• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki yabancı gibiyiz evde,beni sevdiğini bile sanmıyorum..

dün akşam eşim geldi yemek yıyorduk neyse dedıkı .bır arakadşımın eşine buyu yapmışlar dedı.. kadın dedı evde afedersıznı köpek gibi bagırıp çagırıyormus kocasına 25 yıllık evlılermiş yanı adam karısını artık tanıyamıyormuş .süreklı bunalım bagırma yatak işi yok yanı kadın artık kadınlıktan çıkıyor ...neyse doktorlara pskololara heryere götürüyor adam karısını. doktor hoca tavsıye edıyor adama istanbulda falan falan neyse adam üşenmeden gidiyor o hocayı buluyor . sanırım adam suyla bakıyor okuyor falan eşinin arabasının sag kapısının orda falanca bır kagıda nuska ve domuz yagı sürülmüş dıyor .adam dedıgı yerden alıyor şok oluyor tabıkı bunlar neyse eşim anlatınca şok oldum bende akşam olmus bu olay ya düşün.dinimizde büyü ve nazar var ..olabılır arkadaşım ben tahmınde yürütüyorum ...

Şu büyü işleri hep ürkütücü gelmiştir.çok yakın bi akrabamz çok uğrasırdı o işlerle.en sonunda yuvası yıkıldı.Allah kimseyi sapıttrmasn

dün akşam eşim geldi yemek yıyorduk neyse dedıkı .bır arakadşımın eşine buyu yapmışlar dedı.. kadın dedı evde afedersıznı köpek gibi bagırıp çagırıyormus kocasına 25 yıllık evlılermiş yanı adam karısını artık tanıyamıyormuş .süreklı bunalım bagırma yatak işi yok yanı kadın artık kadınlıktan çıkıyor ...neyse doktorlara pskololara heryere götürüyor adam karısını. doktor hoca tavsıye edıyor adama istanbulda falan falan neyse adam üşenmeden gidiyor o hocayı buluyor . sanırım adam suyla bakıyor okuyor falan eşinin arabasının sag kapısının orda falanca bır kagıda nuska ve domuz yagı sürülmüş dıyor .adam dedıgı yerden alıyor şok oluyor tabıkı bunlar neyse eşim anlatınca şok oldum bende akşam olmus bu olay ya düşün.dinimizde büyü ve nazar var ..olabılır arkadaşım ben tahmınde yürütüyorum ...

elbette canım bende inanıyorum büyüye hatta birebir çok fazla örnek gördüm
benim arkadaşımın ablasına yapmışlardı mesela gençliğinde çok güzelmiş birisi yapmış bahçelerindeki kuyuya atmış ablasının yaşı vardı.. bizim arkadaşlığımız 10 seneyi doldurdu ben bildim bileli 40 kilo bir kadındı ablası çenesinde sakalları falan vardı çok korkunçtu gerçekten suratı eski resimlerine bakardım birtürlü inanmazdım onun o olduğuna gitmedikleri doktor kalmadı hiçbirşey yok ama ablası çocuk gibi oyun oynuyor sürekli benden dondurma isterdi bebek gibiydi işte...
sonra bir hoca tavsiye etmişler onlarda ilk zaman temkinli davrandı olurmu falan diye denemekten birşey çıkmaz diyip götürdüler hoca oldukça yaşlı bir adammış para falanda almamış kuyuyu söylemiş dibinde demiş
belediyeyi çağırıp boşalttırdılar ve dibinden vakumlu kutu gibi birşey çıkmış bende gördüm sabunun üzerinde iğneler var muskalara falan sarılmış..
ama hoca kimin yaptığını söylememiş...
şimdi görüyorum her gördüğümde hayret ediyorum ablasına 80 kilo rahat vardır nerede o kadın nerede şimdiki hali tabi psikolojisi biranda düzelmedi ama aklı başına geldi psikyatra götürüyorlar her ay düzenli çok fazla yol katteddiler
eskiden bebek kadar çalışıyordu kafası şimdi maşallah sohbet ediyor anlıyor yeniden doğmuş gibi herşeyi yeniden öğreniyor...

daha çok fazla örnek var bildiğim ama bu şahit olduğum bir olaydır ve çok etkilenmiştim tabiki olabilir bilemiyorum...

