• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikılem, 3ünden biri! Ablalarımdan yardım istiyorum.

ben zarar vermiyorum, elimde olmadan ben bir şey yapmadan hatta durup dururken olan şeyler. sinir bozucu. ve havai bir kız değilim.

yaptıklarını zarar verme niyetiyle yapmadığın belli ama önemli olan sonuçtur değil mi?
duygularını kontrol edecek yaşta değilsin ki arkadaşının hoşlandığı çocukla yakınlaşarak bunu kanıtlıyorsun o yüzden yaşın gereği hawaisin canım.
konu şimdi bu değil, çözüme odaklanmak en doğrusu maden zekisin geleceğin parlak görünüyor, belki böyle küçük küçük hatalar seni başarısızlığa götürebilir, o yüzden bence ikine de dönme ama buğdayla arkadaş kalabilirsen kal derim

yaptıklarını zarar verme niyetiyle yapmadığın belli ama önemli olan sonuçtur değil mi?
duygularını kontrol edecek yaşta değilsin ki arkadaşının hoşlandığı çocukla yakınlaşarak bunu kanıtlıyorsun o yüzden yaşın gereği hawaisin canım.
konu şimdi bu değil, çözüme odaklanmak en doğrusu maden zekisin geleceğin parlak görünüyor, belki böyle küçük küçük hatalar seni başarısızlığa götürebilir, o yüzden bence ikine de dönme ama buğdayla arkadaş kalabilirsen kal derim

buğdayla arkadaş kalmak, buğdaya zarar veriyor. istese de arkadaş olamayız. hayatındaki rolüm büyüktü. ve alışılmışlık, eskiler, geçmiş, anıların güzelliği, gidilen yerler vs. epsi engel normal bir arkadaşlığa.

Sen zaten olmak istediğin kişiyi seçmişsin.

Hedefleriniz var.

Ama buğday'ın bi amacı yok diye onunla gelecek düşünemiyorsun.

Tamam anlarım ama hayatın ne getirceği inan belli olmaz.

Amacı yoktur belki şu an.. ama ilerde çok iyi yerlere gelebilir..

Amacı vardır.. ama ilerde işler istediği gibi gitmez..

Yani demem o ki bi insanı mesleği, yapcağı iş için sevemezsin. Beklentisiz seversin.

Aşk budur zaten. Mantığı katmazsak :)

O zaman boşver bunları sen ilişkine devam et ama buğdayla iletişimini kopar.

Belki iyi olsun diye onun yanında olmak istiyorsun ama aksine bu ona zarar verebilir.

Bi kez daha düşün hak vericeksin..

Sen zaten olmak istediğin kişiyi seçmişsin.

Hedefleriniz var.

Ama buğday'ın bi amacı yok diye onunla gelecek düşünemiyorsun.

Tamam anlarım ama hayatın ne getirceği inan belli olmaz.

Amacı yoktur belki şu an.. ama ilerde çok iyi yerlere gelebilir..

Amacı vardır.. ama ilerde işler istediği gibi gitmez..

Yani demem o ki bi insanı mesleği, yapcağı iş için sevemezsin. Beklentisiz seversin.

Aşk budur zaten. Mantığı katmazsak :)

O zaman boşver bunları sen ilişkine devam et ama buğdayla iletişimini kopar.

Belki iyi olsun diye onun yanında olmak istiyorsun ama aksine bu ona zarar verebilir.

Bi kez daha düşün hak vericeksin..

Kafamdan gecen dusunceler tam anlamiyla buydu fakat emin olamiyordum, ayni seyleri bir yetiskinde de duymak icimi rahatlatti. Tesekkur ederim cok :)

Tatlım konunuda bazıı yorumlarını da okudumda hiç 16lık bi kız gibi konuşmamışsın..
Diğer kızlara katılıyorum bencede o hedefine ulaşmak istiyorsan sadce derslerine ver kendini :34:

Tatlım konunuda bazıı yorumlarını da okudumda hiç 16lık bi kız gibi konuşmamışsın..
Diğer kızlara katılıyorum bencede o hedefine ulaşmak istiyorsan sadce derslerine ver kendini :34:

16lik kíz nasil konusur ? :D forumda soylemek dogru mu bilemedim fakat yalniz kalip derslerime odaklanmam diye bir durum yok ben zaten yalnizim. Annem ve babam ayri. Konusup dertlesebilecegim birine ihtiyacim var. Bu bazen en iyi arkadas olsa da her zaman olmuyor. Ozellikle cok goz onunde oldugunuz ortamlarda okul vs. Herkes size bir sey olsun diye gozunuze bakiyor. Seciciyimdir. Ultimatom ve bugdayin hayatimdaki rolu buyuk. Sadece bir erkek arkadas degil yeri geldiginde abim olabildiler. Anlatabiliyor muyum bilmiyorum.

