iki minik damla yerlesme kanamasi olur mu?

evet canim haklisin yok kestim icmedim cayi 10 gun oluyor.
dogum kontrol hapi evlendikten sonrada kullandim bir sure ama hic boyle regl olmadim.
ona sasirdim bakalim aksam yaparim test bebek varsa emara girmem p.tesi emara giricem o dusunduruyor beni.
seninde olmus lekelenmen ve hamileymissin insallah sag salim kucagin alirsin

amin canımm çok sağol :))) emari dert etme anne karnında bebekte anomali şüphesi olduğunda bile emar cekiliyo yanı hiçbir zararı yok gebeliğe

amin canımm çok sağol :))) emari dert etme anne karnında bebekte anomali şüphesi olduğunda bile emar cekiliyo yanı hiçbir zararı yok gebeliğe

ay insallah bisi olmaz sirf o yuzden stres yapiyorum bisi olursa cok uzulucem cunku.
disarsi kar olmasa kan vericem bebekle cikamiyorum bakacak kimsede yok p.tesi mecbur cikicaz

bu arada emar niye istendi

ufakliktan beri bilinmeyen bir sebepten oturu burun kanamam var arastirma yapiliyor bu ara cok sik bas agrim var belirli bir noktada cok siddetli sacimi bile tarayamiyorum.
kizima hamile iken gozumden kan geldi 2 damla ben doktora gitmedim yanlizdim esim mesaiye kalmisti soylemedim ona.
sonradan soyledim panikledi ama bir daha gelmeyince dedigim gibi onemsemedim.
dayim beyin kanamasi gecirdi onunda gozunden kan gelmis acile gitmis beyin kanamasi teshisi konup hastanede kaldi ama bi eser birakmadi sukur sik sik bas agrisi cekiyor bende suphe ettim doktora gittim durumumda belli zaten burun kanama var hemen emar dediler randevu verdiler devlet hastanesine gititik ozelde pahali diye ogle sekerim uzun oldu ama :)

anladım canım geçmiş olsun umarım bi sorun çıkmaz herşey yolundadır ama rahatlıkla cektirebilirsin tomografide(BT) yüksek radyasyon var ama emarda yok korkma

anladım canım geçmiş olsun umarım bi sorun çıkmaz herşey yolundadır ama rahatlıkla cektirebilirsin tomografide(BT) yüksek radyasyon var ama emarda yok korkma

cok sagol canim allah razi olsun bakalim insallah bisi cikmaz iyiki yazmisim bunuda ogrenmis oldum icim rahatladi birde test yapip sonucu goriyim ona gore bir yol cizicem varsa doktorumu ariyip sorucam yoksa da giderim cektiririm artik :)

Allh kolaylk versn arkadaşım bu arada minik bebisin varmış sağlıkla büyüt kuzucugunu

Allh kolaylk versn arkadaşım bu arada minik bebisin varmış sağlıkla büyüt kuzucugunu

amin canim tesekkur ederim kizim 5 .5 aylik evet ufak daha teyzesi birazda varsa eger ona haksizlik olucak diye korkuyorum tamam ikisinede ayni sevgi olucak ama iste kafamda deli sorular :) bir yandada icim uyuyor bu ara bir hayli uykum var biraksalar butun gun boyunca uyuycam

eyvahhhh eyvahhhh evet büyük haksızlık sana cokkk ihtiyacı var daha

eyvahhhh eyvahhhh evet büyük haksızlık sana cokkk ihtiyacı var daha

aynen ogle icim icimi yiyor bir an evvel esim gelsede baksam bizim abimle aramizda 3 yas vardi hissetmedik ogle ama aralari cok az olucak eylulum 1.5 yasinda iken ikinci dunyaya gelicek tam kizimla oyun oynayip ilgilenme asamasinda ikinci ile ilgilenicem o kotu olucak

dur bakalım hormonlarının bi oyunuda olabilir şuan beklemekten başka bi çare yok gibi gorunuyor

dur bakalım hormonlarının bi oyunuda olabilir şuan beklemekten başka bi çare yok gibi gorunuyor

aynen ogle birtanem gecen ay gittim ben dogum kontrol hapindan baska bir korunma yontemi spirali sormak icin o ara ultrasonda bakti ne miyom var ne kist tertemizdi rahim regl olunca gelirsin takariz dedi sonra dusundum esime danistim spiralle hamile kalan var kalmayanda dedim biz prezervatife geceriz en temizi diye.
bisi olsa gorunurdu diye dusunuyorum da bakalim hayirlisi hakkimizda :)
simdi ben yaticam biraz kizimla canim opuyorum seni yazisiriz burada aksam yazarim sonucu

cnm test yaptim suan 30 dk dolmasini bekliyorum prospektuste ogle yazio.
ama 2dk oldu bisi yok gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…