Açıkcası sizde hata oldugunu düşünmüyorum ama cinsel hayatta erkekeler için çok önemli bir durum o yüzden ilk önce ordan yaklaşmaya çalışın size hakaret etme nedenini hiç anlamış değilim ayrıca neden oglunuzu sevmiyo istemiyormuydu onun dogmasını,sizin ekonomik anlamda özgürlüğünüz yokmu mesela sizde abinizin yanında çalışın sen kazanmıyosun diyoya size

Canım bak diyorsun ki eşim heryerde iş bulur.bu devirde kimse her yerde iş bulamaz öyle kolay madem öyle neden abinin yanında çalıyor.yok mu daha iyi bir teklif.
Hep eşime kolay bana zor diyorsun.sen kendini yapamaz edemez görüyorsun ama eşin süper yetenek her yerde işi hazır.
Işte diyorum ya eşin seni aşağılayarak senin gözünde kendisi yüceltmiş,senin de özgüvenini bitirmiş.

Hani diyorsun ya ailem için boşanmak son çaredir diye biliyor musun orası hiç belli olmaz.sen ailene hiç birşey hissettirmemişsin ki.milletin ağzına laf vermiyeceğim diye sahte mutluluk pozu çizmişsin.sen gidip annene anlatsan bu durumları o senin tek damla gözyaşına dayanamaz.seni kucaklar emin ol.biraz onda kalsan eşinin azıcık burnu sürtse aklı başına gelir ama o kadar cesaretsizsin ki...

Ben senin yerinde olsaM anneme anlatırdım bu durumu.yine millet bilmez yayacak değil ya kadın.inanmazlar diyorsun insan hiç inanmaz mı gözüyaşlı evladına.siz üzülmeyin diye içimde taşıdım bunca yıl dersin.

Evi falan üstüme yapsaydım diyorsun zaten boşandığında mallar bölüşülecek.nafaka da alacaksın.ayrı bir eve de çıkabilirsin.

Son düzenleme:
Açıkcası sizde hata oldugunu düşünmüyorum ama cinsel hayatta erkekeler için çok önemli bir durum o yüzden ilk önce ordan yaklaşmaya çalışın size hakaret etme nedenini hiç anlamış değilim ayrıca neden oglunuzu sevmiyo istemiyormuydu onun dogmasını,sizin ekonomik anlamda özgürlüğünüz yokmu mesela sizde abinizin yanında çalışın sen kazanmıyosun diyoya size

hepimiz insanız hatalarımız olacak elbette ama oturup konuşacağız konuşmadan susarak hakaret ederek çekip giderek hiçbirşeyi halledemeyiz bunu bir anlasa bu üçüncü gün eve yine gelmedi...
o mesajı çektiğimden beri böyle gece yarısı geliyor diğer odada uyuyor sabah erkenden çıkıyor nereye kadar böyle gidecekki? oturup konuşmak daha insancıl daha mantıklı değilmi anlamıyorum...

oğlumu seviyor sevmezmi... sadece kızımı daha çok seviyor o kabul etmiyor bunu ama çok farkettiriyor..
oğluma yükleniyor kızımı kayırıyor oğlum daha 6 yaşında...

belki yanlış anlarsın bilmiyorum ama
yasin kitabının arka kısımlarında bi sayfada muhabbet duası vardı.arkadaşım bıkmadan usanmadan oku lütfen.hem içine ferahlık gelir hem belki aranız düzelir.eğer bulamazsan ben bulur yazarım sana hiç üşenmem.

lütfen Allaha sığın.hepimiz birşeylerden sınanıyoruz.sen yuvana dört elle sarıl Allah yardımcın olacaktır.ben dua ediyorum sana.inşallah yuvan güllük gülistanlık olur yüzünüz güler.birbirinize aşkla sevgiyle sarılırsınız inşallah.lütfen okuyan arkadaşlarda dua etsin.bakın birbirimizi tanımıyoruz bile böyle edilen dualar kabul olurmuş .

Canım bak diyorsun ki eşim heryerde iş bulur.bu devirde kimse her yerde iş bulamaz öyle kolay madem öyle neden abinin yanında çalıyor.yok mu daha iyi bir teklif.
Hep eşime kolay bana zor diyorsun.sen kendini yapamaz edemez görüyorsun ama eşin süper yetenek her yerde işi hazır.
Işte diyorum ya eşin seni aşağılayarak senin gözünde kendisi yüceltmiş,senin de özgüvenini bitirmiş.

