- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
-
- Konu Sahibi Summer-girl
Kaç yaşındasın canım? İnşallah hayırlısıyla gönlünde ki gibi biri çıkar karşına
Valla Apple in ceosu olmak gunumuzde su ozellikler de erkek bulmakdan daha kolay.Ne vardı şöyle düzgün mü düzgün, romantik mi romantik, zarif mi zarif bir sevgilim olsaydı da bu güzel bahar günlerini birlikte dolu dolu geçirseydik?
İki muhabbet kuşum var ve sevgililer. Onlara baktıkça imreniyorum çünkü yapayalnızım.
Ne vardı şöyle düzgün mü düzgün, romantik mi romantik, zarif mi zarif bir sevgilim olsaydı da bu güzel bahar günlerini birlikte dolu dolu geçirseydik? Günaydın mesajıyla güne enerjik başlayıp iyi geceler mesajıyla onu hayal ederek uyusaydım. Gün içinde mesajlaşmaktan parmaklarım yorulsaydı mesela.
Offf, yok işte ve her geçen gün ağır gelen bu yalnızlık öldürüyor artık.
Bilin istedim.
Canim benim o da olacak. Zamana birak zaman sana butun guzellikleri ile aksin
Iki tane muhabbet kusum vardi onlar cilvelesince dellenip nisanlima tripleniyordum kus kadar olamiyosun diye, olunca da durum degismiyor yani
Şaka bir yana Allah gonlundekini versin hayirli insan olsun en onemlisi o...
Yaa burda öyle şeyler okuyoruz ki acaba diyorum amca karısıyla değil de sevgilisiyle öyle konuşuyor olabilir mi Mübarek gün günahlarını almayalim daGeçen otobüsteyim yanımda 50li yaşlarda amca var. Karısını rehbere "AŞKIMMMMMM" diye kaydetmiş. Aradı "sana ne yemek yapayım sultanım, pilav yapayım mı bitanem, başım gözüm üstüne" dedi. Ben de tam röntgenciyimAma o kadar imrendim o kadar imrendim ki. Yalnızlık cidden zor
Yalnızım. Şu kuşlar birle birbirinin yoldaşı diye kendinizi neden dolduruyorsunuz.
Arkadaşlarınızı iftara çağırın, gezmeye gidin,teravihe gidin, arkadaşlarınızla sinemaya gidin.
Böyle kendinizi üzmeyin.
Yalnızım diye odaklanmayın.
Geçen otobüsteyim yanımda 50li yaşlarda amca var. Karısını rehbere "AŞKIMMMMMM" diye kaydetmiş. Aradı "sana ne yemek yapayım sultanım, pilav yapayım mı bitanem, başım gözüm üstüne" dedi. Ben de tam röntgenciyimAma o kadar imrendim o kadar imrendim ki. Yalnızlık cidden zor
Aman evlenip ne yapacaksın.. Biz boşanmak için kırk takla atıyoruz... Denenmiş onaylanmıştır, evlilik de bi halt yok.