16lik kíz nasil konusur ? :D forumda soylemek dogru mu bilemedim fakat yalniz kalip derslerime odaklanmam diye bir durum yok ben zaten yalnizim. Annem ve babam ayri. Konusup dertlesebilecegim birine ihtiyacim var. Bu bazen en iyi arkadas olsa da her zaman olmuyor. Ozellikle cok goz onunde oldugunuz ortamlarda okul vs. Herkes size bir sey olsun diye gozunuze bakiyor. Seciciyimdir. Ultimatom ve bugdayin hayatimdaki rolu buyuk. Sadece bir erkek arkadas degil yeri geldiginde abim olabildiler. Anlatabiliyor muyum bilmiyorum.

Erkek arkadaş,,abi,,kardeşş orası sizin ilişkiniz canım ama burada bu konuda olduğuna göre kafanı karıştırmaya başlamışlar bile :ssz:
Sadece böyle sorunlarlada kalmayacak bu emin ol :34:
Ayrıca ilişkin hakkında yorum yapmak istemedim ama sigara içiyor diye buğdaydan uzaklaştığını söylemişsin..Bana göre sigara içmesi senin sadece bahanen olmuş çünkü sen zaten Ultimatom'la yakınlaşmışın,ona karşı birşeyler hissetmişin..Ve buğday uççmuşş gitmişşş..

Erkek arkadaş,,abi,,kardeşş orası sizin ilişkiniz canım ama burada bu konuda olduğuna göre kafanı karıştırmaya başlamışlar bile :ssz:
Sadece böyle sorunlarlada kalmayacak bu emin ol :34:
Ayrıca ilişkin hakkında yorum yapmak istemedim ama sigara içiyor diye buğdaydan uzaklaştığını söylemişsin..Bana göre sigara içmesi senin sadece bahanen olmuş çünkü sen zaten Ultimatom'la yakınlaşmışın,ona karşı birşeyler hissetmişin..Ve buğday uççmuşş gitmişşş..

Bugday ucup gítseydi, bugun burda bunu tartisiyor olmazdik sanirim. Boyle bi konu acma geregi duymazdim. 3 ay sonra attigi bir mesaj beni derinden etkiledi, fakat iyi de oldu. Ne varsa anlattim yuzune karsi. Soyledigim yalanlari ve hissettigim sucluluk duygusunu. Buna ragmen beni istemesi suphe uyandirmadi degil. Acaba aynisini bana yasatmak icin mi desem de ilerleyen zamanda boyle olmadigini gordum. karar vermek zor.

Bugday ucup gítseydi, bugun burda bunu tartisiyor olmazdik sanirim. Boyle bi konu acma geregi duymazdim. 3 ay sonra attigi bir mesaj beni derinden etkiledi, fakat iyi de oldu. Ne varsa anlattim yuzune karsi. Soyledigim yalanlari ve hissettigim sucluluk duygusunu. Buna ragmen beni istemesi suphe uyandirmadi degil. Acaba aynisini bana yasatmak icin mi desem de ilerleyen zamanda boyle olmadigini gordum. karar vermek zor.

Allah yanlış karar verdirmesin.. Hakkında hayırlısı :34:

geçenlerde de böyle bir konu açılmıştı buna benzer...kızımızın hangisini seçmesi gerektiğine dair..... bizlerde demiştik ki oooo piti piti karamela sepetiiii terazi lastik jimnastik...:)
sende bu tekniği kullan derim ben... kim çıkarsa artık...ya kızcağızım yapmayın allah aşkına...

geçenlerde de böyle bir konu açılmıştı buna benzer...kızımızın hangisini seçmesi gerektiğine dair..... bizlerde demiştik ki oooo piti piti karamela sepetiiii terazi lastik jimnastik...:)
sende bu tekniği kullan derim ben... kim çıkarsa artık...ya kızcağızım yapmayın allah aşkına...

Kizcagiz degilim, olmak da istemem. Zavalilik cagiristiriyor. Yine de tesekkur ederim zahmet edip fikrinizi belirttiginiz. icin. Ben kotu bir sey yapmiyorum, yapmamak icin burdayim. Sizin de fikirlerinizi almak istememin sebebi bu.

Buğdayla birlikteyken herşeyi unutup Ultimatomu öpüyosun, ultimatomla birlikteyken buğdayın yanında herkesi unutuyosun. Güzelmiş.
Sen dengeyi kurmuşsun..
Umarım başarın artarak devam eder..
Mutluluklar.

Sorun da bu. Dengeyi kurmak.
Kuramamam gerekir. Herneyse, tesekkur ederim fakat sadece derslerin getirdigi basari beni iyi bir insan gibi hissettirmiyor, kendimi taniyamiyorum. Bu ben miyim diyorum.

kendini her ne kadar mütevazi göstermeye calıssan da bu yasadıkların egondan kaynaklıyor canım, biriyle cıkarken diğerini aldatmıssın sonra diğeri tatile gidince öbürünün elini tutmasına izin vermişsin falan filan.. yaptıgın şey benim için oldukça yanlıs sırf sen kararsızsın diye 2 adamı almıs oynuyorsun resmen, 16 yaş bu entrikalar için oldukça erken, yasın küçük diye yada 16 yasına göre 26 yasındaymıssın gibi kendini ifade etmenden olsa gerek üstüne gitmiyor kimse, o ahlak bekçileri nerde hani sorarım? madem kızcagız dogru yolu arıyor benim nacizane fikrim ikisinide rahat bırakmandan yanadır........