Hani diyorsun ya ailem için boşanmak son çaredir diye biliyor musun orası hiç belli olmaz.sen ailene hiç birşey hissettirmemişsin ki.milletin ağzına laf vermiyeceğim diye sahte mutluluk pozu çizmişsin.sen gidip annene anlatsan bu durumları o senin tek damla gözyaşına dayanamaz.seni kucaklar emin ol.biraz onda kalsan eşinin azıcık burnu sürtse aklı başına gelir ama o kadar cesaretsizsin ki...

Ben senin yerinde olsaM anneme anlatırdım bu durumu.yine millet bilmez yayacak değil ya kadın.inanmazlar diyorsun insan hiç inanmaz mı gözüyaşlı evladına.siz üzülmeyin diye içimde taşıdım bunca yıl dersin.

Evi falan üstüme yapsaydım diyorsun zaten boşandığında mallar bölüşülecek.nafaka da alacaksın.ayrı bir eve de çıkabilirsin.

evet özgüvenimi yitirdim doğru bu her cümlemden anlaşılıyordur ...

aileme gelince mesele inanıp inanmamaları değil elbette inanırlar ama ben onların yanında kalamam canım...
benim ve çocuğumun masraflarını onlara ödetemem daha öncede yazdım anneme abilerim arka çıkıyor ben işin içine girersem işler karışır herkes huzursuz olur ben kendi aile yapımı biliyorum ...
olmaz keşke olsa birgün olur iki gün olur üçüncü gün konuşmaya başlarlar annem babam değil yengelerim başlar tanıyorum hepsini...
söz konusu para olunca diş bileyecekler biliyorum adım gibi...
karun kadar zenginde olsalar bana verdikleri bir lira batacak onlara neden böyle bir duruma düşüp milleti kendime konuşturayım keşke tek mesele abimler annemler olsa o zaman bu kadar düşünüp kafa yormazdım el işin içine girince iş bitiyor...

ayrıca mal konusunu araştırdım biraz eşim benimle evlenmeden önce vardı bu ev ve dükkan
ben onlarda hak talep edemem ki... evlendikten sonra aldığı birşey olmadı...

belki yanlış anlarsın bilmiyorum ama
yasin kitabının arka kısımlarında bi sayfada muhabbet duası vardı.arkadaşım bıkmadan usanmadan oku lütfen.hem içine ferahlık gelir hem belki aranız düzelir.eğer bulamazsan ben bulur yazarım sana hiç üşenmem.

lütfen Allaha sığın.hepimiz birşeylerden sınanıyoruz.sen yuvana dört elle sarıl Allah yardımcın olacaktır.ben dua ediyorum sana.inşallah yuvan güllük gülistanlık olur yüzünüz güler.birbirinize aşkla sevgiyle sarılırsınız inşallah.lütfen okuyan arkadaşlarda dua etsin.bakın birbirimizi tanımıyoruz bile böyle edilen dualar kabul olurmuş .

yo yanlış anlamam teşekkür ederim tabii okurum şimdi netten aratır bulurum ben sağol...

inşallah duaların kabul olur..
bana öyle acı geliyor ki bir kadın olarak bir erkekten merhamet beklemek...
üstelik o erkek benim eşim..
şu yaşadığımı duyguyu allah kimseye yaşatmasın.

bir de sivvcim sana tavsiyem bu kadar eşim bana bunu dedi diye düşünüp durma.hayat geçiyor güzelim,yaşlar ileliyor.sen pozitif ol.arkadaşlarına git.çocuklarını al parka çık saatlerce takıl parkta.onlara nasıl faydalı olurum diye kitaplar oku.
bir de eşine karşı cinsel açıdan daha istekli olmaya çalış.kendini aç biraz.farklı şeyler dene.belli mi olur belki çok hoşuna gider.diğer arkadaşların dediği gibi erkekler için bu konu çok önemli.ben eşimi reddetsem suratı asılıyor,gerginleşiyor.ama memnun edince yemeği çayımı bile kendi hazırlayıp önüme getiriyor.bu erkek dünyasında çok önemli.

bence eşin aşırı kompleksli. aranızdaki yaş farkını kendine çok dert etmiş ve bunun hırsını senden çıkarıyor. anlamıyorum böyle erkekleri! hayat zaten yeterince zor... sırt sırta verip hayatla mücadele etmek varken hayatı iyice zorlaştırmayı seçiyorlar hem kendileri hem eşleri ve çocukları için.

