Çipli kimlikler çıkıyor zaten, eskiler bittiBence sen bizim gibi cipli nufuslari bekle batta direk ona basvur :)
Degisecek cok sey olunca zor oluyor.Banka icinde baska subeyi dene bence.
Yarın gitsem hemen hallolur mu ?Çipli kimlikler çıkıyor zaten, eskiler bitti
Yarın gitsem hemen hallolur mu ?
Yani yeni kimliği almam için beklemem mi gerekecekyok bir hafta ile onbeş güne ptt ile geliyor..
arkadaşım değiştirdi o şekilde geldi.
ama bişey veriyorlarmış kağıt yani onu kullanabiliyorsunuz bu sürede..
Yani yeni kimliği almam için beklemem mi gerekecek
Yarın gitsem hemen hallolur mu ?
he anca
Biz seviyoruz son gunu hobimiz tarzimiz karisma sen bizeYarın gelip dilekçeyi verir,geçici kimlik belgesi alırsın. Geçici kimlik belgesi dediğim şey a4 boyutunda bir kağıt. Asıl kimlik ptt kargo ile imza karşılığı teslim ediliyor.
Kimlik değişimi için son gün belirlenmedi ama devlet bir gün der son 3 ay diye. O son 3 ayın son günü millet birbirini ezer
Bu arada nüfus daireleri cumartesileri de açık. Bilginize...
16 lira. Bu cmt çalıştım... Çalışırız biz yeterki siz son güne kalmayınBiz seviyoruz son gunu hobimiz tarzimiz karisma sen bize
Ucretlimi bu arada bu yeni kimlikler.
Cumartesi acikmi calisanlar icin cok sinir bozucu olmali :/ uzuldum :)
Son cumartesi gorusuruz16 lira. Bu cmt çalıştım... Çalışırız biz yeterki siz son güne kalmayın
Aa Cumartesi kaça kadar açık peki ?Yarın gelip dilekçeyi verir,geçici kimlik belgesi alırsın. Geçici kimlik belgesi dediğim şey a4 boyutunda bir kağıt. Asıl kimlik ptt kargo ile imza karşılığı teslim ediliyor.
Kimlik değişimi için son gün belirlenmedi ama devlet bir gün der son 3 ay diye. O son 3 ayın son günü millet birbirini ezer
Bu arada nüfus daireleri cumartesileri de açık. Bilginize...
Kimliksiz kalmazsın sonuç itibari ile elinde bir kimlik var. Yenisini alana kadar o geçerliSon cumartesi gorusuruz
Diyelim basvuru yapmadim gelmedim kimliksizmi kalicam.
Birde evden cikamayan yaslilar ne olacak.
A4 kağıdı şeklinde geçici belge de soyadı Ikisi de yazar mı peki başvurduğumda ?Kimliksiz kalmazsın sonuç itibari ile elinde bir kimlik var. Yenisini alana kadar o geçerli
Evinden çıkmayan yaşlı napsın kimliğiEvinden çıkmayanlar ya da akıl hastaları için vasi atanır. Bütün resmi işlemleri vasi yapar. Kamu spotu oldum bugün
Kaçta gelicen?Aa Cumartesi kaça kadar açık peki ?
Cumartesi çalıştığım için 4 gibi falan gelebilirim ancakKaçta gelicen?
A4 kağıdı şeklinde geçici belge de soyadı Ikisi de yazar mı peki başvurduğumda ?
Çocuklar isteğe bağlı. Benim 2.5 yaşında kızım var, resimli yapıcam mesela. 15 yaştan sonra zorunlu da genelde 10 yaşını geçenler resimli oluyor. Bir de foto biyometrik olacak.
Akli basinda evden cikamayanlar noterede doktorada gidemiyor ama nasil vasi atasinKimliksiz kalmazsın sonuç itibari ile elinde bir kimlik var. Yenisini alana kadar o geçerli
Evinden çıkmayan yaşlı napsın kimliğiEvinden çıkmayanlar ya da akıl hastaları için vasi atanır. Bütün resmi işlemleri vasi yapar. Kamu spotu oldum bugün