Iki soyadı hakkında ?

Yarın gitsem hemen hallolur mu ?

Son gunu ne zaman Nooption Nooption la ogun geliriz biz :KK70:

Yarın gelip dilekçeyi verir,geçici kimlik belgesi alırsın. Geçici kimlik belgesi dediğim şey a4 boyutunda bir kağıt. Asıl kimlik ptt kargo ile imza karşılığı teslim ediliyor.

Kimlik değişimi için son gün belirlenmedi ama devlet bir gün der son 3 ay diye. O son 3 ayın son günü millet birbirini ezer :-)

Bu arada nüfus daireleri cumartesileri de açık. Bilginize...

Yarın gelip dilekçeyi verir,geçici kimlik belgesi alırsın. Geçici kimlik belgesi dediğim şey a4 boyutunda bir kağıt. Asıl kimlik ptt kargo ile imza karşılığı teslim ediliyor.

Kimlik değişimi için son gün belirlenmedi ama devlet bir gün der son 3 ay diye. O son 3 ayın son günü millet birbirini ezer :-)

Biz seviyoruz son gunu hobimiz tarzimiz karisma sen bize :KK70:

Ucretlimi bu arada bu yeni kimlikler.

Cumartesi acikmi calisanlar icin cok sinir bozucu olmali :/ uzuldum :)

Aa Cumartesi kaça kadar açık peki ?

Son cumartesi gorusuruz :KK70:

Diyelim basvuru yapmadim gelmedim kimliksizmi kalicam.
Birde evden cikamayan yaslilar ne olacak.
Kimliksiz kalmazsın sonuç itibari ile elinde bir kimlik var. Yenisini alana kadar o geçerli :süslü:

Evinden çıkmayan yaşlı napsın kimliği :oops:Evinden çıkmayanlar ya da akıl hastaları için vasi atanır. Bütün resmi işlemleri vasi yapar. Kamu spotu oldum bugün :-)

Kimliksiz kalmazsın sonuç itibari ile elinde bir kimlik var. Yenisini alana kadar o geçerli :süslü:

Evinden çıkmayan yaşlı napsın kimliği :oops:Evinden çıkmayanlar ya da akıl hastaları için vasi atanır. Bütün resmi işlemleri vasi yapar. Kamu spotu oldum bugün :-)
A4 kağıdı şeklinde geçici belge de soyadı Ikisi de yazar mı peki başvurduğumda ?

A4 kağıdı şeklinde geçici belge de soyadı Ikisi de yazar mı peki başvurduğumda ?

Tabi ki de. Son halin neyse odur. cumartesi için ara, bilgi al, ilçe bazında farklılıklar olabilir. Garanti olsun istersen öğlen git.
sakın fotosuz gitme orda şipşaktan kazıklıyorlarmış:KK70:

M magicat çoluk çombalağada foto lazımmı çiplide?
Çocuklar isteğe bağlı. Benim 2.5 yaşında kızım var, resimli yapıcam mesela. 15 yaştan sonra zorunlu da genelde 10 yaşını geçenler resimli oluyor. Bir de foto biyometrik olacak.

Akli basinda evden cikamayanlar noterede doktorada gidemiyor ama nasil vasi atasin :KK70:
Kimliksiz olurmu :) ya beni saymazlarsa bensiz bi dunya ahaha :KK70:

Hic basvurmasam eski kagitla kalsam ne yaparlar acaba :) ben son gunde gitmem bence :KK70:

X