Ayy evet onun etkisi midir cok korkuyorum... 3gun once yerlesme kanamasi yasadigimi düşündüm o yuzden yaptim testi dehayalet cızgı gördum demıssın sen çatlatma ıgnesı oldun mu
ya ben duramamıstım her gun test yapmıstımAyy evet onun etkisi midir cok korkuyorum... 3gun once yerlesme kanamasi yasadigimi düşündüm o yuzden yaptim testi de
Ben 2 gun beklemeyi dusunuyorum canim(nasil gecicekse bu 2 gun).. O kanamayi yasamasam adet gunumu beklicektim ama bi umut iste.. Insallah bebegim benimledir bu ayya ben duramamıstım her gun test yapmıstımama cızgım gıt gıde koyulasmıstı zaten lekelenme basladıgında gıdıp kan testı de vermıstım 27 cıkmıstı yanı çatlatma ıgnesının etkısı olamazdı o rahatlıkla hergun test yapıodum
bence senınle cunku adetten farklı oıluyo pembe kahverengı oluyo çok az oluyoBen 2 gun beklemeyi dusunuyorum canim(nasil gecicekse bu 2 gun).. O kanamayi yasamasam adet gunumu beklicektim ama bi umut iste.. Insallah bebegim benimledir bu ay
Insallah canim bakalim 2 gun sonra buraya yazarim mutlakabence senınle cunku adetten farklı oıluyo pembe kahverengı oluyo çok az oluyo
ay valla merakla beklıycem senıInsallah canim bakalim 2 gun sonra buraya yazarim mutlaka
Ayyyy masalllhhh darısı isteyen herkese tabi banada ben daha 5+3 um ikinci gebeligim :)))9 ayıma gırdım bugun cnmyenı bı olay değil yanı
Yok canim olmadim adet gunu hahvarengi akjntilarim oldu adet oldum sandim suan 5 haftalik hamileyim:))Peki adet oldun mu yoksa hamile misin
Ne guzel yaa hayirli olsun rabbim bana da nasip etsin ve tum isteyenlereYok canim olmadim adet gunu hahvarengi akjntilarim oldu adet oldum sandim suan 5 haftalik hamileyim:))
Aminnnnn arkadasim insallhhhh Allh gonlune gore versinNe guzel yaa hayirli olsun rabbim bana da nasip etsin ve tum isteyenlere
ayy maşallah hayırla saglıkla kucagına alırsın ınsallahhhAyyyy masalllhhh darısı isteyen herkese tabi banada ben daha 5+3 um ikinci gebeligim :)))
hepsı bırbırınden farklı oluyo zaten cnmAmin canim insallh ama bu gebeligimin ilkiyle alakasi yok simdiden baya korkuttu beni
3 ocak adet günümNe kadar var bat a
Insallah canim. Yinede cok umutlanmak istemiyorum..Bişey kalmamıs insallah guzel haberler alırsın canım :)
bence yap ayy ben çok meraklıyım yaaaaKizlar dun test yapmistim ya bi de simdi mi yapsam yoksa yarini mi bekleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?