İkili tarama testi fiyatları

"Kan grubumu bildiğim halde tekrar test yapmışlar, nerden kazanirizin derdindeler" demişsin. Eğer sen kan grubu kartını ibraz etmediysen, hastane bu testi tekrar etmek zorunda. Bu zorunlu olan birsey yanı. Kan grubu testinden kazanacağı 3-5 lira ile zengin olmaz hastane sahibi. Bende saglikciyim, o Yüzden söylüyorum. Kan grubu kartiniz mutlaka Yanınızda olsun, aksi takdirde bu her gerektiği yerde tekrarlanmak zorunda
Selam konuyla alakasız ama benım kan grubum 0+pozitif 6yıl önce oğlumun doğumunda tekrar bakıldı ab+pozitif çıkmış hamıleym tekrar bakıldı 0+pozitif Bira tuhaf geldi bana kan grubunun değişmesi bu arada doğumumu özel bir hastanede yapamıştım hangisine ınanmalıyım bılemedım:)

Selam konuyla alakasız ama benım kan grubum 0+pozitif 6yıl önce oğlumun doğumunda tekrar bakıldı ab+pozitif çıkmış hamıleym tekrar bakıldı 0+pozitif Bira tuhaf geldi bana kan grubunun değişmesi bu arada doğumumu özel bir hastanede yapamıştım hangisine ınanmalıyım bılemedım:)
Dogum yaptığınız hastanede yanlis çalışılmış demek ki, KESKe şikayet etseydiniz...

Dogum yaptığınız hastanede yanlis çalışılmış demek ki, KESKe şikayet etseydiniz...
Ozaman o hastanede dogum yapmam gerekiyor çünkü bu hamılelıgımde de ordakı doktora gıdıyorum:KK43: şimdi hiç içime sinmez zaten panik atak var bende

Ben mersinde özel hastanede 50 TL para verdim. 4 lu test yapicakmis doktorum ona ne kadar vereceğimizi bilmiyorum

bende istanbulda muayene için medipole gidiyorum.orada yaptırmayı düşünüyorum ikili testi. inşallah çok pahalı değildir

Yillardir kendimi 0 pozitif bilen insandim.ilk hamileligimde test yapildi 0 negatif. Yanlislik var dedim tekrar yapildi tekrar negatif cikti.
Iki kere ayni sonuc cikinca negatifmisim dedim artik.

Yillardir kendimi 0 pozitif bilen insandim.ilk hamileligimde test yapildi 0 negatif. Yanlislik var dedim tekrar yapildi tekrar negatif cikti.
Iki kere ayni sonuc cikinca negatifmisim dedim artik.
Şaka gibi ama ben tekrar istifden kan grubu tahlilini aslında şakaya gelmicekk bir durum nasıl farklı çıkıyor ben anlamadım doktora sormuştum kan grupları zamanla degısırmı hayır olurmu öyle şey demişti ee olmuyorda bu nasıl oluyor değilmi ve benim doğumum sezeryandı Allah'tan kan gerekmemiş yoksa ab poZıtıfı dayarlardı:)

merhaba canim ultrason ile ense olcumude dahilmi bi dedigin fiyata ultrason icin ayri fiyat cikariyolar bana mesela test + ultrason 550 dediler.
merhaba canım evet dahil onların hepsi birbirine bağlı zaten ayrı para istemeleri saçma olmuş ayrıca çok pahalı demişler bence hastaneyi değiştir sen

Özel hastanelerin bu para tuzakları deli etcek beni,iyi hoş ta bi kan veriyorsun, tansiyon ve ultrason bu kadar yağni ...

merhaba bayanlar bu ikili test nedir ben ilk kontrolümü devlete gittim doktor yanındaki kıza ikili testte yaz dedi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. ben özele başlamayı düşünüyorum şimdi iki hafta sonra tekrar devlete gidip testi yaptırıp sonrasında mı özele geçsem yoksa direkt özele mi geçeyim? ilk hamileliğim ve kafam çok karıştı yardımcı olurmusunuz

benim de ilk hamileliğim, testler her yerde aynı sadece özellerde ekstra ekstra paralar var, ben yeni ikili testi yaptırdım (11-13 haftalar arasında yapılan down sendromu riski var mı yok mu ya bakılan bir test)
ultrasonda bebeğe bakıldıktan sonra aynı gün kan veriyorsunuz, o kadar.

Bugun yaptirdim testi 13. hafta icindeyim ultrasonda nazal kemige ense kalinligina bas popo arasindaki mesafeye bakti. Kilom ve tansiyonum olculdu ve kan verdim. Kan sonucumu haftaya alacagim...
Nazal kemik var, ense kalinligi 1,66 hersey normal su an...
Hatta %51 erkek :KK66:
Fiyatta 55 tl muayene +25 tl kan testi... Bursa medicabil hastanede..

X