Son düzenleme:
bence eşin aşırı kompleksli. aranızdaki yaş farkını kendine çok dert etmiş ve bunun hırsını senden çıkarıyor. anlamıyorum böyle erkekleri! hayat zaten yeterince zor... sırt sırta verip hayatla mücadele etmek varken hayatı iyice zorlaştırmayı seçiyorlar hem kendileri hem eşleri ve çocukları için.

kendi kompleklerinin kurbanı oluyorlar sonra.boşuna demiyorlar herkes dengiyle evlenmeli diye.yoksa yaşı genç,ailesi zengin falan diye öyle bir aşağılık kompleksine giriyor ki erkek milleti akıllara zarar.

Allah yardımcın olsun cnm.. böyle evlilikleri çevremde de çok görüyorum.. tez zamanda istediğin huzur mutluluk yuvanızı bulur inş, eşin sana istediğin ilgiyi değeri de verir inş.. Allah'a emanet olun

yazınızdan gerçekten çok etkilendim size şunu söylemek istiyorum ki ne yazıkki eşinizi baştan yaratamazsınız onu değiştirmeniz çok zor birçok erkek gibi sizin sorunları büyüttüğünüzü düşünüyor ona göre sorun yok çünkü karnınız tok sırtınız pek ona göre o çalışıyor siz yan gelip yatıyorsunuz birde şikayet ediyorsunuz ona göre sarılmak yatmak sevgi dokunmak ruhunuza hitap etmek gibi şeyler gereksiz mızmızlanmalarınız okadar yoruluyorki bide bunlarla uğraşacak kısacası böyle adamlar değişmez dışardaki kadınlara saygı duyar kibarlıktan kırılırlar ama evdeki eşlerine ağızlarına geleni söylemekten kaçınmazlar onlar kendilerine ait bir maldan farksızdır ya onu bu şekilde kabul edecek beklentilerinizi en aza indirgeyeceksiniz yacda tek başına kürek çekmeyi bırakıp kendinize hayatta bir şans daha tanıyacaksınız allah yardımcınız olsun :58:

Yazdıklarınızı üzülerek okudum.Ve inanın kendimi buldum.Bu konuda yalnız değilsiniz.Aynı şeyleri senelerce ben de yaşadım.12 yıllık evliyim.11 ve 5 yaşında iki kızım var.Benim hikayemde anlatsam çok uzun sürer.Senelerce psikolojik şiddete maruz kaldım.Dediğiniz gibi ona sorsan bir şey yok.Evliliği kendisinin yürüttüğünü düşünüyor.Yazdıklarınız benim hayatımla nerdeyse birebir inanın aynı.Tek fark var.Benimkisi çocuklarla çok ilgilenir.Gerçekten çok iyi bir babadır.Ama bana hiçbi,r zaman değer vermedi.Hep hakaret etti,gönlümü kırdı.Hiçbir zaman özürdilemez,asla hata kabul etmez.Özür dileme özürlü.İkimizde öğretmeniz.Kesinlikle onunla konuşamazsınız.Konuşalım problemlerimizi desem.Tamam birşey yok der kestirir atar.Seninle konuşulmaz der bana.Hiçbir konuda konuşamayız,sohbet edemeyiz,iletişim kuramayız.Aynı evin içinde sizin gibi zarururet halinde konuşuyoruz,iki yabancı gibiyiz.Tabi bu durum yıllar içinde en sonunda benim şiddetli depresyona girmeme sebep oldu.2 senedir tedavi görüyorum.Çok kötü günler geçirdim.Okula bile gidemedim.Ölü gibi yattım evde.Hastalığımda bile hiç ilgilenmedi,hatta bağırdı çağırdı.Kesinlikle beni sevmediğini düşünüyorum.Siz kesinlikle çok şey istemiyorsunuz.İstediğiniz bir yudum sevgi.Her insan ssevmeye,sevilmeye,iltifata ihtiyaç duyar.Sevgisizlik böyle yaşayana eziyettir.Ben kendimi rahatlatmak için yazmaya başladım.2 senedir şiir yazıyorum.Adam beni şair yaptı.Yıllar sonra gizli kalmış bir yeteneğim ortaya çıktı.Sana da tavsiye ederim.Yazmak insanı rahatlatıyor.Sıkıntı anlatqamadığında içine atma,hasta olursun.Duygularını ya şiir ya da yazıyla kağıda dök.Mutlaka doktora git rahatlarsın.Ben ayda bir gidiyorum.Doktorum da çok iyi beni uzun uzun dinliyor sabırla.Böyle bir psikiyatrist bul.Doktorun bana önerdiğini ben de sana öneriyorum şimdi,1.Kırıldığını karşındakine söyleyeceksin.İçine atmayacaksın.Ama suçlar gibi değil.Sen dilini değil de ben dilini kullanacaksın.Mesela,böyle davranman beni çok yaralıyor gibi.2.Karşındakine hayır demeyi bileceksin.Herşeye peki deyip de kabul etmeyeceksin.Bir tavsiyem de eşini karşına al.Dinlemsini sağla.Açık açık içindeki duygulardan bahset ve artık dayanamadığını böyle giderse seni kaybedebileceğini söyle.Yani seni kaybedebileceğini bilmesi gerekiyor.Ben hastalanınca restimi çektim.Dedimki,artık kötü söze dayanamıyorum.Çocuk var demem herşeyi göze alır giderim.Beni bunaltma.Kesin tavrımı koydum.Senin kararlı olduğunu görünce belki biraz da olsa düzelir.Bu şekilde alışmış ağızları hakarete.Seslenen yok giden yok.O da aynen devam ediyor.Çok şükür benimki artık hemen hemen hiç demiyor.Baktı pabuç pahalı. Öyle bir değiştiki.Keşke yıllar önce restimi çekseymişim de bu kadar ruhum yıpranmasaymış.Yıllarca hkaretleri dinledim.Ne küstüm,ne yatak ayırdım,ne evi terk ettim.Ama bu adamlar malesef bu dilden anlıyormuş.Önce güzelce konuş duygularını paylaş.Eğer aynen devam ediyorsa o zamn da restini çek.Yoksa ömür boyu daha çok dinlersin ve sonunda da hasta olursun.Umarım biraz da olsa sana yardımcı olabilmişimdir.Moralini hiç bozma.Unutma kendine önce sen gereken değeri vermelisin.Sen değerlisin.Allah yardımcın olsun.Kendine iyi bak canım.

