- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
- Konu Sahibi WunderLost
- #1.121
Selamm canımm hoş geldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamm canımm hoş geldin
Hosbuldum canim neler yapıyorsunuz meşgul kalmak içinSelamm canımm hoş geldin
İşte rutin ev işleri, bunun yanında kendimizi geliştirmek için yaptığımız şeyler, mutlu olmak için kendimize vakit ayırıp yaptığımiz şeyler, ev işlerinde erteleyici olmamaya gayret etmek, bunlarla meşgul olup mutlu olmaya çalışıyoruz işte canım.Hosbuldum canim neler yapıyorsunuz meşgul kalmak için
Ben bir suru hobi malzemesi aldım bugün kargolarım da gelecek ama ne yapacağımı bilmiyorimİşte rutin ev işleri, bunun yanında kendimizi geliştirmek için yaptığımız şeyler, mutlu olmak için kendimize vakit ayırıp yaptığımiz şeyler, ev işlerinde erteleyici olmamaya gayret etmek, bunlarla meşgul olup mutlu olmaya çalışıyoruz işte canım.
Neler aldın meselaBen bir suru hobi malzemesi aldım bugün kargolarım da gelecek ama ne yapacağımı bilmiyorim
Ne aldın?Ben bir suru hobi malzemesi aldım bugün kargolarım da gelecek ama ne yapacağımı bilmiyorim
Tutkal boya kağıt bant..makrome ipi ..çeşitli yapıştırıcılar daha var da aklıma gelenler bunlarNeler aldın mesela
Wunder i alintilayip çıkmıştım yeni gördüm senin de sorduğunu kusura bakmaNe aldın?
En sevdiğim şey hobi malzemeleri..
Makrome ipiyle de çok seçenek var eğlenceliTutkal boya kağıt bant..makrome ipi ..çeşitli yapıştırıcılar daha var da aklıma gelenler bunlar
Afrika kızı uaparim diye de arada gazete aliyorum
Anahtarlık hangi model düşünüyorsun bize de at yengem de yeğenimin 1 yaş dağıtmalığı için makrome anahtarlık yapmıştı çok güzel oluyorEki Görüntüle 2971074 makrome için anahtarlıklarim geldi bu akşam basliyorum inşallah renkli boyalar da geldi türk kızına da her renk gider zaten
İlk defa yapacağım wunder netten baktım basit gözüküyorda daha önce yapayım dedim kafam çok karışık di sanırım olmadıAnahtarlık hangi model düşünüyorsun bize de at yengem de yeğenimin 1 yaş dağıtmalığı için makrome anahtarlık yapmıştı çok güzel oluyor
Yaa yaparsın seennn aynen YouTube da dünya kadar video var . Yapınca atarsın artık kolay gelsin canımmmİlk defa yapacağım wunder netten baktım basit gözüküyorda daha önce yapayım dedim kafam çok karışık di sanırım olmadı
Bende en basitinden burgu yapmıştım öğretmenler gününde bugün iyice yoğunlaşmam lazım :)) hangisini becerirsem artık :))