Anladım çok tesekkür ederim :))Hiç zor değil. nikahtan sonra cuzdani cikartirken verilen formlarda seçenek var onu işaretlenen gerekiyordu sadece. Şimdi de yapman gereken sanırım bağlı olduğun nüfus müdürlüğüne baş virman. Normalde bir günde veriliyordu ama şu yeni çipli kimlikler yüzünden artık daha uzun sürüyor.
Uzun bir zaman mı oldu evleneli ? Birkaç yıl geçtiyse üstünden bankada güncellenmiştir belki ondan işlem yapamamış olabilirsiniz
Bende öyle kimliği bile geç değiştirdimben 15 senelik evliyim güncelleme falan yok..
hala ehliyetimi değiştirmemiş olmamda içler acısı gerçi
şu çipliler mecbur hale gelsede bahaneyle değişsem bende..
Utandim yazmaya ama ayni durumdayizben 15 senelik evliyim güncelleme falan yok..
hala ehliyetimi değiştirmemiş olmamda içler acısı gerçi
şu çipliler mecbur hale gelsede bahaneyle değişsem bende..
Utandim yazmaya ama ayni durumdayiz
Ciplilerinde son gunu degistircem gelsene sende
Bende öyle kimliği bile geç değiştirdim
Banka için mi Lazım olmuştu ?aynen onuda mecbur kaldıydım lazımdı öyle gittim değiştirmiştim..
Tarzim buahaha yımırta kapıcıyız desene
Banka için mi Lazım olmuştu ?
Ben kullanıyorum . Dilekçe ile nüfus cüzdanımda ikisini kullanmaya başladım. Tabi ki soyadı bölümünde yazıyor.Merhaba arkadaşlar , birşey danışmak istiyorum ben 2 yıl önce evlendim ama kredi kartım ehliyetim pasaportum vs hiçbirşeyi değiştirmedim bu zamana kadar sadece kimliğimi değiştirdim orada da eşimin soyadı yazıyor diğer kartları kullanmadığım için değiştirmek için uğraşmak istemedim. Iki soyadı için daha önce bir talepte bulunmamıştım ama gecen bankaya gittiğimde zorluk çıktı. Şimdi eski soyadımı da eklersem kimlikte soyadı Bölümü'nde ikisi de mi yazıyor ve uzun bir işlem mi ? Kullanan arkadaşlar yardımcı Olanilir mi ?
Herkese şimdiden teşekkürler bu arada
Eğer kızlık soyadınız karamehmet, eşinizin soyadı da süleymanoğlu falansa zorTeşekkür ederim :)) peki kullanımı zor oluyor mu ?
Eşim tercihi bana Bıraktı onda sorun yok. bizimki öyle değil de iki soyadı birbirine biraz benzer mesela Ergün Ertekin gibi ( örneğin )Eğer kızlık soyadınız karamehmet, eşinizin soyadı da süleymanoğlu falansa zor
Her ikisi de 5-6 harfli ise çok zor olmaz sanırım... bir de eşinizle konuşun önce
Yok ya bir sorun olmazEşim tercihi bana Bıraktı onda sorun yok. bizimki öyle değil de iki soyadı birbirine biraz benzer mesela Ergün Ertekin gibi ( örneğin )
Guzel durur mu sizce birbirine çok yakın iki soyadıYok ya bir sorun olmaz
Guzel dursa ne olur cirkin dursa ne olur alninami yazdiracaksin cok alemsinGuzel durur mu sizce birbirine çok yakın iki soyadı
Aslında biraz da onun için istedim iki soyadım olursa değişmez Diğerlerini değiştirmem böyle kalırlar diyeGuzel dursa ne olur cirkin dursa ne olur alninami yazdiracaksin cok alemsin
Ikisi birlesince bir anlam cikarmiyorsa yaptir ama daha once dedigim gibi bu bankadaki ehliyetteki soyadini guncellemeni engellemiycek.
Bence sen bizim gibi cipli nufuslari bekle batta direk ona basvur :)Aslında biraz da onun için istedim iki soyadım olursa değişmez Diğerlerini değiştirmem böyle kalırlar diye
Peki Çipliler ne zaman gelecek ?Bence sen bizim gibi cipli nufuslari bekle batta direk ona basvur :)
Degisecek cok sey olunca zor oluyor.Banka icinde baska subeyi dene bence.