iki yüzlü kocam ve annesi

Esin çok ayıp etmiş ben olsam eşim kv ile tlf konuşurken tlf isterim derim ki ben yanındayım eşimin dedikodundan geri kaldın ama işe gidince telafi edersiniz artık diye ayrıca senin için en doğrusu p adamdan ayrılmak çünkü o ailesi için çocuğuna bile küfür edebiliyorsa hiç bir zaman senin yanında olmaz haberin olsun ayrıca dayakta varmış kendine yazık ediyorsun ...

Hayir tabikide bunu demekteki kastım oturup dayak yiyip boyun bukmek degilll allah biryerden elbet cikartir
sen bu kafada olduktan sonra çoooooooookkkkkkk dayak yersin daha.
bak arkadaşım bu Allah'ın imtihanı falan değil, kendi saçma sapan problemlerinize Allah'ı alet etmeyin. Allah öyle emrettiği için dövmüyor kocan seni, kadın dövücü bir herif olduğu için dövüyor. dayak yiyip yiyip cennete gideceğini sanıyorsan da kocan kafana fazla vurmuş demektir, öyle olsa bütün boksörler cennetlik olurdu.
sen bu herifi boşamayacaksan boşama, dayağı yiyen sensin, ama gelip de şurada bizim kafamızı şişirme.
Allah'ın imtihanıymış. heee yaradanın da işi gücü yok, seni sözlüye kaldırıyor 10 günde bir. şaka mı yapıyorsun bizi mi yiyorsun anlamadım ki, imtihansa ol o zaman imtihanını buraya konu açıp kopya çekmeye kalkışma.

Esin çok ayıp etmiş ben olsam eşim kv ile tlf konuşurken tlf isterim derim ki ben yanındayım eşimin dedikodundan geri kaldın ama işe gidince telafi edersiniz artık diye ayrıca senin için en doğrusu p adamdan ayrılmak çünkü o ailesi için çocuğuna bile küfür edebiliyorsa hiç bir zaman senin yanında olmaz haberin olsun ayrıca dayakta varmış kendine yazık ediyorsun ...

Hayir tabikide bunu demekteki kastım oturup dayak yiyip boyun bukmek degilll allah biryerden elbet cikartir

Bak güzelim, zaten çok küçüksün ben 19 yaşında anne olmayı geçtim evlenmeyi bile aklımın ucundan geçirmezdim, bazı şeyleri ilahi adalete bırakmayacaksın, beşeri adalet var. Sana ettiği hakaretleri, şiddeti ispat edersen hakkını da alırsın. Oturup Allah'ın bir yerden çıkarmasını mı bekleyeceksin? Ya bu dünyada çıkarmazsa ne olacak? Sen çocuğunun bu şiddet ortamında büyümesini ister misin? Ortalık şiddet ortamında, sevgisiz büyüyen şiddete meyilli çocuklarla dolu. Bak bir kaç konuya yazdım komşumuzun 5 yaşında oğlu ablasını bıçakla kovalamış, sokakta kedileri tekmeliyor, annesine kafa atmış, terapiler gördü çocuk neden hafta en az 2 gün kavga edip eşini döven babası yüzünden. Ne zaman boşandılar adam defoldu gitti, çocuk düzelmeye başladı.
Sen nasıl layık görürsün kendini bu hakaretlere, ailen sormuyor mu sana nasıl evliliğin diye, anlatsana konuş, zaten bu dediklerini ispat edersen tazminatta alırsın, nafaka da alırsın, ailenle konuş ikna et onları aylardır burada insanlar aynı şeyi söylüyor ama sen bana mısın demiyorsun.

