Soyadina iki tane ekleniyor ama yine bankadaki bilgilerini guncelleyeceksin oylede kabul degil.Soyadı hanesinde mi ikisi birlikte yazıyor yoksa isim hanesine 2. Isim gibi mi ekliyorlar
Gişeden para çekiyordum o bankaya daha önce eski kimliğime gitmiştim bu sefer yeni kimlikle gittiğimde önceden eski kimliği taradıkları için beni bulamadılar sonra eski soyadımla buldular öyle bir karışıklık yasadıkmsonradan ekletiliyor mu onu bılmıyorum, hatta ekletilmiyor diye aklımda kalmıs.
Fakat evlenmeden önceki soyadınız kimlikte yazdıgı için bankanın sıkıntı cıkarması anlamsız. Neydi işlem sorun çıkardılar?
Ben de hiçbir yerde degisiklik yapmamıştım ama devlet sızın yerınıze yapıyor sız merak etmeyin.
Bankamın internet subesınde diretkt yeni soyadımla karşılaşınca şaşırmıştım :)
Ben iki soyadi kullaniyorum , evlenme basvurusunda bildirmistim aile cuzdanim oyle basildi
Evet bunları aslında 2 yıl önce yapmalıydımSoyadina iki tane ekleniyor ama yine bankadaki bilgilerini guncelleyeceksin oylede kabul degil.
Guncel soyadin neyse her yerde o gecmeli iki tane yada esinden gelen.
Sanirim bankayi bilgilendirip ehliyeti degismek daha kolay.
Zorluk oluyor mu peki ? Çift soyadı kullanmakBen iki soyadi kullaniyorum , evlenme basvurusunda bildirmistim aile cuzdanim oyle basildi
Gişeden para çekiyordum o bankaya daha önce eski kimliğime gitmiştim bu sefer yeni kimlikle gittiğimde önceden eski kimliği taradıkları için beni bulamadılar sonra eski soyadımla buldular öyle bir karışıklık yasadıkm
Ben sonradan da değişebiliyor diye duymuştumevet ben de boyle biliyorum, nikah işlemlerine başvururken beyaN ediyorsunuz.
Iki soyadı kullandığım zaman ?yeni çipli kimliklerde eşinizin soyadı görünüyormuş, kendi soyadınız çipte saklı oluyormuş.
Iki soyadı kullandığım zaman ?
Evet zaten sonradan tc numarasından bulunduonların problemi, hiç takmayın kafanıza. Güncelleme yapmak işlerine gelmemiştir.
Çünkü sizin yeni soyadı bilginiz, yeni kimlik bilgilerinize kadar iletiliyor her yere.
Tesekkür ederim :)geçen bir videoda izledim. yeni evlenmiş birisi iki soyadını da kullanmak istemiş bu şekilde olmuş.
nüfus müdürlüğü size net bilgi verir diye düşünüyorum.
bende ikiside yaziyor eskidende ikiside yaziyorduyeni çipli kimliklerde eşinizin soyadı görünüyormuş, kendi soyadınız çipte saklı oluyormuş.
Hayir olmuyor bazen resmi evraklarda cok minik yere sigdirmak haricinde hicbir sorun yasamadim benZorluk oluyor mu peki ? Çift soyadı kullanmak