Ne kadar pahaliymis orada boyle, sanirimankara bayındır 141 tl
bursada hangi hastahanede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim? şimdiden teşekkürlerBende bursa da 40 tl verdim özel hastanede bölge ve hastaneye göre değişiyor galiba
tarama testlerinde zaten down sendromu riskine bakıyorlar canım yani tarama testi yapacak sana da dr unkızlar bugün kontrolüm vardı ama doktorum 2li tarama testinden bahsetmedi 16. haftada down sendromu testini yapıcam dedi anlamadım nedenini bebeğimi görme heycanıylada sormayı unuttum valla
11 ile 14 üncü haftalar arasında oluyor diye biliyorum ama 2li tarama testinin farklımıki aynı şeye bakıcak değilmi ?tarama testlerinde zaten down sendromu riskine bakıyorlar canım yani tarama testi yapacak sana da dr un
evet 11 ile 14. haftalar arası ikili tarama haftası :) ikili tarama testinde bebekdeki down sendromu riskine bakılır hatta bazı dr lar zeka testi yapıcaz da diyebilir o yüzden kafalar karışıyor. sonra 3lü tarama var emin değilim ama 16. haftadan sonra herhalde onda da down sendromuna bakılıyor. yine emin olmamakla birlikte sanırım 18-20. haftalar arası 4lü tarama var onda da yine down sendromu riski bakılır, zaten 4lü tarama 3lü yü kapsadığı için bazı dr lar 3lü yü geçip 4lü yü yapıyorlar.11 ile 14 üncü haftalar arasında oluyor diye biliyorum ama 2li tarama testinin farklımıki aynı şeye bakıcak değilmi ?
arkadaslar ikili tarama testi fiyatlarını bilen varmıdaha6+5teyiz fiyatları arastırıyoruz özel hastanede yaptıranlar kimler