Bak güzelim, zaten çok küçüksün ben 19 yaşında anne olmayı geçtim evlenmeyi bile aklımın ucundan geçirmezdim, bazı şeyleri ilahi adalete bırakmayacaksın, beşeri adalet var. Sana ettiği hakaretleri, şiddeti ispat edersen hakkını da alırsın. Oturup Allah'ın bir yerden çıkarmasını mı bekleyeceksin? Ya bu dünyada çıkarmazsa ne olacak? Sen çocuğunun bu şiddet ortamında büyümesini ister misin? Ortalık şiddet ortamında, sevgisiz büyüyen şiddete meyilli çocuklarla dolu. Bak bir kaç konuya yazdım komşumuzun 5 yaşında oğlu ablasını bıçakla kovalamış, sokakta kedileri tekmeliyor, annesine kafa atmış, terapiler gördü çocuk neden hafta en az 2 gün kavga edip eşini döven babası yüzünden. Ne zaman boşandılar adam defoldu gitti, çocuk düzelmeye başladı.
Sen nasıl layık görürsün kendini bu hakaretlere, ailen sormuyor mu sana nasıl evliliğin diye, anlatsana konuş, zaten bu dediklerini ispat edersen tazminatta alırsın, nafaka da alırsın, ailenle konuş ikna et onları aylardır burada insanlar aynı şeyi söylüyor ama sen bana mısın demiyorsun.

canım MissPoine MissPoine
bak konu sahibi 5 ayda buna benzer 21 konu açmış yazmıştın
sen kaçına böyle cevaplar yazdın?
bir şey değişti mi?
sen gerçekten konu sahibinde "çözüm arayışı" görüyor musun?
yoksa sadece "anlatmak" için mi yazıyor?

bir şey değişti mi?

Görmüyorum, daha önce de söyledim, kaç kişi söyledi, ama sonuç gene aynı. Bir de sen düzelmeyeceksin dediklerinde insanları tersliyor. Kaderine razı ol, sende ne çektin be güzelim, Allah o kocanı bildiği gibi yapsın gibi sözler duymak yeterli sanırım onun için.

bunu beklersen kaderine razı olmuşsun demektir. Allah kaderini çizer ama önüne seçenekleride koyar ve seçimi sana bırakır. kısacası sen seçimini yaptınmı. devammı edeceksin,yoksa aileni ikna edip onların yanına mı gideceksin. bu hayat böyle çekilmez. bak bebekte geliyor. mahvetme kendini
Edemem ikna falannn yaaa arkadasim gelmeyin ustume yaaa anneme acip telefonda yapamiyorum bu adamla dovuyo beni dedgimde erkek kardesim ordan kakkip kocandir dover demesiii annemin sen slevdin evlendin babana soyluyemeyiz o sizi mutlu biliyo kendin yaptin kendin buldun diyen AILEMIN ARKASINAMI SIGINIYIM AGLIYORUM SINIRDEN SU AN LUTFENNN BENIMDE ARKMDA DURAN BI AILEM OLSA ZATEN DURMAM BURDA

Görmüyorum, daha önce de söyledim, kaç kişi söyledi, ama sonuç gene aynı. Bir de sen düzelmeyeceksin dediklerinde insanları tersliyor. Kaderine razı ol, sende ne çektin be güzelim, Allah o kocanı bildiği gibi yapsın gibi sözler duymak yeterli sanırım onun için.

aslında bu ve benzeri üyeleri "mimlemek" lazım
birlik olup konularını okumamak lazım
yani hakikaten insanları üzüyorlar
ben mesela, doğacak çocuk için çok üzülüyorum!!! :KK43:

EDIT: KONU SAHİBİNİN ÜSTTEKİ YORUMU SEBEBİYLE BU YORUMUMU GERİ ALIYORUM!!!!!!!!!!!!!!

Edemem ikna falannn yaaa arkadasim gelmeyin ustume yaaa anneme acip telefonda yapamiyorum bu adamla dovuyo beni dedgimde erkek kardesim ordan kakkip kocandir dover demesiii annemin sen slevdin evlendin babana soyluyemeyiz o sizi mutlu biliyo kendin yaptin kendin buldun diyen AILEMIN ARKASINAMI SIGINIYIM AGLIYORUM SINIRDEN SU AN LUTFENNN BENIMDE ARKMDA DURAN BI AILEM OLSA ZATEN DURMAM BURDA
peki....

Y
bir şey değişti mi?
Yuhhhh yani pesss ya pess insanları irdelemeyi ne cok seviyorsunuz ya iyiki bir tanındık.... kimsem olmadgi icin derdimi byraya dokuyorum biraz anlagsli olun... lutfe

Peki bizden ne istiyorsun? Ne dememizi bekliyorsun? Şu tavırlarına bak ya. Sana kolay gelsin.