Egomdan dolayi...
Dogru belki de fakat sanmiyorum. Oynamiyorum, ikisinin de olanlardan haberi var kismen de olsa. Bu olanlarin da yanlis oldugunun farkinda oldugum icin artik akil almanin zamani gelmistir diyerek geldim buraya. Mutevazi degilimdir, hangi mutavazi insan kendini tanitirken 500 aldim, derecéli bir ogrenciyim vs. der ki?
26 yasinda gibi kendimi ifade etmek, edebilmek kotu bir sey olmasa gerek.

Tesekkur ederim fikirleriniz icin.

Egomdan dolayi...
Dogru belki de fakat sanmiyorum. Oynamiyorum, ikisinin de olanlardan haberi var kismen de olsa. Bu olanlarin da yanlis oldugunun farkinda oldugum icin artik akil almanin zamani gelmistir diyerek geldim buraya. Mutevazi degilimdir, hangi mutavazi insan kendini tanitirken 500 aldim, derecéli bir ogrenciyim vs. der ki?
26 yasinda gibi kendimi ifade etmek, edebilmek kotu bir sey olmasa gerek.

Tesekkur ederim fikirleriniz icin.

30 yaşında ablan olarak şunu söyleyim ki derslerdeki başarı yada dereceleri filan olmak hayatta başarılı olacağın anlamına malesef gelmiyor. abim de çok başarılı bir öğrenciydi boğaziçi mezunu amerikada okudu filan ama malesef hayatı kazanamadı ve mutsuz aynen bende çok başarılı bir öğrenciyken iş hayatımda asla tahmin edemicem kadar kısmetsizim demek istediğim mütevazi ol ve dua et ki hayatta kısmetli ve şanslı olasın ilk başta bunu demek istedim.

ikinci 16 yaşında ve bu kadar başarılı ve aklı başındayken aklını bu saçma sapan olaya yorman düşünmen beni hayretlere düşürdü. göreceksin ki şu an ki hayatında olan insanlar gelecekte olmayacaklar tabi yüzde yüz demicem ama yüzde 90. o sebeple kendini yorma 16 yaşında yapabileceğin şeyleri yap hayatını yaşa. çünkü ömür çok hızlı geçiyor ve geriye dönüş yok. zaten evlencen hayatında biri olacak onları hep ve uzun süreli yaşıcan şimdi kendini ve duygularını niye yıpratıyorsun. boşver ve hayatnı yaşa. akıllı bi kızsın o sebeple aklını kullan boşver erkekleri zaten istesende istemesende belli bi yaştan sonra hayatına girecek biri ve hep onla olacaksın. şimdi özgürken bunu yaşa sonra çok ararsın

Son düzenleme:
Buğday kişisinin neden bir geleceği yokmuş? 500 puan almadı, fen lisesinde değil, anadolu lisesinde diye mi?
O şimdiden belli olmaz, iş hayatı maymuna çevirir adamı.
Siz gerçekten ön planda olmayı seviyorsunuz.
İnsanlar sizinle ilgilensin, poh pohlasın istiyorsunuz.
Buğday kendi dertleriyle uğraşırken sizi ön planda tutamamış, siz de tutana gitmişsiniz.
Şimdi sevgiliniz yanınızda değil, Buğday size mesajlar yazıyor, hop soluğu Buğday kişisinin yanında alıyorsunuz.
Buğday'ı terk etmediğiniz zamanları fedakarlık olarak görüyorsunuz ancak aksine alternatif bulma çabası içine giriyorsunuz.
Velhasılı güzel kardeşim, hareketlerinizi belirleyen sadece egonuz.
Bunu en yakın arkadaşınızı bile vaktiyle umursamamanızdan anlayabiliriz.
İnsan ilişkileri önemlidir.
Ancak sizin gibi başarılı, zeki, sosyal bir insanın bunu bilmesi ve aklıyla hareket etmesi daha uygun olmaz mıydı?

bir abla olarak sana tavsiyem şu daha bu işler için çok küçüksün duygularından bile emin değilsin yaşın gereği olamazsın da zaten
ilerde karşına daha kimler çıkacak bence sen buğdayı ultimatomu unut derslerine yoğunlaş
herşeyin bir zamanı var daha çok fikirlerin değişir doğru kararlar vermek istiyorsan kendine zaman ver olgunlaşınca gönül işlerine gir canım:31:

Ben bu kadar zeki bi kızın kendini neden bu kadar çıkmaza soktuğuna anlam veremedim..

Çok zekiyim 500 puan aldım , boyum 1.70 falan filan..

Buğday iyiydi hoştu ama Ultimatom kadar çalışkan değildi...

Eee herşey puanla bitseydi , en başta siz bu kadar hatalar zinciri kurmazdınız değil mi ?

Çalışkan öğrenci olmak ayrı şey ' iyi insan ' olabilmek çoook ayrı...

Son düzenleme:
Back