İkili tarama testi fiyatları

ben İstanbul esenyurt esencan hastanesinde 160 tl verdim. hem kan aldılar hem de ultrasonla incelediler. baya uzun sürdü. yaklaşık 1 saat kadar.

kızlar bugün kontrolüm vardı ama doktorum 2li tarama testinden bahsetmedi 16. haftada down sendromu testini yapıcam dedi anlamadım nedenini bebeğimi görme heycanıylada sormayı unuttum valla :KK17:

kızlar bugün kontrolüm vardı ama doktorum 2li tarama testinden bahsetmedi 16. haftada down sendromu testini yapıcam dedi anlamadım nedenini bebeğimi görme heycanıylada sormayı unuttum valla :KK17:
tarama testlerinde zaten down sendromu riskine bakıyorlar canım yani tarama testi yapacak sana da dr un

tarama testlerinde zaten down sendromu riskine bakıyorlar canım yani tarama testi yapacak sana da dr un
11 ile 14 üncü haftalar arasında oluyor diye biliyorum ama 2li tarama testinin farklımıki aynı şeye bakıcak değilmi ?

11 ile 14 üncü haftalar arasında oluyor diye biliyorum ama 2li tarama testinin farklımıki aynı şeye bakıcak değilmi ?
evet 11 ile 14. haftalar arası ikili tarama haftası :) ikili tarama testinde bebekdeki down sendromu riskine bakılır hatta bazı dr lar zeka testi yapıcaz da diyebilir o yüzden kafalar karışıyor. sonra 3lü tarama var emin değilim ama 16. haftadan sonra herhalde onda da down sendromuna bakılıyor. yine emin olmamakla birlikte sanırım 18-20. haftalar arası 4lü tarama var onda da yine down sendromu riski bakılır, zaten 4lü tarama 3lü yü kapsadığı için bazı dr lar 3lü yü geçip 4lü yü yapıyorlar.

Kayseri'de 2'li testi yaptıran var mı? İstanbul'da yaşıyorum ama haftaya Kayseri'ye gitcem birkaç günlüğüne. Gitmişken orda mı yaptırsam acaba diye düşünüyorum??

merhaba hanımlar bende haziranın başında yaptırıcam izmir özel egepol hastanesinde yaptıran var mı fiyat nedir acaba

İkili test fiyatları telefonla arayıp öğrendiklerim,
İstanbul Anadolu Yakası Medikal Göztepe -> 326 TL
Medipol Kadıköy -> 285 TL

CİHAN TIP MERKEZİ ANADOLU YAKASI KAYNARCA 50 MUAYNE 70 2 Lİ TARAMA TESTİ FİYATI

EREN HASTANESİ K.BAKKALKÖY 135 TL

kizlar ben istanbul avcilara yakin özel anadolu hastanesinde 2 li testimi yaptirdim 250 tl aldilar.ayrintili ultrason ve kan testi yapiyorlar bilginiz olsun..

X