden bende özelde yaptirmayi tercih ettim iyiki calusiyorum yoksa gercekten basa cikilmaz bu arada doktor konusunda yardimci olamadim insallah hersey gonlunce olur:)demek izmirden çok severim izmiri yok uçuk fiyat değil 50 tl ben istanbul pendik şifadaysanız hangi dr gittiğinizi soracaktım o yüzden şaşırdım bence fiyatlarda abartılacak bişey yok tabi imkanı olanlar için çünkü özele gidenler bunu bilerek gidiyor normal geliyor bana fiyatları tabi bazı yerlerde 20 tl ye yaptıranlar var ama büyük şehirler böyle maalesef
buharaşifa mı buhara mı ? :)
muhamed beye mi gidiyorsunz : )) 2sene erzurumdada otumuştum.soğuğu eziyettir ama güzel bir şehirdi...buhara
muhammed bey ayrılmış ayşenur hanıma gidiyorum.muhamed beye mi gidiyorsunz : )) 2sene erzurumdada otumuştum.soğuğu eziyettir ama güzel bir şehirdi...
kızlar bebegn cınsıyetını en erken nezaman ögreenebılıyorzz yarn hastaneye gtcem 12+1 haftalk suanda vede daha hıc test falan yapmadılar bana normalmıı nezaman yapıyolarr
inşallah canm doktor fazlla ılgılenmıyo ya sınır olyrm ıgne flan yapıyolarms test falan oluyoms bıde onlar nezmn yapılıyo pekıdoktorun iyiyse bu gittiginde ögrenebilirsin..devlet hastanesine gidiyorsan geç söyler.özel hastane daha erken söylüyor.. muayeneye girmeden çikolata ye büyük ihtimal ögrenirsin ama cinsiyetini
bu gittiginde 2 li tarama yapılır ultrasyonla ense kalınlığına bakılır bide kan alıyorlar sonuç 10 gün içinde çıkıyorinşallah canm doktor fazlla ılgılenmıyo ya sınır olyrm ıgne flan yapıyolarms test falan oluyoms bıde onlar nezmn yapılıyo pekı
anladm canm teskkr ederım .bu gittiginde 2 li tarama yapılır ultrasyonla ense kalınlığına bakılır bide kan alıyorlar sonuç 10 gün içinde çıkıyor
hayırlı olsun sende bizdensin herhalde :) göçebe kuş gibiyizmuhammed bey ayrılmış ayşenur hanıma gidiyorum.
temmuzda bende erzurumdan gidiyorum hayırlısıyla
benimkini 13+5 te görmüşlerdi ama tam emin olamadılar .bebek bacağını açmadı bir türlü. erkekse daha çabuk öğreniliyor. kızlar daha nazlı oluyor. :) 2li tarama testi 11-14. hafta arası yapılıyor. ultrason ölçümü ve bi tüp kan veriyorsun .sonuç 1 haftada geliyor genelde . .Allah hayırlısıyla sğlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinkızlar bebegn cınsıyetını en erken nezaman ögreenebılıyorzz yarn hastaneye gtcem 12+1 haftalk suanda vede daha hıc test falan yapmadılar bana normalmıı nezaman yapıyolarr
ikili tarama testi için çok para almıyorlar bende sgklıyım 20 TL vermiştim, asıl pahalı olan 4lü tarama testi imiş. 100 ile 200 arasında değişiyormuş.