- 24 Mart 2020
- 9.921
- 35.672
- 32
-
- Konu Sahibi WunderLost
Bu kitablar bana derinlik katan kitablar olmuştur imam gazalinin kitablarimi özellikle çok severim
Cok teşekkür ederim ikinize de Allah razı olsunTefsir istersen diyanet in Kur'an Yolu var.
Açık anlaşılır.
Genel kabul görmüş, kesin ve kesine yakın rivayetleri içerir.
Seti pahalı gelir dersen internetten de okuyabilirsin.
Teşekkür ederim. Kitap klüplerini görüyorum ama sanki hiç vaktim yokmuş bir şeyler okumaya gibi uzak durdum hepHoş geldinizsize katılıyorum çok büyük bir şey olması gerekiyormuş gibi oyalanırken hem anı kaçırıyoruz hem de bulamıyoruz bir şey. Oysa yapmaktan keyif aldığımız ufak tefek şeyleri hayatımızda bir rutine dönüştürsek mutluluk kendiliğinden geliverir kitapla ilgili güzel konular var forumda bakmak isterseniz belki zaten biliyorsunuzdur Felfecir Kitap Kulübü, Kitap Okuma Günlüğü bu ikisini çok seviyorum
Bu arada sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah bebeğinizi tebrik ederim
Tamamdır bunu da ekliyorum
EvetTeşekkür ederim. Kitap klüplerini görüyorum ama sanki hiç vaktim yokmuş bir şeyler okumaya gibi uzak durdum hepAma H M ciğimin yürüyüş ekibine katıldım. Baya iyi geldi. onun sayesinde her gün kaldır poponu kızım diyorum kitap klübüne de bi uğrarım belki
Kendine hedef koyarsın tadında okuyabildigin kadar okursun bebisten sora zor olur bı sure zaten canimTeşekkür ederim. Kitap klüplerini görüyorum ama sanki hiç vaktim yokmuş bir şeyler okumaya gibi uzak durdum hepAma H M ciğimin yürüyüş ekibine katıldım. Baya iyi geldi. onun sayesinde her gün kaldır poponu kızım diyorum kitap klübüne de bi uğrarım belki
Bendeki hergun gezmek istemiyormuş.O Tto gezicek mutlaka
Aynen bendeki de bazen öylece koltuğa yapışıp kalmak istiyorBendeki hergun gezmek istemiyormuş.
Hadisler, ilmihaller, tesbihatlar hakkında olabilir
Ben kahveyi 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekleyerek içiyorum kalan telve de sanırım bu sebepten daha yumuşak kıvamda oluyor isterseniz bir de öyle deneyinHerkese merhaba
Dün kahve telvesinin selülüte iyi geldiğini okuyunca bugün içtiğim kahveninkini süreyim dedim . Sürerken böyle yere döküldü parçaları . Akıl akıldan üstündür , böyle dökülmeden nasıl sürebilirim fikir almaya geldim
Çok teşekkür ederimGenel anlamda dini kitap alacaksanız ya da okuyacaksanız diyanet yayınlarından şaşmayın derim ..
Esma’ül-Hüsna için
İslam ansiklopedisi ve
Ali Osman Tatlısu’nunEsma’ül-Hüsna kitabı
Hadis için RiyazüsSalihin kitabı
Din görevlisi ile 365 gün kitabı ( Pdf si varmış )
Ben kahveyi 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekleyerek içiyorum kalan telve de sanırım bu sebepten daha yumuşak kıvamda oluyor isterseniz bir de öyle deneyin
Metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımına katki sağlıyor diye ekliyorum. Güçleri birleştiriyorum bi nevi hem türk kahvesi hem h.c.yaği kullanarakHindistan cevizi yağ eklemenizin sebebi nedir
Faydası ne oluyor