- Konu Sahibi wassemelone
Merhaba ben ebegümeci, gördüğüm kadarıyla beni unutmuşsun ve bu davranışından dolayı seni sonsuza kadar lanetliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben ebegümeci, gördüğüm kadarıyla beni unutmuşsun ve bu davranışından dolayı seni sonsuza kadar lanetliyorum.
En azından olaya at gözlüğüyle dar açıdan bakan 16 yaşında ergen bir kız değilim. dedikleriniz benim için değeri ve haklısınız. 16 yaş bir ilişki için çok erken. tabi bunun yanı sıra ilikinin boyutu da önemli. kafanızdaki lise aşkı tabirinden farklı. birbirimiz için hedef koyuyoruz ve bir amaç uğruna çalııp gelecek planları yapıyoruz. bu şekilde hem isteyerek ders çalışmı oluyoruz okul başarımız artıyor hemde yanımızda maneviiyat biriktirdiğimiz birini kazanmış oluyoruz. hem dost hem arkadaş hem sevgili. tripleshot. bu yaşlar 16-17 erkekler genelde tek bi amaç için bi kızla beraber olurlar. bunun da farkındayım. fakat, istisnalar da var. belirtmek istedim.
ultimatom mükemmel mi. bunu bende çok düşüdüm. ya da mükemmel olsa bile ben mükemmeli hakediyor muyum acaba ? yalan söyleme potansiyelim o kadar gelişti ki saniyede 3 yalan söyleyebilirim acil bir durumda. bu iğrenç bişey. ve ben kesinlikle mükemmel değilim. içimde yatan iyi insan, hep yatıyor. başka bişey yaptığı yok.
olaya fiziksel açıdan bakmayı da denedim. belki yanlış ama yine de paylaşmak istiyorum :
Buğday : 174 boyunda, sarışın yeşil gözlü. ortalama bi öğrenci ve henüz bir hedefi yok. benimle beraberken ege tıp istiyorduk fakat ayrılınca kendini kaybetti. ıkızler burcu.
ultimatom : 188 boyunda, esmer kahverengi gözlü, dereceli bir öğrenci hacettepe tıp istiyoruz. şu iki yıl çalışıp sonunda karşılığını alıcağımıza ve üniversite hayataımız boyunca beraber olacağımıza inanıyoruz. başak burcu.
burçlara inanırım, karakteristik özelliklerine felan. Ben oğlak burcuyum.
sonuç olarak burdaki ablalarımın çoğu 16nın erken olduğunu söyleyecek haklı olarak. bunu bekliyordum zaten. hepsine teşekkür ediyorum :)
Kizcagiz degilim, olmak da istemem. Zavalilik cagiristiriyor. Yine de tesekkur ederim zahmet edip fikrinizi belirttiginiz. icin. Ben kotu bir sey yapmiyorum, yapmamak icin burdayim. Sizin de fikirlerinizi almak istememin sebebi bu.
Egomdan dolayi...
Dogru belki de fakat sanmiyorum. Oynamiyorum, ikisinin de olanlardan haberi var kismen de olsa. Bu olanlarin da yanlis oldugunun farkinda oldugum icin artik akil almanin zamani gelmistir diyerek geldim buraya. Mutevazi degilimdir, hangi mutavazi insan kendini tanitirken 500 aldim, derecéli bir ogrenciyim vs. der ki?
26 yasinda gibi kendimi ifade etmek, edebilmek kotu bir sey olmasa gerek.
Tesekkur ederim fikirleriniz icin.