iki yüzlü kocam ve annesi

evet tuhaf
ama yerine oturmayan taşlar var
bak kaçıncıdır soruyorum konu sahibine
konu sahibi lütfen cevap ver bana, rica ediyorum diyorum

sen ciddi ciddi bu adamdan ayrılmak istesen mesela, ailenin veya ablanın yanına gitmek istesen
ne der ailen?
sahip çıkar mı sana? diyorum

ama herkese cevap veriyor
bir bana vermiyor...

5 ayda sadece eşi ile alakalı 21 konu açmış, görmediği şey, duymadığı hakaret, aşağılama kalmamış. Burada insanlar o kadar nasihat vermişler hiç birini dinlememiş. Hala aynı şekilde devam ediyor. Evlilik değil zulüm resmen nereye kadar devam edecek merak ediyorum. 19 yaşında çocuklarını bir ruh hastasının yanında yalnız bırakmışlar. Gerçi anlattı mı haberleri var mı bilmiyoruz.

konu sahibiyle kocası tencere kapak.biri birinden aşağı değil de olan bebeğe olacak:KK43:

5 ayda sadece eşi ile alakalı 21 konu açmış, görmediği şey, duymadığı hakaret, aşağılama kalmamış. Burada insanlar o kadar nasihat vermişler hiç birini dinlememiş. Hala aynı şekilde devam ediyor. Evlilik değil zulüm resmen nereye kadar devam edecek merak ediyorum. 19 yaşında çocuklarını bir ruh hastasının yanında yalnız bırakmışlar. Gerçi anlattı mı haberleri var mı bilmiyoruz.

evet işte onu diyorum
ben ayrılacağım dedi mi acaba?
yanınıza alın dedi mi acaba?

yani sanki "alan memnun, satan memnun" vari bir durum estiriyor

Kocanın telefonuna kaydedici mi yükledin:KK57:
Arkadaşım hiç sağlıklı değil seninde eşininde ruh hali.

evet işte onu diyorum
ben ayrılacağım dedi mi acaba?
yanınıza alın dedi mi acaba?

yani sanki "alan memnun, satan memnun" vari bir durum estiriyor
Ya ne alakası var arkadaşlar yargısız infaz yapmayın ya komin egosu tatmin olur dayak yemk hakaret kufur. Vs. Den allaha havale ediyorum hayırsız eş allahın kuluna imtihanidir buyurmuslar....

Ya ne alakası var arkadaşlar yargısız infaz yapmayın ya komin egosu tatmin olur dayak yemk hakaret kufur. Vs. Den allaha havale ediyorum hayırsız eş allahın kuluna imtihanidir buyurmuslar....

ama arkadaşım
bir cevap vermedin
bak 4. kez soruyorum

sen ciddi ciddi bu adamdan ayrılmak istesen mesela, ailenin veya ablanın yanına gitmek istesen
ne der ailen?
sahip çıkar mı sana?

Duzgun bir lisanla sorsanız neden kaydedici yüklü diye ! Esim abisiyle ortak is yapip mal alip sattiklari icin musterilerle gorusmelri kayit olmasi lagzm ondan yükledim programi bana denisdi yukle diye ve haveri oldugnu dile getirmek istedim yorumlarinizi ön yargilı yapmayı bırakın artık

kocan imtihanınsa gelip bursada arkasından atıp tutma.sessiz sakin otur,karşısında carlama mükafatını alırsın belki:KK66:

kocan imtihanınsa gelip bursada arkasından atıp tutma.sessiz sakin otur,karşısında carlama mükafatını alırsın belki:KK66:
Burada arkasndan atıp tutmuyorum derdimi paylaşıyorum bu kadar rahatsz olduyspan yorum yapma olur mu.

Hayir tabikide bunu demekteki kastım oturup dayak yiyip boyun bukmek degilll allah biryerden elbet cikartir
bunu beklersen kaderine razı olmuşsun demektir. Allah kaderini çizer ama önüne seçenekleride koyar ve seçimi sana bırakır. kısacası sen seçimini yaptınmı. devammı edeceksin,yoksa aileni ikna edip onların yanına mı gideceksin. bu hayat böyle çekilmez. bak bebekte geliyor. mahvetme kendini

Duzgun bir lisanla sorsanız neden kaydedici yüklü diye ! Esim abisiyle ortak is yapip mal alip sattiklari icin musterilerle gorusmelri kayit olmasi lagzm ondan yükledim programi bana denisdi yukle diye ve haveri oldugnu dile getirmek istedim yorumlarinizi ön yargilı yapmayı bırakın artık

ama ben daha 1. sayfada çok düzgün bir dille sormuştum...

çok üzüyor bu tür konular beni :KK43:
çünkü çözüm yok konu sahibinde de çözebilecek güç yok
anne baba arkada değil iş yok güç yok
yaş 20 elde bebek
koca olacak müsvedde zaten olayların baş sorumlusu
bebek yapmayın denildiğinde kızıyor konu sahipleri ama cidden özellikle bu evliliğe bebek on defa düşünülmeliydi
umarım sağlıkla kucağına alırsın bunca soruna

X