Y

Yuhhhh yani pesss ya pess insanları irdelemeyi ne cok seviyorsunuz ya iyiki bir tanındık.... kimsem olmadgi icin derdimi byraya dokuyorum biraz anlagsli olun... lutfe

ARKADAŞIM
BAK VALLAHİ SANA ANLAYIŞLIYIZ ZATEN
ÇOK ÜZÜLÜYORUZ DURUMUNA
AMA BOŞLUKLAR KALIYOR YAZDIKLARINDA
CEVAP YAZMIYORSUN

NE DEMEK BABAN SENİ MUTLU BİLİYOR
ARKADAŞIM
BABANA DA SÖYLE
KADIN SIĞINMA EVİNE DE SÖYLE
DEVLETTEN DE YARDIM İSTE

AMA SEN BİRŞEY YAPMIYORSUN!!!
SADECE KATLANIP, BİZE YAZIP
BİR DE "NEDEN" DEDİĞİMİZDE BİZİ SUÇLUYORSUN

EVET AİLE ÖNEMLİDİR, AMA HERŞEY DEMEK DEĞİLDİR
GİT DARP RAPORU AL
SONRA SIĞINMA EVİNE BAŞVUR
BABANA DA HABER VER

EN KÖTÜ NE OLUR BİLİYOR MUSUN?
SENİ KOCA EVİNE GERİ GÖTÜRÜRLER, BİR DAYAK DAHA YERSİN!

AMA BELKİ DE BAKARSIN, KURTULURSUN!!!

ya madem ailen arkanda degil dogumunda yaklasmis duymak istediklerini söyleyeyim hadi sana insallah iyi gelir...
kocanin suyuna git
onunla inatlasma
yok annem babam hakkinda konusamazsin falan deme! konusur! cunku buyuk ihtimal oda biliyordur arkanda olmadiklarini! sadece ona bunu söyleyebilecek ortam yaratma!
kocani didikleme, kv ni kötüleme, kendine bak,
ve en son da madem annen gelmeyecek dogumuna kv ile arani iyi tut ki sana ve bebegine iyi baksin..
(gerci hic anlamam neden doguma illa anne yada kv gelir? tek basinada gayet bakarsin bebegine, neyse...)

Esin de, ailen de, esinin ailesi de, sen de hepiniz birbirinize cok benziyorsunuz.
Sizin hirgurunuz hic bitmez.

Hele ailenin ilk dogumunda bile yanina 1 hafta olsun gelmeyisi nasil bir ailen oldugunu da gosteriyor bence.

Herneyse siz boyle devam edersiniz.
Cocugu da klonunuz yapmasaniz bari ama ondan da umidim yok.

Son düzenleme:
Kayınvalideni çağırma. Eşne söyle. Zor bir döneme giriyoruz. Senin yardımına ihtiyacım olacak. Meselelerimizi br kenara bırakıp bu dönemi atlatalım el ele de. Bunları kavgayla değil, huzurlu bir zamanında gönlünü alarak, sevdiğini göstererek söyle. Paran varsa ilk hafta bir yardımcı tut. Güvenilir tecrübeli bir teyze. Yıkamakta, yemekte, işte yardım eder. 1 haftaya toparlar, öğrenirsin.

İlişkiniz sıkıntılı. Bebek çok zorlayacak, gecen gündüzün karışacak. Bunlar normal ilk 1 ay herkes için zor geçer. Ama bir o kadar da güzeldir. Eşinle çok dalaşma. Bebeğe yoğunlaş. İlgini sevgini ona yönelt. Şimdiden toparlayabildiğin kadar evi toparla. Ütün çamaşırın, yazlık kışlık yerleştirme, bebek kıyafetlerinin yerleri, yapıyorsan dolaba mantı filan. Kendini toparla. Kavgayla vakit kaybetme bu arada vakit bulursan bir de bol bol uyu:KK39:

Sizi gectim kendi bebegine daha anne karnindayken küfür etmesi kaldirilacak sey degil. Ben olsam o adamin bir saniye daha yaninda durmam.

Ya yaşin 19 kocanın hakaretleri var daha kaç günlük evlisinde çocuk yapıyorsun.canım ya susup katlanıcaksın ki öyle görünüyor.yada kalk ailende arkanda değilse kadın sığınma evine.ben hayatımdan memnunum diyorsada otur.bebeğinde hayırlı olur inşallah

X