Kizlar iyi gunler. Ben yurtta kaliyorum ve az cok yurt ortamini tahmin edersiniz siz ne kadar temiz olirsaniz olun baskalari pisse bu sizi ciddi etkiliyor. Ben de cok sistemli bi kisiyim kuralciyimdir. Eger bi kural varsa o kurala uyulmasi gerekiyosa ben uyuyorsam herkesin uymasini istiyorum. Neyse. Bizim yurdumuz daire seklinde ve bizim dairede 6 kisi kaliyor. Odalar 2 kisilik. Bizim disimizda kalan odalardaki kisiler gecen yil da ayni dairede kalmislar o yuzden cok yakinlar birbirleriyle. Neyse ama bunlar belki samimiyetten hic dikkat etmiyolar banyodaki killara.. O kadar tiksiniyorum ki midem bulaniyo resmen. Oda arkadasimda rahatsiz bu konudan biz bundan bir hafta once odamizda konusuyoduk . ben ozellikle iste biz daha yeni geldik direk kavga cikarmayalim guzellikle uyaralim falan diyodum ama baktim kizlar gitgide daha da uyuzlasiyor. Diger odadaki kizlar da dairenin ortak kullandigi boy aynasi var onu surekli odalarina goturuyolar. İyice sinir olduk. Neyse ben gittim guzel bi dille uyardim aynayi alanlari iste bizim icin sikinti oluyo ayna sizin odanizdayken falan diye. Cunku biz sustukca kizlar bizim tepemize cikiyolardi. Sonra oda arkadasimla sesimizi yukselterek biraz konustuk cok pis ya banyo. Girmem ben buraya milletin temizligini ben mi temizliycem falan gibi. Bu boyle bikac gun surdu kizlar hala ayni. Biz de havlu kagit koyduk o killarin ustune . anlasinlar artik rahatsiz oldugumuzu diye. Zaten bunu yapan kisi belli de . biz yine de anlicek olsaydi zaten anlardi diye boyle bi yolu sectik. Sonra bu kiz bizim koydugumuz havlu kagitlari kenara aliyo ve saclarini temizliyo. Ve sonra odanin kapilarini carpiyo. Kendi kendini rezil ediyo . :) ben tam bilmiyorum ama oda arkadasim soyledi o pis kiz dairenin onunde bi arkadasiyla konusurken beni oda arkadasim gecmis konustugu kisi sormus bu mu diye. O pis kiz da evet o demis. Neyse gunler boyle geciyo bizim aramiz o pis kiz haric herkesle normal yani fena degil. Biz zaten bilerek fazla yakinlasmamistik en basindan. Once taniyalim yavas yavas sonra kime nasil davranacagimizi biliriz diye. Aramiz biraz limoni. Bi de o pis kiz kardesiyle kaliyo ayni odada. Neyse olaylar boyle gelisirken tabi arada sunlar da oldu. Onlar biraz gurultulu. Gecen yildan da tanistiklari icin cok bagira bagira konusuyilar bilmem ne gece 12-1 olabiliyor. Biz dedikki olabilir biz de yapabiliyoruz bazen hicbisey soylemeyelim dedik ve sustuk hep. Bugun saat 10 ve 10.30 arasinda( gece) biz oda arkadasimla biraz gulduk cunku cok eglendik baya kahkaha atiyoduk. Herhangi biseyden dolayi. Sonra kizlarbi anda bagirmaya basladi. Yan odada oldugu icin ven gercekten hicbisey anlamiyodum hatta bunu oda arkadasima soyledim. Biz zaten tahmin ettik rahatsiz olabileceklerini abarttigimizi sonradan anladik ama onlarda gercekten 12-1 demiyolar onlarda yapiyolar bazen. Neyse benim arkadasim da yabanci bi kiz ama turkce baya iyi anliyo. Diger odadaki kizlar da yabanci onlar da turkce baya iyi anliyolar arkadasim bana dedi ki onlar su anda senin ilk zamanlarda soyledigin banyo hakkinda uyaralim bagirmayalim dedigini falan konusuyolar duymuslar demek ki falan dedi. Neyse sonra daha dinliyoruz benim erkek arkadasim var bi kez onunla kavga etmistim o zaman bagirmistim onu konusuyolar dedi ben boylee sok oldum. Noluyo diye. Sonra bunlar gittiler yurtta kendini bisey zanneden ama bi halta da yaramayan bi kiz bu kiz temizlikci bir abla var herkes onu cok seviyor herkes de zaten annesinin hatrina katlaniyor ona. O bizim yurtta kaliyor hicbir sifatla. Para odemiyor hicbir yetkisi yok aslinda ama yurdu kendinin zannediyor. Gittiler onu cagirdilar. O kiz gelince herseyi ona anlattilar kendi odalarinda konusuyolar ama o kadar bagiriyolar ki biz tabiki de duyuyoruz. Sonra diger odadaki kiz geldi onunla da konusuyolar. Hatta boyle kayboldu falan dediler .Baktik is ciddiye biniyo.bunlar galiba bizi bi de hirsizlikla suclayacaklar diye korktuk. Biz artik dairede cok huzursuzuz once benim cok sevdigim bi arkadasim var biz sinirle mantikli davranamayiz diye onunla konustum anlattim herseyi ona bastan sona. O iki fikir verdi ya muduriyetle konusun o halletsin dedi. Ya da kizlar sizin hakkinizda bagirirken gidin odalarina bi sorun mu var bagira bagira konusuyosunuz sesinizi duyuyoruz deyip derdinizi anlatirsiniz eger kavga etmek isterlerse hicbisey yapmayin cikin direk odadam muduriyete gidin ve sikayet edin dedi. Biz de tabii birazda sinirden yuzlerini bile gormek istemedik dedik ki biz ne ugrascez mudure soyleyelim odayi degistirsin baska daireye tasinalim dedik. Mudure anlattik biz baska daire istiyoruz diye baska oda yok once diger kzilari da dinlemem gerekiyi ayrica dedi neyse gitti onlarin odasina kizlar ne tepki verdi dersiniz ??? Abla yok oyle bisey kizlar bizi yanlis anlamislar falan dedi sonra mudur bizi cagirdi odaya biz soyluyoruz dediniz hayir demedik biz baska bi arkadasi konusuyoduk kiz kayipti onu merak ettik onun hakkinda konusuyoruz dediler.