- 24 Mart 2020
- 9.921
- 35.699
- 32
-
- Konu Sahibi WunderLost
Zorunluluk yok veli insiyatifinde ya o yüzden sormamış olabilir öğretmen, isteyen gönderiyor çünküBizde ilk hafta göndermedim.
Tam karar veremedik.
Bir tek Çarşamba online girdi.
El el baş baş bekliyoruz.
Öğretmen sağolsun haliniz nicedir demiyor.
Demek zorunda değil tabi ama bu çocuk bir günle nasıl olacak, ne öğrenecek bir sorsun diye beklerdim.
Aslında musfredati isteyip kendim devam etsem bari diyorum.
Yüksek riskli evet ama göndermeyen belki benim dışımda bir kişi ya vardır ya yoktur.Zorunluluk yok veli insiyatifinde ya o yüzden sormamış olabilir öğretmen, isteyen gönderiyor çünküyüksek riskli bi bölgede misiniz vaka olarak
Anladım, o zaman işledikleri konularla ilgili bilgi alıp evde destek olabilirsiniz tabiki hayırlısı olsunYüksek riskli evet ama göndermeyen belki benim dışımda bir kişi ya vardır ya yoktur.
Aslında oğlum gitmek istiyor göze alıp biraz göndereceğim sanırım..Anladım, o zaman işledikleri konularla ilgili bilgi alıp evde destek olabilirsiniz tabiki hayırlısı olsun
Harikasınız maaşallah- Kur'an
- Kitap
- Hadis okuma devam...
Bir de tefsir okumaya devam edebilsem cok iyi olacak.
- Az yiyorum, sağlıklı seyler yemeye çalışıyorum. Pzt- pers. oruç tutuyorum, Ramazan'a kadar böyle yapmak istiyorum (Allah'ım nasib etsin amin).
- Bugün bulmaca için gazete alırım.
- Köpeklere kemik koyarım aşağıya, kargalara et.
- Kuşlara ekmek ve su koyarim pencereye.
- Bi bölüm dizi bakarım, belki bir de kızımla animasyon.
Sende ne var ne yok Hocam? :))WunderLost
Kolay gelsin efenim, sen de harikasınHarikasınız maaşallah
Ben de bugün ev işleriyle meşgul olacağım gün boyu öyle görünüyor(bulaşık, çamaşır, temizlik, ütü, yemek vs.)
Yarın da yeni bir haftaya başlıyoruz bakalım hayırlısıyla
Yuruyelim dedik hava baya soğuktu.Sabah bulaşık makinesini boşaltıp tezgahtakileri dizdim, elde yıkanacaklar o kadar fazlaydı ki(dün temiz havada ufak bir piknik yaptık bir sürü plastik bulaşık çıktı sudan geçirip koydum yıkayamamıştım yorgunluktan) onları da eşimle hallettik ben köpükledim o duruladı.
Kahvaltıdan sonra da ortalığı topladık, robotu çalıştırdım onun arkasından da sildim evi.
Şimdi toz alma, wc banyo temizleme, akşam yemeği hazırlama, çamaşır katlama, bir de ütü kaldı ölmezsem
Hava da nasıl güzel temizlik için harika bir gün seçmişim
Doğu akdeniz diyeyimYuruyelim dedik hava baya soğuktu.
Piknikler felan da yapılmış.
Akdeniz bölgesinde misiniz?
Doğu batı karışık Marmara diyeyim.Doğu akdeniz diyeyimUrfa dayım havalar ısındı buralarda siz neredesiniz
Bu ayın sonuna doğru oralar da ısınır heraldeDoğu batı karışık Marmara diyeyim.
Soğuk baya daha.
Isınır inşaallah da biraz gezeriz dağ, orman. :)Bu ayın sonuna doğru oralar da ısınır heralde
Gerçekten iyi geliyor insana doğaIsınır inşaallah da biraz geçeriz dağ, orman. :)
Mini bahçemiz de var.Gerçekten iyi geliyor insana doğa
Aaa ne kadar güzel yaa mevsime ve bölgeye göre neler oluyordur bilmiyorum ama sağlıkla mahsullerini yemek nasip olur inşallahMini bahçemiz de var.
Şöyle toprağa degsem sanki parmak uçlarımdan akıp gidecek tüm huzursuzluklar.
Ne eksek acaba bu yıl diye onu düşünüyoruz.