iki minik damla yerlesme kanamasi olur mu?

baya bi ortada çıkmış ama sanki 2. çizginin hayaleti var gibi canım sen kanda baktırsan sanırım daha iyi olacak

baya bi ortada çıkmış ama sanki 2. çizginin hayaleti var gibi canım sen kanda baktırsan sanırım daha iyi olacak
Evet cnm foto da belli olmuyo ama hayalet cizgi var gibi yine.. Kar kis yollar kotu maalesef pazartesi yaptirabilirim kan testini

Haber ver canim insallah vardir.
Bende aksama test yapicam belki yarin sabah benim 5.5 aylik kizim var dogumdan 44.gun regl oldum ve 27 gunde bir duzeli oluyorum.
Dogum kontrol hapi iciyorum 5 aydir.
Bu ay unuttum bazen ve forum cayi iciyorum ishal oldum hep.
2 gun gecikmeli geldi ama sanki gelmedi gibi.
Doli dolu regl olan pihtili agrili.
Bu sefer ne pihti ne agri kahverengi ve pembe leke 2 gun surdu ben 5 gun regl olurdum.
Duzensiz sancisiz gecti toplasan 1 ped batmadi cunku duzensiz geldi leke suphem var birazcik

Insallah cnm cok istiyorum ben.. 1,5 yildir bekliyoruz iste... Sen de haber ver hayirlisi olsun hakkinda..bebisini de saglikli bi sekilde büyüt insallah

amin canim benim insallah hamilelik haberini aliriz sanki testte t kisminda hafif golge varmis gibi geldi testi tekrar edersen belki daha belli bir cizgi cikar.
hayirlisi hakkimizda olursada kabulum ikiz gibi buyurler olmazsada 2 sene sonra zaten olucak :)
beyin emarina giricem p.tesi o yuzden test yapicam evde disarisi kar kizimi cikaramam bakicak kimse yok o yuzden varsa emara gitmiycem.

Anladim canim net bi sekilde ogrenmeden girme emara... Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Anladim canim net bi sekilde ogrenmeden girme emara... Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

o yuzden evde test yapicam 31 aralikta kesildi 3 gun gecti ustunden ben sokulurum diye bekledim sokumedim sicak havlu yaptm aygima sicak su koydum.
sasirdim sadece bakalim esim isten gelirken test alicak insallah negatiftir diyorum

o yuzden evde test yapicam 31 aralikta kesildi 3 gun gecti ustunden ben sokulurum diye bekledim sokumedim sicak havlu yaptm aygima sicak su koydum.
sasirdim sadece bakalim esim isten gelirken test alicak insallah negatiftir diyorum
Allah gönlüne gore versin canim sonucu burdan da paylas

canım bence eğer hamile değilsen bundan böyle çok daha dikkat et bebeğin çok küçük üstelik hem habi unutup hem form cayida sakat bi durum çünkü gebelik oluşsa bile biliyorsun öyle çaylar düşüğe neden oluyo bu dahada seni yıpratır.üstelik gebelik ten koruyucu tabletler adet düzenini bozabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…