iki yüzlü kocam ve annesi

Meraba arkadaşlar 37.haftama gircem yaklaşık dogumuma 3 hafta kadar kaldı annem dogumuma gelmiyor.. babam kayinvalide bakar bizde dedigi icin gel gelelim konuya.. kv dem dun kocamı aradı annesi gelcekmi diye gelicek dedi oda biliyo gelmiyeceginide neyse , bugün annesi gene aramış öglende ben eşimin telefonuna görusme kaydedicisi yüklemişdim onunda haberi var bundan. Biraz once annesiyle olan konuşmasını dinledim.. annesi yanında kimse varmı dedi (beni kastetmeye
çalısiyor ) oda yok dedi anneside kubranın annesi gelicekmi dedi oda bilmiyorum dedi anneisde sen onun yaninda gelicek dedin dimi dedi oda evet ama kunyesini almislar gelirler belki dedi kv de ben aldim daha niye almışlar kunye dedi bessikle arabayi onlarmi aldi dedi kv de oda dengesiz esimde evet alsinlar azmı yedirdim evimde dedi kaynanamda dimi dedi.. bunları dinledim cinnet gecirdim resmen iki yüzluler gittim dinlettim kocama ne var bunda kufurmu etmisim diyo dedimki tek kelime soyluyorum benim annem zaten gelmicek dogumuma ama senin ananda gelmicek ben cocguma kendim bakarim ne demk niye kunye almislar tek onun torunumu sen benim ailemin hakkinda annenle konusamazsin dedim bagardim cagatdim... vs. Kalkti senide o karnindaki benekte s... gidersiniz bende anami babami alip bi evde otururum dedi bende dedim allah belami versin ararim anani simdi oglunun huzuru kacirdigni evimizin bakalim mutlu olcakmı ozaman dedim sustu daha söliceklerimde içimde kaldı yani cok sinirliyim...
Canım şimdi sana me diyelim ki. Bu kaç oldu konun. Boşa desek boşamazsın. Bizim vereceğimiz hiç bi yorum da kocanı düzeltmez. Ne diyelim ki

Karnındaki bebeğe küfür mü etti????!!!! Onu varyaaaaa Allahın belası adam! Kurban olsun o bebeğe pislikk! Küfür eden o dili kopsun gerzek! Bence o adamla birdaha düşün kendi minnacık bebeğine küfür edenden adam olmaz

İnan bugün aklımdan geçtim uzun zamandır yok acaba ne oldu diye

Bi bitmedi kocan ailen laf sözde dinlemiyorsun yorumlar senin için önemsiz olduğu halde neden hala ayni konuları aciyorsun

Ben en çok bu girdabın içine gelecek çocuğa üzülüyorum

Evet dogru yasim 20 yasima girdim.. ailem besiikle bebk arabasını yolladı ama gelmeye gelince gelmiolar beni bunların diline düşüruyorlar
ya güzelim sen daha besik araba derdindemisin bu adam sana karnındaki bebegine kufur ediyor sen neyden bahsediyosun ablam
aklını başına al kaynana sunu dedi bunu dedi beriki şöyle yaptıyı falan bırak şu kocana bi bak,iki yüzlü davranan da seni itip kakan da hayvanın önde gideni de hep kocan
sen biraz buna kafa yor istersen

ya güzelim sen daha besik araba derdindemisin bu adam sana karnındaki bebegine kufur ediyor sen neyden bahsediyosun ablam
aklını başına al kaynana sunu dedi bunu dedi beriki şöyle yaptıyı falan bırak şu kocana bi bak,iki yüzlü davranan da seni itip kakan da hayvanın önde gideni de hep kocan
sen biraz buna kafa yor istersen
Kafa yoruyorum yoruyorum da noluyor sanki kendimi hafap ediyorum arkamda durmayan ailememe guvenip rest cekeyim napayim konu burda tabikide besiktir bebek arabasidir vs. Degil anasi acmis konuyu oda tastiklemis

bu işin geleneği mi olur ya
gelenek yerine gelsin diye değil sana yardım olsun diye yapacak
bana bahane ediyor gibi geldi bunu
Bahane ediyorlar zaten... gelse nolur sanki birde hicbisey olmamis gibi annem hergun arar babam cocuga kunye alir ama dogumdan 1 ay sonra gelirler milletin diline duauruyorlar beni

peki ben sana inanmadım cünkü
eski konularına baktıgımda kaynananın 2 aylıgına sana gelicegini yazmıssın
kaynanna madem karsı apartman dairesinde nedne 2 ay kalsın yok esimin abileride gelcek demissin görümcen karsı dairede kaynanan karsı apartmanda abisi sana neden gelsin bende yazmadıgın yada yalan yazdıgın seyler var
sizde esk, konularına bi bakın arkadaslar dedikleri dediklerini tutmuyo
Ya bi duzgun okuda ona gore yorum yap lutfen ne karsi apartmanindandan bahsediyorsun kvdem istanbulda oturuyor kaynım esimin abisi karsi apartmanda oturuyor !!!

byby bu kaçıncı konun be canım.. teee ilk konunda dedik biz sana bu adamdan hayır gelmez diye.. madem annen arkanda değil, baban seni almıyor o zaman duymamazlıktan gel biraz.. bırak konuşsun kocan, dedikodu yapsın.. o küfürden sonra iyice laçkalaşacak işler biliyorsun değil mi? eğer yapabiliyorsan git doğumunu ailenin yanında yap, hem biraz uzak kal hem de aklı başına gelsin kocanın..

