- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 26
-
- Konu Sahibi Summer-girl
Şimdiİki muhabbet kuşum var ve sevgililer. Onlara baktıkça imreniyorum çünkü yapayalnızım.
Ne vardı şöyle düzgün mü düzgün, romantik mi romantik, zarif mi zarif bir sevgilim olsaydı da bu güzel bahar günlerini birlikte dolu dolu geçirseydik? Günaydın mesajıyla güne enerjik başlayıp iyi geceler mesajıyla onu hayal ederek uyusaydım. Gün içinde mesajlaşmaktan parmaklarım yorulsaydı mesela.
Offf, yok işte ve her geçen gün ağır gelen bu yalnızlık öldürüyor artık.
Bilin istedim.
Ay yok ben çok kuş besledim . Yanyana koyduğum tüm karşı cinsler çiftleşip 2şer 2şer yavruladılar eşe dosta evlatlık verdim. Brnimkilerde mi vardı bir sapıklık acep
Aynen öyle ama yemeği amcamız yapacakAmca akşam otobüsle evine gidiyorsa karısının evde yemek yapıp onu beklemesi gerekmiyor muydu
Bende de artık nasıl bir güven sorunu oluştuysa demek ki
Şimdi
Senin için
Bu dert?
Öyle mi?
23 yaşında evlendim bir ay sonra 24 annem bile benden daha geç evlenmiş diyorum ki otuzların suyu mu çıkmıştı ? Ama dediğim gibi yaşadık gördük nasip böyleymişAynen ama işte yaşamadan bilinmiyor
Aynen canım nasip bende ilk evliliğimi 22 de yapmıştım ne kafaysa23 yaşında evlendim bir ay sonra 24 annem bile benden daha geç evlenmiş diyorum ki otuzların suyu mu çıkmıştı ? Ama dediğim gibi yaşadık gördük nasip böyleymiş
Yok öyle olmuyor. Birbirlerini beğenmeyebilirler. Öldüren bile var eşini.2 tane karşı cins muhabbet kusunu aynı kafese koyunca zaten mecburen sevgili oluyorlar napsınlar alternatifleri yok .
Yok öyle olmuyor. Birbirlerini beğenmeyebilirler. Öldüren bile var eşini.
Benim kuş 3 koca eskitmişti hayatımMevsimlerGibisin ve AbsolutPromise gorun, gorun. Oyle yoklukla falan alakasi yok bu islerin. Bildiginiz birbirlerine asik olmus benim kuslar.
Rabbim gönlüne göre versin inşllüp diyelim başka birşey gelmez elimizden :))İki muhabbet kuşum var ve sevgililer. Onlara baktıkça imreniyorum çünkü yapayalnızım.
Ne vardı şöyle düzgün mü düzgün, romantik mi romantik, zarif mi zarif bir sevgilim olsaydı da bu güzel bahar günlerini birlikte dolu dolu geçirseydik? Günaydın mesajıyla güne enerjik başlayıp iyi geceler mesajıyla onu hayal ederek uyusaydım. Gün içinde mesajlaşmaktan parmaklarım yorulsaydı mesela.
Offf, yok işte ve her geçen gün ağır gelen bu yalnızlık öldürüyor artık.
Bilin istedim.
Otuzdokuz yaşımdayım, şu yaşıma kadar hiç bir bahar sevgilim olmadı, hiç bir özel günümde hiç bir sevgilimden kutlama görmedim, hiç hediye görmedim mesela(bir dal gül bile) Zaten çok sevgilim olmadı, olan da bir sene bile sürmedi zaten. Son ilişkimde büyük yıkım yaşadıktan sonra çok yalnızlık çektim, çok ihtiyaç duydum bir erkeğe, yalan yok ama şimdi yine istemiyorum, atlattım o yalnızlık hissini. İşin tuhafı dostum da yok hiç, öyle de yalnızım yani :) Bazen düşünüyorum dünyanın en kötü insanı da olsam en azından üç beş dostum olurdu yaa, ben hiç mi güzel bir şey, bir değer haketmedim şu hayatta. Annemden başka herkes için hiç birşeyim. Ne kötü kalpli, çirkef, iki yüzlü, çıkarcı, dedikoducu, yanar döner insanlar var, en azından bir yerden bir şekilde mutlu ediliyorlar, değer görüyorlar, ben hiç mi haketmedim ya... Bakın ben daha yalnızım sizden :)
Bu arada bir çift muhabbet de bende var