- 24 Mart 2020
- 9.921
- 35.659
- 32
- Konu Sahibi WunderLost
- #1.141
WC temizliği, toz alma işi de tamam. Kitap okumadım henüz.
Aferin bana valla bugün için kendimi tebrik ediyorum
Aferin bana valla bugün için kendimi tebrik ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, salgın var hep herkes hastaKüçük oğlum hasta iki gündür.
Düzen felan kalmadı.
İyi olsun da bakarız.
Bir gün evden elimi çeksem panayır yeri gibi oluyor maşallah.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, salgın var hep herkes hasta
Teşekkürler.Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, salgın var hep herkes hasta
Bir an önce iyileşir inşallahTeşekkürler.
İnternet takıldı bi kârıştı.
EveT bu ara hep öyle.
Geçen yıldan hiç bağışıklık kazanamadı çocuklar bu yıl dökülüyor.
Geçmiş olsun.Ben de grip oldum ya
Bu arada meşgul kalmak için örgüye başlayayım diyorum. 1-2 video izleyince de yapamam gibi geldi. Şöyle elim telefona gidecekken elime alacağım bir şeyler olsun istiyorum. Kitap okuyorum, ama onun dışında yerimden kalkmadan yapabileceğim kolay keyifli ne olabilir
Hoş geldinSelam, ben de meşgul kalarak mutlu olmak istiyorum
Evet örgü çok iyi düşünmüşsün basit şeylerle başlayabilirsin ya da S Sersebzi un dediği gibi etamin de baya oyalayıcı ve zevkliBen de grip oldum ya
Bu arada meşgul kalmak için örgüye başlayayım diyorum. 1-2 video izleyince de yapamam gibi geldi. Şöyle elim telefona gidecekken elime alacağım bir şeyler olsun istiyorum. Kitap okuyorum, ama onun dışında yerimden kalkmadan yapabileceğim kolay keyifli ne olabilir
Hoş buldum iki küçük çocuğum var, onlarla ilgilenmekten zaman kalmıyor normalde amaaaa küçük bebeğim hep ayağımda sallandigi için yazıyorum hep. Meşgul kalarak mutlu oluyorum evet, şöyle ki,burada sohbet_, muhabbet. İnternette kıyafet bakmak,anca 2 ayda bir alıyorumdur, çünkü kararsızım ve erteliyorum. Karışık anlattım ama zamanla ne demek istediğimi ifade edebilirimHoş geldin
Meşguliyetlerin nelerdir genelde
Allah bağışlasın maaşallahHoş buldum iki küçük çocuğum var, onlarla ilgilenmekten zaman kalmıyor normalde amaaaa küçük bebeğim hep ayağımda sallandigi için yazıyorum hep. Meşgul kalarak mutlu oluyorum evet, şöyle ki,burada sohbet_, muhabbet. İnternette kıyafet bakmak,anca 2 ayda bir alıyorumdur, çünkü kararsızım ve erteliyorum. Karışık anlattım ama zamanla ne demek istediğimi ifade edebilirim
Sen moralin bozuk olduğunda da meşgul kalarak mi düzeliyorsun?
Sağol amin Allah bağışlasın kızını güzel hobiler çok yorgunum ben de ama bu aralar değil, 2 yıldırAllah bağışlasın maaşallah
Bende mutfakta zaman geçirmeyi seviyorum moralim bozuksa girip bir şeyler hazırlarken kafam boşalıyor dinleniyorum, onun dışında hobisel faaliyetler çok severim örgü ahşap boyama eski eşyaları değerlendirip bir şeyler yapma gibi, kitap okumayı severim fırsat buldukça, ev işleri temizlik falan da meşgul ediyor zaten insanı fazlasıyla, gezmeyi de çok severim farklı şehirleri gormeyi, arkadaşlarımla görüşmeyi vs.Tabi bunlar kızım doğduktan sonra sekteye uğradı çoğunlukla 2.5 aylık kızım var benim de. Oldukça meşgulüm mutlu muyum orasını bilemiyorum bu aralar, yorgunum ona eminim ben de emzirirken giryorum genelde buraya
Çocuklardan mıSağol amin Allah bağışlasın kızını güzel hobiler çok yorgunum ben de ama bu aralar değil, 2 yıldır
Punch ile kırlent kılıfları çantalar falan yapıyorlar çok güzel oluyor sen YouTube'a bir bak neler çıkar karşına hemen motive olursun iyi olmana sevindim dikkat et,Daha iyiyim teşekkür ederim arkadaştan punch malzemeleri aldım bakalım başlayacak motivasyonu bulabilecek miyim
EvetÇocuklardan mı
Kronik yorgunluk