• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki minik damla yerlesme kanamasi olur mu?

Ayy evet onun etkisi midir cok korkuyorum... 3gun once yerlesme kanamasi yasadigimi düşündüm o yuzden yaptim testi de
ya ben duramamıstım her gun test yapmıstım :D ama cızgım gıt gıde koyulasmıstı zaten lekelenme basladıgında gıdıp kan testı de vermıstım 27 cıkmıstı yanı çatlatma ıgnesının etkısı olamazdı o rahatlıkla hergun test yapıodum

ya ben duramamıstım her gun test yapmıstım :KK70: ama cızgım gıt gıde koyulasmıstı zaten lekelenme basladıgında gıdıp kan testı de vermıstım 27 cıkmıstı yanı çatlatma ıgnesının etkısı olamazdı o rahatlıkla hergun test yapıodum
Ben 2 gun beklemeyi dusunuyorum canim(nasil gecicekse bu 2 gun).. O kanamayi yasamasam adet gunumu beklicektim ama bi umut iste.. Insallah bebegim benimledir bu ay:KK17:

Ben 2 gun beklemeyi dusunuyorum canim(nasil gecicekse bu 2 gun).. O kanamayi yasamasam adet gunumu beklicektim ama bi umut iste.. Insallah bebegim benimledir bu ay:KK17:
bence senınle cunku adetten farklı oıluyo pembe kahverengı oluyo çok az oluyo

Kizlar dun hafif leke şeklinde kan geldi. Bugunde hep adet olacakmışm gibi kramplar m oldu.. Sonrasinda Sari akintim oldu.. Aksam ezanindan sonra belimin ortasina bir agri girdi.. Eğilip dogrulurken belim ağrıyor..

Kizlar dun test yapmistim ya bi de simdi mi yapsam yoksa yarini mi bekleyim

Back