Iki soyadı hakkında ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
25.895
30.305
35
Merhaba arkadaşlar , birşey danışmak istiyorum ben 2 yıl önce evlendim ama kredi kartım ehliyetim pasaportum vs hiçbirşeyi değiştirmedim bu zamana kadar sadece kimliğimi değiştirdim orada da eşimin soyadı yazıyor diğer kartları kullanmadığım için değiştirmek için uğraşmak istemedim. Iki soyadı için daha önce bir talepte bulunmamıştım ama gecen bankaya gittiğimde zorluk çıktı. Şimdi eski soyadımı da eklersem kimlikte soyadı Bölümü'nde ikisi de mi yazıyor ve uzun bir işlem mi ? Kullanan arkadaşlar yardımcı Olanilir mi ?
Herkese şimdiden teşekkürler bu arada

sonradan ekletiliyor mu onu bılmıyorum, hatta ekletilmiyor diye aklımda kalmıs.
Fakat evlenmeden önceki soyadınız kimlikte yazdıgı için bankanın sıkıntı cıkarması anlamsız. Neydi işlem sorun çıkardılar?
Ben de hiçbir yerde degisiklik yapmamıştım ama devlet sızın yerınıze yapıyor sız merak etmeyin.
Bankamın internet subesınde diretkt yeni soyadımla karşılaşınca şaşırmıştım :)

Soyadı hanesinde mi ikisi birlikte yazıyor yoksa isim hanesine 2. Isim gibi mi ekliyorlar
Soyadina iki tane ekleniyor ama yine bankadaki bilgilerini guncelleyeceksin oylede kabul degil.
Guncel soyadin neyse her yerde o gecmeli iki tane yada esinden gelen.

Sanirim bankayi bilgilendirip ehliyeti degismek daha kolay.

Gişeden para çekiyordum o bankaya daha önce eski kimliğime gitmiştim bu sefer yeni kimlikle gittiğimde önceden eski kimliği taradıkları için beni bulamadılar sonra eski soyadımla buldular öyle bir karışıklık yasadıkm

Soyadina iki tane ekleniyor ama yine bankadaki bilgilerini guncelleyeceksin oylede kabul degil.
Guncel soyadin neyse her yerde o gecmeli iki tane yada esinden gelen.

Sanirim bankayi bilgilendirip ehliyeti degismek daha kolay.
Evet bunları aslında 2 yıl önce yapmalıydım

onların problemi, hiç takmayın kafanıza. Güncelleme yapmak işlerine gelmemiştir.
Çünkü sizin yeni soyadı bilginiz, yeni kimlik bilgilerinize kadar iletiliyor her yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…