İki yıl sonra gelen tesadüfi tekrarlanan talibim :)

Nm88326

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
4.612
5.538
merhaba güzel bayanlar, başıma gelen olayı sizlerle paylaşıp değerli yorumlarınızı rica edeceğim. daha önce yaklaşık 1 bucuk yıl süren bir evlilik geçirdim ve 4 yıldır yalnızım. tabi arada görüştüğüm kişiler de oldu fakat artık ciddi biri olsun istiyorum hayatımda dedim.. ve annem ve komşumuz beni benden 12 yaş büyük biriyle 2 yıl önce tanıştırdı. tanışma ortamımız komşumuz ablası annem ben ve o malum kişiydi... o zamanlar şehir iş sebebiyle şehir değiştireceğim için bu tanışmaya sıcak bakmamıştım fakat yine de annemin ve komşumun ısrarı geçsin diye tanışıp kibarca onu reddetmiştim. fakat dünya o kadar küçük ki size şu cümlelerle anlatacağım: şehir değiştirdiğimde o şehirde çalışan bizim memleketten benim yaşlarda bir bayan arkadaşım oldu ve çok yakın arkadaşız şu anda da. 2 yıl önce bu tanıştırılan aday bu arkadaşımın kuzeni ve bu olaydan hiç haberi olmaksızın kendi kuzeniyle aramın olmasını istiyor (du) kuzeniyle 2 yıl önce tanıştığımızı belirterek kendisiyle çok resmi bir şekilde tanıştık, gergin bir ortamdı dedim ve hep beraber ben de arkadaşım da izindeyken yemek yedik, sohbet ettik. sohbeti çok tatlı, aslında hoş da biriymiş :) Bana tekrar dönmeyi düşünüyor musun diye sordu? ben de çok hevesli görünmemek ve kendim ağırdan satmak adına bilmiyorum, hayat bu belli olmaz dedim......kızlar yeniden memleketime dönmeli miyim sizce? hayat beni çok yordu, büyük şehirde çalışmak maddi ve manevi de yıpratıyor ve şuan evlilik olsun mutlu olayım sevdiğim kişiyle olayım diyorum, sizce yaş farkı sorun olur mu? yaş farkı olanlar tavsiyelerinizi de bekliyorum.. şimdiden teşekkürler :)

Normalde ben yaş farkı çok olmasın diye düşünürüm ama bu tesadüfler de insana bi acaba dedirtiyor. Bence tanımaktan zarar gelmez, bi şans ver istersen, baktın anlaşamıyorsunuz ayrılırsın, belki de kafa yapılarınız çok uyar kimbilir
Yalnız o bu zamana kadar neden evlenmemiş acaba

Bilemedim çevremdeki o yaşlarda insanları yanyana gözümün önüne getirdim, tabiiki arada fark var ama bir tanış semin yaşında birine nasil kaldırılabileceğini gör,huyunu suyunu öğren sabrını olsun anlayışını olsun bir anla diyorum.Denemekte fayda var

Normalde ben yaş farkı çok olmasın diye düşünürüm ama bu tesadüfler de insana bi acaba dedirtiyor. Bence tanımaktan zarar gelmez, bi şans ver istersen, baktın anlaşamıyorsunuz ayrılırsın, belki de kafa yapılarınız çok uyar kimbilir
Yalnız o bu zamana kadar neden evlenmemiş acaba

O da evlenmiş, ayrılmış. aile ve birebir olarak pek uyum sağlamadıklarını söyledi. Tanıdıklar da öyle diyorlar.

X