- 21 Temmuz 2015
- 491
- 217
- 103
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
hakkımı almak için sabrediyorum zaten.Avukata danış
Ve sakın Belgrad ormanına spiritüel karanlık inzivaya gitme
Hakkını AKILCI yollardan ara ve bırakma
gidene kadar işini tamamen yapmak zorundasın yoksa hukuki yollara başvururum ya da sakın yerine gelen kişiye şirket hakkında bir şey söyleme şahit bulup hukuki yollara başvururum gibi.Nasıl bir tehdit örnek verebilr misiniz?
Çok önemli bir konu bu şikayet edin amacı nedir ?
Bu kadar eminsiniz inzivaya çekilmeye gittiğine Ece nin. Yazık ya su kızın ruhunu rahat birakin. Bilinç kaybi yaşadı, sekeri düştü bayıldı gece karanlıkta kendini kaybettiği akliniza gelmezde illa böyle şeyler düşünürsünüzAvukata danış
Ne kadar kaldı bitmesinegidene kadar işini tamamen yapmak zorundasın yoksa hukuki yollara başvururum ya da sakın yerine gelen kişiye şirket hakkında bir şey söyleme şahit bulup hukuki yollara başvururum gibi.
6 haftaNe kadar kaldı bitmesine
Ben spiritüel saçmalıklara zaten inanmıyorum.Bu kadar eminsiniz inzivaya çekilmeye gittiğine Ece nin. Yazık ya su kızın ruhunu rahat birakin. Bilinç kaybi yaşadı, sekeri düştü bayıldı gece karanlıkta kendini kaybettiği akliniza gelmezde illa böyle şeyler düşünürsünüz
Avukata danış
Başka insanlar da rahmetli olmasın diyeKeşke rahmetli olan birini karıştırmadan yorum yapsaydınız
hoş olmadı pek
Ece üzerinden yazıyorsunuz. konunu Belgrad ormanıyla alakası yok. Ece'nin inzivaya çekildiği ya da baska seyler yaparken kaybolduğunu açıklayan biseyde yok.Ben spiritüel saçmalıklara zaten inanmıyorum.
Akla ve bilime inanıyorum
ölüm nedeni hipotermi ve çoklu organ yetmezliği
Bu arkadaşımız da hakkını yasal yollardan asla bırakmamalı
Tamamen haklısınız bu konudaBaşka insanlar da rahmetli olmasın diye
Hayat zaten zor
Hukuki yollardan hakkımızı aramalıyız
Gerçek hayatta aramalıyız
Herkes umutsuzEce üzerinden yazıyorsunuz. konunu Belgrad ormanıyla alakası yok. Ece'nin inzivaya çekildiği ya da baska seyler yaparken kaybolduğunu açıklayan biseyde yok.
Bu konuyla alakali tek yazdığınız hakkini arasin ama icine Ece nin kaybini sokuşturarak
İşveren tarafından çıkartılıyorum demiş konudaMerhaba,
İnsan kaynakları müdürüyüm. İstifa eden sizsiniz sanırım. Daha fazla durmak istemiyor iseniz noter aracılığı ile haklı sebeple fesih bildirimi çekin. Konuyu da istifa etmenize ve kanuni bildirim olan ihbar önelinize uymaanıza rağmen tarafınıza yapılan mobbingi - tüm açıklıklarıyla yazın lütfen - ihtarnameye ekletin. Son söz olarak ta haklı sebep ile feshettinizi belirtin. Hiçbirşey yapamazlar.
Yanlış anlamayin ama bunlar tehdit gibi gelmedi bana evet ihbar sureniz bitesiye kdr isinizi tam yapmali ve sirket ici seylerin calisanlarla konusulmasi dogru degil varsa sorun ik ile konusulmali. Cok is degistirdim hepsinde ihbar suresinin son saatine kdr bifiil calistimgidene kadar işini tamamen yapmak zorundasın yoksa hukuki yollara başvururum ya da sakın yerine gelen kişiye şirket hakkında bir şey söyleme şahit bulup hukuki yollara başvururum gibi.
gidene kadar işini tamamen yapmak zorundasın yoksa hukuki yollara başvururum ya da sakın yerine gelen kişiye şirket hakkında bir şey söyleme şahit bulup hukuki yollara başvururum gibi.
Kim tarafından feshedildiğinin çok önemi yok aslında.İşveren tarafından çıkartılıyorum demiş konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?