Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam konuyla alakasız ama benım kan grubum 0+pozitif 6yıl önce oğlumun doğumunda tekrar bakıldı ab+pozitif çıkmış hamıleym tekrar bakıldı 0+pozitif Bira tuhaf geldi bana kan grubunun değişmesi bu arada doğumumu özel bir hastanede yapamıştım hangisine ınanmalıyım bılemedım:)"Kan grubumu bildiğim halde tekrar test yapmışlar, nerden kazanirizin derdindeler" demişsin. Eğer sen kan grubu kartını ibraz etmediysen, hastane bu testi tekrar etmek zorunda. Bu zorunlu olan birsey yanı. Kan grubu testinden kazanacağı 3-5 lira ile zengin olmaz hastane sahibi. Bende saglikciyim, o Yüzden söylüyorum. Kan grubu kartiniz mutlaka Yanınızda olsun, aksi takdirde bu her gerektiği yerde tekrarlanmak zorunda
Dogum yaptığınız hastanede yanlis çalışılmış demek ki, KESKe şikayet etseydiniz...Selam konuyla alakasız ama benım kan grubum 0+pozitif 6yıl önce oğlumun doğumunda tekrar bakıldı ab+pozitif çıkmış hamıleym tekrar bakıldı 0+pozitif Bira tuhaf geldi bana kan grubunun değişmesi bu arada doğumumu özel bir hastanede yapamıştım hangisine ınanmalıyım bılemedım:)
Ozaman o hastanede dogum yapmam gerekiyor çünkü bu hamılelıgımde de ordakı doktora gıdıyorum şimdi hiç içime sinmez zaten panik atak var bendeDogum yaptığınız hastanede yanlis çalışılmış demek ki, KESKe şikayet etseydiniz...
Yillardir kendimi 0 pozitif bilen insandim.ilk hamileligimde test yapildi 0 negatif. Yanlislik var dedim tekrar yapildi tekrar negatif cikti.Selam konuyla alakasız ama benım kan grubum 0+pozitif 6yıl önce oğlumun doğumunda tekrar bakıldı ab+pozitif çıkmış hamıleym tekrar bakıldı 0+pozitif Bira tuhaf geldi bana kan grubunun değişmesi bu arada doğumumu özel bir hastanede yapamıştım hangisine ınanmalıyım bılemedım:)
Şaka gibi ama ben tekrar istifden kan grubu tahlilini aslında şakaya gelmicekk bir durum nasıl farklı çıkıyor ben anlamadım doktora sormuştum kan grupları zamanla degısırmı hayır olurmu öyle şey demişti ee olmuyorda bu nasıl oluyor değilmi ve benim doğumum sezeryandı Allah'tan kan gerekmemiş yoksa ab poZıtıfı dayarlardı:)Yillardir kendimi 0 pozitif bilen insandim.ilk hamileligimde test yapildi 0 negatif. Yanlislik var dedim tekrar yapildi tekrar negatif cikti.
Iki kere ayni sonuc cikinca negatifmisim dedim artik.
medicabil de 25 tlBursada hangi hastanede yaptirdiniz
merhaba canim ultrason ile ense olcumude dahilmi bi dedigin fiyata ultrason icin ayri fiyat cikariyolar bana mesela test + ultrason 550 dediler.biz de özel hastanede muayene ücreti artı 22 tl verdik.
merhaba canım evet dahil onların hepsi birbirine bağlı zaten ayrı para istemeleri saçma olmuş ayrıca çok pahalı demişler bence hastaneyi değiştir senmerhaba canim ultrason ile ense olcumude dahilmi bi dedigin fiyata ultrason icin ayri fiyat cikariyolar bana mesela test + ultrason 550 dediler.
Canim selam bende medipole gidiyorum ucreti ogrendinmi acaba ikili testinbende istanbulda muayene için medipole gidiyorum.orada yaptırmayı düşünüyorum ikili testi. inşallah çok pahalı değildir