Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçta gelicen?
Siz ayni yerdemisiniz bendemi ayni yerdeyim nereye gidiyosunuzCumartesi çalıştığım için 4 gibi falan gelebilirim ancak
Ay birde o var biyometrik fotograf cok eksikti zaten
Fotografi simdi cektirelim seneye kimlik aliriz
Siz ayni yerdemisiniz bendemi ayni yerdeyim nereye gidiyosunuz
Su pasaport icin olan domates suratli fotolardan oluyor.Ay soluksa ben yaptirmam parlak cafcafli olmalihe şimdi okudum biyometrik nasıl oluyorki?
zaten kimlik o kadar soluk ki foto anlaşılmıyo bile biyometrisi kusur kalsa olurmuş:))
Ayni yerdeymisiz birdeahaha bensiz gitmeyin banada ön ayak olun sevabına
Ben istanbuldayım Kadıköy'den alırım muhtemelenSiz ayni yerdemisiniz bendemi ayni yerdeyim nereye gidiyosunuz
Biyometrik inanilmaz cirkin gulmek bile yasak fotodahe şimdi okudum biyometrik nasıl oluyorki?
zaten kimlik o kadar soluk ki foto anlaşılmıyo bile biyometrisi kusur kalsa olurmuş:))
Senden ogrendim bende
Sirf soluk olsa yine iyi ben azicik gulumsedim , fotografci gulmeyin dedi bu sefer daha da bi gulesim geldi , 40 saatte cekemedik fotoyuSu pasaport icin olan domates suratli fotolardan oluyor.Ay soluksa ben yaptirmam parlak cafcafli olmali
Simdi benim buradaki konusmalar aklima takilir gulerim benSirf soluk olsa yine iyi ben azicik gulumsedim , fotografci gulmeyin dedi bu sefer daha da bi gulesim geldi , 40 saatte cekemedik fotoyu
Yazik yahu kadina bi biyometrik foto icin dalasma benceSimdi benim buradaki konusmalar aklima takilir gulerim ben
Kaynanama sinerlenip mi gitsem ne yapsam
Söylemem
Senden ogrendim bende
Doktor yok ama bir kadin dogumcu olsaydi hamilemiyim konularina etiketler diplomasini yaktirirdik
O ne guzel eh iyisini yapmışsınSöylemem
İstanbulda değilim. Bekarken istanbulda yaşıyordum, özelde çalışıyordum. Kocam çekti kurtardı beni, devlet memuru oldum
Yok o birsey derse fotografciya kosarim hemenYazik yahu kadina bi biyometrik foto icin dalasma bence
Memur oldugunu soyledigine bile pismansin suanSöylemem
İstanbulda değilim. Bekarken istanbulda yaşıyordum, özelde çalışıyordum. Kocam çekti kurtardı beni, devlet memuru oldum
Suan magicatte dilekce veriyormus istifa icinokuduğuna okuyacağına pişman olurdu kesin