- Konu Sahibi ikiaradabiderede
-
canım plates için bence beklemelısın.allah korusun acılan cebin dısına cıkar silikonlar.kayar falan sonra ugras dur.ben 1,5 ay bantla dolastım ve cok kendımı zorlamadım.kesınlıkle bekle derım ben.zaten doktorunda izin vermez.verse de yapma.ben suanda mekik cekebılıyorum ama sınava cesaret edemem:)
ben fitnes level 1 egitmenim! Bacak ve alt karin egzersizi yapabilirsin ama spor kesinlikle yapmamalisin bransin nedir bilmiyorum ama hicbir spor bransi icin musade eden bir ameliyat kesi yeri degil ozellikle bagisiklik sistemin narkozla zorlanmisken en az 5 gun iyi beslenip direnc kazanmali terletici ve nabzi yukseltici durumlardan kacinmalisin. Basit squat egzersizleri egimli bas boyun dengesini koruyarak karin hareketleri yapabilirsin kesin meme alti veya meme ucuizerindeyse 3. Gunden itibaren on kol sinirin olmali calismalarin da. Plates fitnes branslari arasinda kolaylikla yapabilecegin bircok hareket iceriyor lastik ve kayisla bacak ve bel calismaya devam edebilirsin sorun yok.
Neden koltuk altı istedin?? Umarım herşey yolun da geçer bizler gibi kısa sürede toparlarsın, herşey gölnüne göre olsun kolay gelsin .tamam canım bu cevap benim için yeterli....yapmasamda olur..hayırlısı ile atlatayım da başka bir şey istemem su anda
Neden koltuk altı istedin?? Umarım herşey yolun da geçer bizler gibi kısa sürede toparlarsın, herşey gölnüne göre olsun kolay gelsin .
canım aslında koltukaltı olmasa da baska bı kesı yerı olsaydı da aynı sorunları yasayabılırdın dımı.bence koltukaltında eger ızler sililkleşirse hiç belli olmayacak beyaz bir çizgi kalacak sadece.
aynada memelerde iz görmek istemiyorum..ayrıca doktorumun en özel tekniği bu...zaten her doktor koltuk altı yapamıyor...hayırlısı artık
Bugun5. Gunum hic izim kalmadi neredeyse!! Koltuk alti aslinda omurboyu sizlayip iyilesmesi en uzun suren dokuya sahip ve lenf ter bezlerine cok yakin. Tabiki hekimler en basarli olup genis hareket edebilecekleri yerde uzmanlasiyorlar doktorunun o konuda uzman olmasi cok iyi. Nereden olursa olsun acisiz ve kolayca iyilesmeni dilerim canim. Ve aynaya baktiginda cok amacokmutlu olacaksin 😊canım aslında koltukaltı olmasa da baska bı kesı yerı olsaydı da aynı sorunları yasayabılırdın dımı.bence koltukaltında eger ızler sililkleşirse hiç belli olmayacak beyaz bir çizgi kalacak sadece.
Bugun5. Gunum hic izim kalmadi neredeyse!! Koltuk alti aslinda omurboyu sizlayip iyilesmesi en uzun suren dokuya sahip ve lenf ter bezlerine cok yakin. Tabiki hekimler en basarli olup genis hareket edebilecekleri yerde uzmanlasiyorlar doktorunun o konuda uzman olmasi cok iyi. Nereden olursa olsun acisiz ve kolayca iyilesmeni dilerim canim. Ve aynaya baktiginda cok amacokmutlu olacaksin 😊
Bugun5. Gunum hic izim kalmadi neredeyse!! Koltuk alti aslinda omurboyu sizlayip iyilesmesi en uzun suren dokuya sahip ve lenf ter bezlerine cok yakin. Tabiki hekimler en basarli olup genis hareket edebilecekleri yerde uzmanlasiyorlar doktorunun o konuda uzman olmasi cok iyi. Nereden olursa olsun acisiz ve kolayca iyilesmeni dilerim canim. Ve aynaya baktiginda cok amacokmutlu olacaksin 😊
Merhaba ikiaradabiderede (buarada çok hoş ama çok uzunmuş nick in:)) ) NE zamandır girmiyorum topiğe ama bu gece tesadüf girip bakayım dedim ve açtığınız topiği gördüm.Bir önceki mesajınızı görünce de dayanamayıp yazayım dedim.İlkönce hayırlısı olsun kararınız.Umarım her şey istediğiniz gibi olur.Benim de doktorum Ercan bey.Ama ben tam tersi meme küçültme oldum:) Fleur u da tanıyorum.Hatta tanışma imkanımız da olmuştu çok da güzel oldu sonucu.
Benim 2 kuzenim de Ercan beye meme büyütme ameliyatı oldular.Bir tanesi 5-6 yıl önce oldu.Diğer kuzenim de benden 1 ay sonra büyütme ameliyatını oldu.İnanın ikisi de çok memnunlar.Çok şükür bir problem yaşamadık biz ailecek.Hatta 5 yıl önce büyüten kuzenim bekardı.Evlendi ve 2 bebeği oldu.Çok da güzel emzirdi.En ufak bir deformasyon da yaşamadı.Size de bol şans diliyorum.Şimdiden kararınız hayırlı olsun
Merhaba kizlar.uzun bir aradan sonra burdayim.dugunu yaptik geldim.merak edenler icin yaziyorum esim ameliyat oldugumu anlamadi.cok guzel bunlar tas gibi masallah dedi.saklamak nekadar dogru bilmiyorum ama anlamayan erkekler de var bilginize
Canım benim,düğünün oldumuMerhaba kizlar.uzun bir aradan sonra burdayim.dugunu yaptik geldim.merak edenler icin yaziyorum esim ameliyat oldugumu anlamadi.cok guzel bunlar tas gibi masallah dedi.saklamak nekadar dogru bilmiyorum ama anlamayan erkekler de var bilginize
Tesekkur ederim arzumm.inan arada senin yazilarini ozledigim icin girip bakiyorum.ozledim burayi ama evlilik cok zormusss.arzumm esim anlamadi.ben de bise demedim.benim vucudum tenis oynadigim icin zaten sert bacaklarim kalcam cok siki.belki de buyuzden anlamadi bilmiyorum.ama suan cok mutluyum.iyiki sizi taniyip ikna olup bu ameliyati olmusum.buarada sen nasilsin.umarim hersey yolundadir.Canım benim,düğünün oldumuAllahım hayırlı uğurlu etsin Bir yastıkta kocayın inşallah :123:
Cok tesekkurler canim.benden daha mutlu bir evlilik seni de bulsun insallah.memnunmusun buarada sorun yok dimiikiaradabirderede Hayırlı Ugurlu Olsun Canım ALLAH BİR YASTIKCA KOCATSIN :dİnsalllah :) Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dilerim Canım Sana Sevdiceginle.. Kendine cok iyi Bak Öpüorum Seni
Canım ya hayretler içindeyim senCok tesekkurler canim.benden daha mutlu bir evlilik seni de bulsun insallah.memnunmusun buarada sorun yok dimi
Canım ya hayretler içindeyim sen
36184511, member: 402910"]Merhaba kizlar.uzun bir aradan sonra burdayim.dugunu yaptik geldim.merak edenler icin yaziyorum esim ameliyat oldugumu anlamadi.cok guzel bunlar tas gibi masallah dedi.saklamak nekadar dogru bilmiyorum ama anlamayan erkekler de var bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?