Yazdıklarınızı üzülerek okudum.Ve inanın kendimi buldum.Bu konuda yalnız değilsiniz.Aynı şeyleri senelerce ben de yaşadım.12 yıllık evliyim.11 ve 5 yaşında iki kızım var.Benim hikayemde anlatsam çok uzun sürer.Senelerce psikolojik şiddete maruz kaldım.Dediğiniz gibi ona sorsan bir şey yok.Evliliği kendisinin yürüttüğünü düşünüyor.Yazdıklarınız benim hayatımla nerdeyse birebir inanın aynı.Tek fark var.Benimkisi çocuklarla çok ilgilenir.Gerçekten çok iyi bir babadır.Ama bana hiçbi,r zaman değer vermedi.Hep hakaret etti,gönlümü kırdı.Hiçbir zaman özürdilemez,asla hata kabul etmez.Özür dileme özürlü.İkimizde öğretmeniz.Kesinlikle onunla konuşamazsınız.Konuşalım problemlerimizi desem.Tamam birşey yok der kestirir atar.Seninle konuşulmaz der bana.Hiçbir konuda konuşamayız,sohbet edemeyiz,iletişim kuramayız.Aynı evin içinde sizin gibi zarururet halinde konuşuyoruz,iki yabancı gibiyiz.Tabi bu durum yıllar içinde en sonunda benim şiddetli depresyona girmeme sebep oldu.2 senedir tedavi görüyorum.Çok kötü günler geçirdim.Okula bile gidemedim.Ölü gibi yattım evde.Hastalığımda bile hiç ilgilenmedi,hatta bağırdı çağırdı.Kesinlikle beni sevmediğini düşünüyorum.Siz kesinlikle çok şey istemiyorsunuz.İstediğiniz bir yudum sevgi.Her insan ssevmeye,sevilmeye,iltifata ihtiyaç duyar.Sevgisizlik böyle yaşayana eziyettir.Ben kendimi rahatlatmak için yazmaya başladım.2 senedir şiir yazıyorum.Adam beni şair yaptı.Yıllar sonra gizli kalmış bir yeteneğim ortaya çıktı.Sana da tavsiye ederim.Yazmak insanı rahatlatıyor.Sıkıntı anlatqamadığında içine atma,hasta olursun.Duygularını ya şiir ya da yazıyla kağıda dök.Mutlaka doktora git rahatlarsın.Ben ayda bir gidiyorum.Doktorum da çok iyi beni uzun uzun dinliyor sabırla.Böyle bir psikiyatrist bul.Doktorun bana önerdiğini ben de sana öneriyorum şimdi,1.Kırıldığını karşındakine söyleyeceksin.İçine atmayacaksın.Ama suçlar gibi değil.Sen dilini değil de ben dilini kullanacaksın.Mesela,böyle davranman beni çok yaralıyor gibi.2.Karşındakine hayır demeyi bileceksin.Herşeye peki deyip de kabul etmeyeceksin.Bir tavsiyem de eşini karşına al.Dinlemsini sağla.Açık açık içindeki duygulardan bahset ve artık dayanamadığını böyle giderse seni kaybedebileceğini söyle.Yani seni kaybedebileceğini bilmesi gerekiyor.Ben hastalanınca restimi çektim.Dedimki,artık kötü söze dayanamıyorum.Çocuk var demem herşeyi göze alır giderim.Beni bunaltma.Kesin tavrımı koydum.Senin kararlı olduğunu görünce belki biraz da olsa düzelir.Bu şekilde alışmış ağızları hakarete.Seslenen yok giden yok.O da aynen devam ediyor.Çok şükür benimki artık hemen hemen hiç demiyor.Baktı pabuç pahalı. Öyle bir değiştiki.Keşke yıllar önce restimi çekseymişim de bu kadar ruhum yıpranmasaymış.Yıllarca hkaretleri dinledim.Ne küstüm,ne yatak ayırdım,ne evi terk ettim.Ama bu adamlar malesef bu dilden anlıyormuş.Önce güzelce konuş duygularını paylaş.Eğer aynen devam ediyorsa o zamn da restini çek.Yoksa ömür boyu daha çok dinlersin ve sonunda da hasta olursun.Umarım biraz da olsa sana yardımcı olabilmişimdir.Moralini hiç bozma.Unutma kendine önce sen gereken değeri vermelisin.Sen değerlisin.Allah yardımcın olsun.Kendine iyi bak canım.

