ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

tamam canım bu cevap benim için yeterli....yapmasamda olur..hayırlısı ile atlatayım da başka bir şey istemem su anda

sanırım sizde meme büyütme oldunuz...benim koltuk altından olacak yarın akşam hayırlısı ile..

Neden koltuk altı istedin?? Umarım herşey yolun da geçer bizler gibi kısa sürede toparlarsın, herşey gölnüne göre olsun kolay gelsin .

canım aslında koltukaltı olmasa da baska bı kesı yerı olsaydı da aynı sorunları yasayabılırdın dımı.bence koltukaltında eger ızler sililkleşirse hiç belli olmayacak beyaz bir çizgi kalacak sadece.

aynada memelerde iz görmek istemiyorum..ayrıca doktorumun en özel tekniği bu...zaten her doktor koltuk altı yapamıyor...hayırlısı artık

aynada memelerde iz görmek istemiyorum..ayrıca doktorumun en özel tekniği bu...zaten her doktor koltuk altı yapamıyor...hayırlısı artık

kesınlıkle bende senınle aynı fıkırdeyım.umarım sorunsuz bır sekılde bu amelıyatı atlatırsın.senın ıcın dua edıcem.hiç korkma gidip gelıceksın ve harıka sonuclara ulaşacaksın.kendıne amekıyattan sonra cok ıyı bak.bizi de habersız bırakma lutfen.

Bugun5. Gunum hic izim kalmadi neredeyse!! Koltuk alti aslinda omurboyu sizlayip iyilesmesi en uzun suren dokuya sahip ve lenf ter bezlerine cok yakin. Tabiki hekimler en basarli olup genis hareket edebilecekleri yerde uzmanlasiyorlar doktorunun o konuda uzman olmasi cok iyi. Nereden olursa olsun acisiz ve kolayca iyilesmeni dilerim canim. Ve aynaya baktiginda cok amacokmutlu olacaksin 😊

doktorum bunu 15 yıldan fazladır uyguluyor...ben kendisine bu tür sorunlar yönelttiğinde gülüyor..zaten her kez bunu yapamaz ehil eller yapar..umarım bir aksilik çıkmaz...şimdi son anda bend e huzursuz oldum ister istenez..birazdan yolcuyum..ayrıca benim doku iyileşmesi..ççoook kaliteli değil...kendisine 3 yıl önce karıngerme oldum..skar oluştu ve hala belirgin...ama koltuk altından olursa cokta üzülmem herhalde

canım ter bezlerı ıle acılan cebın alanı cok farklıymıs.ben mesela hala terlıyorum keske biraz zarar gorseydı de azalsaydı :)
onun dısında koltukaltı izi en iyi iyileştiren bole.olekı uzakdoguda izde kabarma cok olustugu için genelde koltukaltı tercıh edılırmıs.ama koltukaltı ıcın cok donanım gerek.yanı endoskobik yolla ılerlemeyı saglayacak tıbbı malzemeler.bırde amelıyat bıraz daha dıkkat ve emek ıstıyor.benım amelıyatım2.5 saat surmustu mesela :) eger ımkan ve guvenebılecegınız bir doktoru olan herkese ben koltukaltını tavsıye ederım :)

Katılıyorum çok haklısın konunun uzmanını bulmak çok önemli umarım isteyipte olamayan herkes aynada ki görüntüsünü çok sever çok mutlu olur en önemliside hiç bir aksılık çıkmadan az acı ve ağrıyla bunu atlatırlar.🙏🙏🙏🙏👈👍

Merhaba, bende 20gun once gogua kucultm3 ameliyati oldum.. yara izleriniz3 ne yaptiniz?

Merhaba kizlar.uzun bir aradan sonra burdayim.dugunu yaptik geldim.merak edenler icin yaziyorum esim ameliyat oldugumu anlamadi.cok guzel bunlar tas gibi masallah dedi.saklamak nekadar dogru bilmiyorum ama anlamayan erkekler de var bilginize

Merhaba kizlar.uzun bir aradan sonra burdayim.dugunu yaptik geldim.merak edenler icin yaziyorum esim ameliyat oldugumu anlamadi.cok guzel bunlar tas gibi masallah dedi.saklamak nekadar dogru bilmiyorum ama anlamayan erkekler de var bilginize

Canim senin ercan karacaogluna meme büyütme oldugunu gördüm ve yazdiklarini okudum.bende ercan beye 2 gün önce mail ve resim attim. Ama hala cevap alamiyorum. Normalmi sence? Ben yurt disindayim onun icin benim isim biraz zor..sen herseyi yeterince detayli yazmissin, onun ici fazla sormicam..sadece beni eklermisin? Belki bana yardimci olursun

Canım benim,düğünün oldumu Allahım hayırlı uğurlu etsin Bir yastıkta kocayın inşallah :123:

ikiaradabirderede Hayırlı Ugurlu Olsun Canım ALLAH BİR YASTIKCA KOCATSIN :d İnsalllah :) Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dilerim Canım Sana Sevdiceginle.. Kendine cok iyi Bak Öpüorum Seni