sen yazmıssın cnm eklemeyi bilsem eski yazdıgını ekliycem de
Diğer konusunda yorumunun altındaki cevapla seçeneğine tıkla alt tarafta yorum kısmında çıkan alıntıyı kopyala buraya yapıştır. Anlatabildim mi bilmiyorum:KK64:

sonra da aman yaşın genç evlenme çocuk doğurma, oku tahsil yap deyince biz suçlu oluyoruz. 19 yaşındasın, mağara adamıyla evlisin, muhtemelen fiziksel şiddet görüyorsun, sözlü/psikolojik şiddet zaten var ve hamilesin. e be güzelim biz hangi birini düzeltelim.
şimdi ben sana boşa bu adamı desem ama param yok ama ailem, ama iş ama çocuk bir sürü şey diyeceksin. ondan demiyorum. nasıl evlendin öyle çek, ne diyeyim ki başka. diyecek söz bırakmıyorsunuz insanda. anlattığının tutulacak tek bir tarafı olsa neyse diyeceğim ama önceki konularını da hatırlıyorum bir de ve sen bu adamı hala boşamadın, o çocuğu doğuruyorsun, ne diyelim, hakkaten ne diyelim de derdine derman olalım ben bilmiyorum.

1. Anneni ara ve söyle doğuma gelsin eğer o illa gelmeyecekse kim müsaitse ablalarından onlar gelsin
2. Seni hatırlıyorum eşinle hep sıkıntılısın düzelene kadar aranız lütfen çocuk yapma başka
3. Kayınvalden bakacaksa doğum sonrası ağzını açma lohusalığın daha da kötü geçmesin
4. Eşine dırdır etmeden kırıldığını belirt ve resti çekemeyeceksen konuyu uzatma

annen baban sahip çıkmadığı için eşin her türlü eziyor.

Sen esine ve kaynana sitem etme canim , Annene sitem et..
Cunku ne oluyorsa onlarin yuzunden oluyor boyle seni yalniz birakirlarsa herkesinde dili uzar tabiki ..
Anneni gizli ara ve gelmesini soyle ne demek adet felan ya , boyle gelenek felanda yeni duydum..

Burda hakaret edip saydırıyorsun sonra kocanla aynı yataga gırıyorsun bu kacıncı konun! Sana bosan yazanları dınlemedın barı dılını tut burası senın sınırını yatıstıracagın psıkologun degıl

Meraba arkadaşlar 37.haftama gircem yaklaşık dogumuma 3 hafta kadar kaldı annem dogumuma gelmiyor.. babam kayinvalide bakar bizde dedigi icin gel gelelim konuya.. kv dem dun kocamı aradı annesi gelcekmi diye gelicek dedi oda biliyo gelmiyeceginide neyse , bugün annesi gene aramış öglende ben eşimin telefonuna görusme kaydedicisi yüklemişdim onunda haberi var bundan. Biraz once annesiyle olan konuşmasını dinledim.. annesi yanında kimse varmı dedi (beni kastetmeye
çalısiyor ) oda yok dedi anneside kubranın annesi gelicekmi dedi oda bilmiyorum dedi anneisde sen onun yaninda gelicek dedin dimi dedi oda evet ama kunyesini almislar gelirler belki dedi kv de ben aldim daha niye almışlar kunye dedi bessikle arabayi onlarmi aldi dedi kv de oda dengesiz esimde evet alsinlar azmı yedirdim evimde dedi kaynanamda dimi dedi.. bunları dinledim cinnet gecirdim resmen iki yüzluler gittim dinlettim kocama ne var bunda kufurmu etmisim diyo dedimki tek kelime soyluyorum benim annem zaten gelmicek dogumuma ama senin ananda gelmicek ben cocguma kendim bakarim ne demk niye kunye almislar tek onun torunumu sen benim ailemin hakkinda annenle konusamazsin dedim bagardim cagatdim... vs. Kalkti senide o karnindaki benekte s... gidersiniz bende anami babami alip bi evde otururum dedi bende dedim allah belami versin ararim anani simdi oglunun huzuru kacirdigni evimizin bakalim mutlu olcakmı ozaman dedim sustu daha söliceklerimde içimde kaldı yani cok sinirliyim...

offf
böyle konuları okuyunca çok üzülüyorum
yaş 19-20, anne baba kendi derdinde kızı düşünen yok, koca desen.......(tarif edecek kelimelerin hepsi yasak galiba)
maddi güç yok, dayanak yok
bir de şimdi bebek...

konu sahibi
hani ailem gelmiyor gelenek diyorsun ya (daha önce başka bir konuda da vardı bu gelenek, çok şaşırmıştım)
ama diyorsun hergün arıyor annem, künye vs
sen bu adamdan ayrılmak istesen mesela, ailenin veya ablanın yanına gitmek istesen
ne der ailen?
sahip çıkar mı sana?

Ben sebepsizce beni doğumda yalnız bırakan anaya bir daha anne demem. Belki bu dediğime yok artık deyip, kızacak olanlar olacak ama demem! Hiç gelmesin daha iyi..

X