merhaba canım ah keşke benim kocamda çocuklarıyla ilgilense ona mesaj çekip herşeyi yazdığımdan rest çektiğimden beri gece 12buçukta eve geliyor bugün 4.gün sabah 7de çıkıyor çocuklar onu soruyor sürekli yalan atıyorum kızım bu sabah yarımsaat baba diye ağladı aramadım çünkü bunu pes etmek olarak algılar çok direndim susmasaydı arayacaktım parka götürdüm sustu...
nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ama umrumda değil inceltiği yerden kopsun artık bende insanım...
sen nerede oturuyorsun? yani psikyatrın tlf alabilir miyim belki bana yardımı olur ben ne zaman gitsem eşiminde gelmesini söylüyorlar onu asla götüremem...
ne olacak hiç bilmiyorum...

Son düzenleme:
Canım benim psikiyatrdan ziyade psikologa gitmeni tavsiye ederim. Eşini götüremiyorsan da en azından sana bir yol gösterir. Kendini değerli hissetmen için telkinlerde bulunur. Bence psikolog ile görüşmeye çalış.

Allah hakkında hayırlısını versin inşllh...

Canım benim psikiyatrdan ziyade psikologa gitmeni tavsiye ederim. Eşini götüremiyorsan da en azından sana bir yol gösterir. Kendini değerli hissetmen için telkinlerde bulunur. Bence psikolog ile görüşmeye çalış.

Allah hakkında hayırlısını versin inşllh...

canım her ikisinede gittim psikolog klasik olduğu gibi sakinleştirici verip gönderiyor
bildiğiniz beni dinleyecek bana akıl verecek özgüvenimi kazanmama yardımcı olacak bir doktor varsa lütfen ve lütfen bana ismini yazın gerçekten çok ihtiyacım var çok....

bence sabırlı ol
kendini asla bırakma, bak bu sitede bu tarz yazılar ve çok güzel fikirler verenler var onları tek tek oku
bence hayatınızı renklendirmeye çalış
kadın aşık olacağı erkeği kendi yaratır...
kafa ütülemeden nazikçe...

ne yapmalıyım böyle beklemeli miyim?
yoksa konuşmalımıyım? çünkü biliyorum konuşmassam böyle devam edecek..
böyle devam mı etmeli?
konuşmak istersem yazdıklarımdan pişman olduğumu düşünürmü ki eğer nasıl konuşacağımı düzgün bir şekilde ayarlamassam düşüneceğine eminim...
nasıl konuşmalı nereden başlamalıyım bilmiyorum.

Back
X