- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 28
- Konu Sahibi Summer-girl
Amca eşine yapacaktıKesin karısıdır o zaman ama kim kime yemek yapıyor amca mi eşine
esi mi amcaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amca eşine yapacaktıKesin karısıdır o zaman ama kim kime yemek yapıyor amca mi eşine
esi mi amcaya
Gercekten yaa paranoyak oldukrabbim huzurlarini daim etsin ne guzel masallah:)Karısıydı çünkü çocukları falan da sordu ama ben olayın başka boyutundaydım İşten geldiği belliydi akşam geç saatti zaten. Burda konu okuya okuya insanın inanası gelmiyor hahaha
Evet. Sanırım evlilikten tiksindiğim için oraya çektim...Evlenmek istediğimi kim söyledi?
Evet. Sanırım evlilikten tiksindiğim için oraya çektim...
Ya inan her şeyin hayırlısı... Aynı duygularla yola çıkıyorsun sonra bi bakıyorsun aldığın karpuz kabak çıkmış, e napayım yiyim mi,mecbur atıyorsun... Hayatı paylaşacağım diye yola çıkıyorsun yeri geliyor hayat zindan oluyor... Böyle olacağına hiç olmasaydı, hiç olmasın daha iyi diyorsun.İnsan sevdiği kişiyle hayatı paylaşmak ister herhalde ama şu anda o boyut çok uzak bana.
Ya inan her şeyin hayırlısı... Aynı duygularla yola çıkıyorsun sonra bi bakıyorsun aldığın karpuz kabak çıkmış, e napayım yiyim mi,mecbur atıyorsun... Hayatı paylaşacağım diye yola çıkıyorsun yeri geliyor hayat zindan oluyor... Böyle olacağına hiç olmasaydı, hiç olmasın daha iyi diyorsun.
Bence ikinci baharı yaşıyordur. Aklı yeni başına gelmiştir. İkinciler kıymetli olurGeçen otobüsteyim yanımda 50li yaşlarda amca var. Karısını rehbere "AŞKIMMMMMM" diye kaydetmiş. Aradı "sana ne yemek yapayım sultanım, pilav yapayım mı bitanem, başım gözüm üstüne" dedi. Ben de tam röntgenciyim Ama o kadar imrendim o kadar imrendim ki. Yalnızlık cidden zor
Böyle dedim yukarda, çünkü inanası gelmiyor insanın:))Bence ikinci baharı yaşıyordur. Aklı yeni başına gelmiştir. İkinciler kıymetli olur
Valla Apple in ceosu olmak gunumuzde su ozellikler de erkek bulmakdan daha kolay.Hayir en romantigi bile bir zaman sonra evrim gecirip okuze bagliyor.Nasil bir evrimse artik ayni su emojideki gibi donup kaliyorsun,gozun segiriyor falan.
İnsan sevdiği kişiyle hayatı paylaşmak ister herhalde ama şu anda o boyut çok uzak bana.
Zaten uzakken oluyor o isler :)
Amca akşam otobüsle evine gidiyorsa karısının evde yemek yapıp onu beklemesi gerekmiyor muyduAmca eşine yapacaktı
Bizim kuşlarda çiftlessin diye yapmadıgımız kalmadı ama yok anacım onlarında bi türlü yavrucukları olmuyoİki muhabbet kuşum var ve sevgililer. Onlara baktıkça imreniyorum çünkü yapayalnızım.
Ne vardı şöyle düzgün mü düzgün, romantik mi romantik, zarif mi zarif bir sevgilim olsaydı da bu güzel bahar günlerini birlikte dolu dolu geçirseydik? Günaydın mesajıyla güne enerjik başlayıp iyi geceler mesajıyla onu hayal ederek uyusaydım. Gün içinde mesajlaşmaktan parmaklarım yorulsaydı mesela.
Offf, yok işte ve her geçen gün ağır gelen bu yalnızlık öldürüyor artık.
Bilin istedim.
Valla oyle degil biz senelerce baktik2 tane karşı cins muhabbet kusunu aynı kafese koyunca zaten mecburen sevgili oluyorlar napsınlar alternatifleri yok .
Ay yok ben çok kuş besledim . Yanyana koyduğum tüm karşı cinsler çiftleşip 2şer 2şer yavruladılar eşe dosta evlatlık verdim. Brnimkilerde mi vardı bir sapıklık acepValla oyle degil biz senelerce baktik
Ten uyumu olmazsa surekli dovuyolar birbirlerini
Es olmalari sans
Birde erkekleri harbiden cok romantikler yaaa yerim onlari
Aynen ama işte yaşamadan bilinmiyorBuradaki çoğu kişi yalnızlığımı paylaşsam birini bulsam diye beklerken buldu evlendi nişanlandı sözlendi sonra halt mı vardı evlenmek için ne diye acele ettim dedi şaka bir yana yaşadığın hayatın tadını çıkar daha çok gez daha çok oku daha çok uyu daha çok geliş onun da zamanı gelir