- 9 Mayıs 2010
- 2.925
- 912
Hayir tabikide bunu demekteki kastım oturup dayak yiyip boyun bukmek degilll allah biryerden elbet cikartir
bir yerden çıkana kadar eziyet mi çekeceksin...bebeğin acelesi neydi..böyle adama..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir tabikide bunu demekteki kastım oturup dayak yiyip boyun bukmek degilll allah biryerden elbet cikartir
sen bu kafada olduktan sonra çoooooooookkkkkkk dayak yersin daha.Hayir tabikide bunu demekteki kastım oturup dayak yiyip boyun bukmek degilll allah biryerden elbet cikartir
Bak güzelim, zaten çok küçüksün ben 19 yaşında anne olmayı geçtim evlenmeyi bile aklımın ucundan geçirmezdim, bazı şeyleri ilahi adalete bırakmayacaksın, beşeri adalet var. Sana ettiği hakaretleri, şiddeti ispat edersen hakkını da alırsın. Oturup Allah'ın bir yerden çıkarmasını mı bekleyeceksin? Ya bu dünyada çıkarmazsa ne olacak? Sen çocuğunun bu şiddet ortamında büyümesini ister misin? Ortalık şiddet ortamında, sevgisiz büyüyen şiddete meyilli çocuklarla dolu. Bak bir kaç konuya yazdım komşumuzun 5 yaşında oğlu ablasını bıçakla kovalamış, sokakta kedileri tekmeliyor, annesine kafa atmış, terapiler gördü çocuk neden hafta en az 2 gün kavga edip eşini döven babası yüzünden. Ne zaman boşandılar adam defoldu gitti, çocuk düzelmeye başladı.
Sen nasıl layık görürsün kendini bu hakaretlere, ailen sormuyor mu sana nasıl evliliğin diye, anlatsana konuş, zaten bu dediklerini ispat edersen tazminatta alırsın, nafaka da alırsın, ailenle konuş ikna et onları aylardır burada insanlar aynı şeyi söylüyor ama sen bana mısın demiyorsun.
canım MissPoine
bak konu sahibi 5 ayda buna benzer 21 konu açmış yazmıştın
sen kaçına böyle cevaplar yazdın?
bir şey değişti mi?
sen gerçekten konu sahibinde "çözüm arayışı" görüyor musun?
yoksa sadece "anlatmak" için mi yazıyor?
Edemem ikna falannn yaaa arkadasim gelmeyin ustume yaaa anneme acip telefonda yapamiyorum bu adamla dovuyo beni dedgimde erkek kardesim ordan kakkip kocandir dover demesiii annemin sen slevdin evlendin babana soyluyemeyiz o sizi mutlu biliyo kendin yaptin kendin buldun diyen AILEMIN ARKASINAMI SIGINIYIM AGLIYORUM SINIRDEN SU AN LUTFENNN BENIMDE ARKMDA DURAN BI AILEM OLSA ZATEN DURMAM BURDAbunu beklersen kaderine razı olmuşsun demektir. Allah kaderini çizer ama önüne seçenekleride koyar ve seçimi sana bırakır. kısacası sen seçimini yaptınmı. devammı edeceksin,yoksa aileni ikna edip onların yanına mı gideceksin. bu hayat böyle çekilmez. bak bebekte geliyor. mahvetme kendini
Görmüyorum, daha önce de söyledim, kaç kişi söyledi, ama sonuç gene aynı. Bir de sen düzelmeyeceksin dediklerinde insanları tersliyor. Kaderine razı ol, sende ne çektin be güzelim, Allah o kocanı bildiği gibi yapsın gibi sözler duymak yeterli sanırım onun için.
peki....Edemem ikna falannn yaaa arkadasim gelmeyin ustume yaaa anneme acip telefonda yapamiyorum bu adamla dovuyo beni dedgimde erkek kardesim ordan kakkip kocandir dover demesiii annemin sen slevdin evlendin babana soyluyemeyiz o sizi mutlu biliyo kendin yaptin kendin buldun diyen AILEMIN ARKASINAMI SIGINIYIM AGLIYORUM SINIRDEN SU AN LUTFENNN BENIMDE ARKMDA DURAN BI AILEM OLSA ZATEN DURMAM BURDA
Yuhhhh yani pesss ya pess insanları irdelemeyi ne cok seviyorsunuz ya iyiki bir tanındık.... kimsem olmadgi icin derdimi byraya dokuyorum biraz anlagsli olun... lutfecanım MissPoine
bak konu sahibi 5 ayda buna benzer 21 konu açmış yazmıştın
sen kaçına böyle cevaplar yazdın?
bir şey değişti mi?
sen gerçekten konu sahibinde "çözüm arayışı" görüyor musun?
yoksa sadece "anlatmak" için mi yazıyor?
Edemem ikna falannn yaaa arkadasim gelmeyin ustume yaaa anneme acip telefonda yapamiyorum bu adamla dovuyo beni dedgimde erkek kardesim ordan kakkip kocandir dover demesiii annemin sen slevdin evlendin babana soyluyemeyiz o sizi mutlu biliyo kendin yaptin kendin buldun diyen AILEMIN ARKASINAMI SIGINIYIM AGLIYORUM SINIRDEN SU AN LUTFENNN BENIMDE ARKMDA DURAN BI AILEM OLSA ZATEN DURMAM BURDA
Y
Yuhhhh yani pesss ya pess insanları irdelemeyi ne cok seviyorsunuz ya iyiki bir tanındık.... kimsem olmadgi icin derdimi byraya dokuyorum biraz anlagsli olun... lutfe
Tavirla ne ilgisi var...ailene sole sile solemiyorsun diyen insnlar icin yszdim onuPeki bizden ne istiyorsun? Ne dememizi bekliyorsun? Şu tavırlarına bak ya. Sana kolay gelsin.
Tavirla ne ilgisi var...ailene sole sile solemiyorsun diyen insnlar icin yszdim onu