-
- Konu Sahibi WunderLost
Senin de iyi ki şu beş harfli robotun var.Dün
Okul, okuldan sonra alışveriş, yemek, yürüyüş, örgü, dinlenme, kapanış şeklinde günün çoğunluğunun dışarıda geçtiği bir gündü
Bugün
Kahvaltı, canlı ders, mutfak topla, örgü, çamaşır katla, çamaşır at, örgü, robotu çalıştır, arkasından silme yap, akşam yemeği hazırla, ye, dinlen, mutfağı topla, örgü seklinde süren bir döngüdeyim bakalım
Kitap okumalıyım(kendime not)
Ütü yapmalıyım(hiç istemesem de)
Yarın ola hayrola bakalımmm
De mi yaa, robotum var diye yaziyo, ben beeele ohhh cekiyom Wunder'in yerineSenin de iyi ki şu beş harfli robotun var.
Bizde yok tabi sene bilmem kaç olmuş bir beş harfli alamamisiz. Bırak beş harfliyi hala kabloluyla uğraşıp duruyoruz.
Kablosunu tak çıkar yapmamak için de bilmem kaç metre uzatma takıyorum.
O fiş prizden çıkınca tüm motivasyonum gidiyor evi supuresim gelmiyor.
Tembelim ben biraz.
Yaa çok tatlısınızSenin de iyi ki şu beş harfli robotun var.
Bizde yok tabi sene bilmem kaç olmuş bir beş harfli alamamisiz. Bırak beş harfliyi hala kabloluyla uğraşıp duruyoruz.
Kablosunu tak çıkar yapmamak için de bilmem kaç metre uzatma takıyorum.
O fiş prizden çıkınca tüm motivasyonum gidiyor evi supuresim gelmiyor.
Tembelim ben biraz.
Kesinlikle bi de gırgıra uzaktan kumandalı araba bağlandığı versiyonu var o daha teknolojikclara cim ismi lazım değil üç harfli markete kablosuz süpürge geliyormus.
Orijinal değil mi baksana?
Eki Görüntüle 2867973
Bu mu süpürgeclara cim ismi lazım değil üç harfli markete kablosuz süpürge geliyormus.
Orijinal değil mi baksana?
Eki Görüntüle 2867973
Bi şok olmadım değil hani.Begenmeme ve kızgın ifadesi atmak espriden, lütfen alınmayınız. Süpürge ve üreticileri alinabilir, alinmalidir, hatta alinmalari şarttır. Nokta. Gidiyom ben, uyuycam.
Uzatmayla birleşince o kablo var sen benim halimi düşün.Bu mu süpürge
Ya ama bi sey diyim mi ben bunlari süpürge gibi göremiyorum yaaolmaz cık cık cık.
Süpürge dedigin kablolu olur, süpürürken arada üstünden atlarsın filan, bazen takilir düşersin benim gibi, daha harika hareketli eglenceli enerjik ritmik dinamik
Böyle süpürge olmaz yanlış üretiyorlar. Halbuki bana sorsalar.... İşte bilmiyorlar. Napalim satsinlar bakalim
Robota selam söyle canım.Bugün okul, okul sonrası kurs, eve gel dinlen, yemek, mutfak topla, örgü, yürüyüş şeklinde geçti bugün de ütü yapılmadı bakalım
Bi de şey olucak onu unuttum yaUzatmayla birleşince o kablo var sen benim halimi düşün.
Dolanıyoruz birbirimize cozulemiyoruz felan.
O çekilen elektriği hissedeceğim süpürgede diğer türlü tatmin olmam gibi geliyor. Bilmem kaç tane mini şarjlı almışım, bozulmuş daha da cesaret edemiyorum.
Biz de seniii Wunder'cım seviyoruz öpüyoruz kucakliyoruzAlemsimiz hanımlar
Öpüyorum sizleri Allah rahatlık versin mutlu geceler
Bi şok olmadım değil hani.
Bugün örgü örersem alkışlayacam kendimiBugün okul, okul sonrası kurs, eve gel dinlen, yemek, mutfak topla, örgü, yürüyüş şeklinde geçti bugün de ütü yapılmadı bakalım
Aksam gecikmeyeyim diye buna yorum yazamadimYaa çok tatlısınızben de tembelim telefondan komut vermenin yeteceği robotu bile çalıştırmaya üşendiğim oluyor düşün, insanın içinde olacak yaa
Kesinlikle bi de gırgıra uzaktan kumandalı araba bağlandığı versiyonu var o daha teknolojik
OnuBi de şey olucak onu unuttum ya
Kızım kabloyu tutup arkamdan oynayacak filan, cocuk oyalamaya da yarayan bi şey kablolu
Akşam erkenden uyudun apla.Aksam gecikmeyeyim diye buna yorum yazamadim
Ama bu akla saygilarimi sunarım efenim
Dur bi daha okuyayim,
Gırgıra uzaktan kumandali araba bağlamak
Hımm harika fevkalade çok yaratıcı
DemeeAkşam erkenden uyudun apla.
BizWunderLost la birlikte gençler olarak gecelere aktık, Urfa senin Trakya benim gezdik.