Canım benim,düğünün oldumu Allahım hayırlı uğurlu etsin Bir yastıkta kocayın inşallah :123:
Tesekkur ederim arzumm.inan arada senin yazilarini ozledigim icin girip bakiyorum.ozledim burayi ama evlilik cok zormusss.arzumm esim anlamadi.ben de bise demedim.benim vucudum tenis oynadigim icin zaten sert bacaklarim kalcam cok siki.belki de buyuzden anlamadi bilmiyorum.ama suan cok mutluyum.iyiki sizi taniyip ikna olup bu ameliyati olmusum.buarada sen nasilsin.umarim hersey yolundadir.

Cok tesekkurler canim.benden daha mutlu bir evlilik seni de bulsun insallah.memnunmusun buarada sorun yok dimi
Canım ya hayretler içindeyim sen
36184511, member: 402910"]Merhaba kizlar.uzun bir aradan sonra burdayim.dugunu yaptik geldim.merak edenler icin yaziyorum esim ameliyat oldugumu anlamadi.cok guzel bunlar tas gibi masallah dedi.saklamak nekadar dogru bilmiyorum ama anlamayan erkekler de var bilginize [/QUOTE]

Merhabalar ben şu an hayretler içindeyim siz 30 ağustos da ameliyat oldunuz ve 1 ay sonra evlendiniz demi
Çok iyi ya maşallah size
Size bir kaç sorum olacak bende 2 çocuk annesiyim ve çalışıyorum Göğüs ameliyatı da olmak istiyorum çünkü göğüslerim iyice küçüldü
Eşimde bana çok belli etmese de oda büyük göğüsü çok seviyor
Hoş o erkek ben bayan olmama rağmen büyük göğüslü kadınları görünce imreniyorum. Hep destekli sütyen almaktan usandım Bikiniler de de aynı şey hep aynı bikiniyi giyiniyorum
Ve ben bu sene artık ameliyat olmaya karar verdim eşimde tamam dedi fakat o da ben de kimsenin bilmesini istemiyoruz.
İşyerinden bir haftalık iznimde ameliyat olucam fakat şu ağrılı olması ve ameliyat olduğumu kimsenin anlamaması lazım ona nasıl ayarlıyacam ona karar vermiyorum
Sizin ilk gün değil ikinci günden sonra ağrınız olmuş galiba
Bir de benim göğüslerim fibrokistik
Acaba zararı olurmu silikonun yoksa onlarda mı alıncak onlar alınırsa herhalde sıfır göğüs kalır
O kadar kafam karışık ki .İşte çok iyi bir doktor bulmam lazım.
Ameliyat sonrası çok belli oluyormu .
Ben zaten hep destekli kullanıyorum inşallah belli olmaz.
Bana bilgi verirseniz sevinirim

Merhabalar ben şu an hayretler içindeyim siz 30 ağustos da ameliyat oldunuz ve 1 ay sonra evlendiniz demi
Çok iyi ya maşallah size
Size bir kaç sorum olacak bende 2 çocuk annesiyim ve çalışıyorum Göğüs ameliyatı da olmak istiyorum çünkü göğüslerim iyice küçüldü
Eşimde bana çok belli etmese de oda büyük göğüsü çok seviyor
Hoş o erkek ben bayan olmama rağmen büyük göğüslü kadınları görünce imreniyorum. Hep destekli sütyen almaktan usandım Bikiniler de de aynı şey hep aynı bikiniyi giyiniyorum
Ve ben bu sene artık ameliyat olmaya karar verdim eşimde tamam dedi fakat o da ben de kimsenin bilmesini istemiyoruz.
İşyerinden bir haftalık iznimde ameliyat olucam fakat şu ağrılı olması ve ameliyat olduğumu kimsenin anlamaması lazım ona nasıl ayarlıyacam ona karar vermiyorum
Sizin ilk gün değil ikinci günden sonra ağrınız olmuş galiba
Bir de benim göğüslerim fibrokistik
Acaba zararı olurmu silikonun yoksa onlarda mı alıncak onlar alınırsa herhalde sıfır göğüs kalır
O kadar kafam karışık ki .İşte çok iyi bir doktor bulmam lazım.
Ameliyat sonrası çok belli oluyormu .
Ben zaten hep destekli kullanıyorum inşallah belli olmaz.
Bana bilgi verirseniz sevinirim[/QUOTE]
Tesekkur ederim.ama yanlis anlasilma var sanirim ben gecen sene agustosta oldum.on ay sonra evlendim.amliyat olmadan once nisanliydim.ayri sehirlerdeydik.evlendik ve esim anlamadi.buyuzden hic korkmayin kimse hicbise anlamaz.ben ameliyattan uc gun sonra avm gezdim.kistlerinize dokunmazlar.iyu bir doktor bulmaniz en iyi cozum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…