Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günü gectimi canim
ayyyy doğru yaaa kız bu hormonlar bende kafami bıraktı o zaman gözün aydın canım iyi olmuş biyerde
canım hamile olsaydın şuan bhcg nin baya yükselmiş olması lazımdı benimki kopkoyuydu
yinede dikkat et canım belli olmuyo bu yumurtlama olayı :))
Kan testi verdim canim 1 saat icinde sonuc cikacak adete 2 gun var ama bekleyemedim kan testi verdim bugun saglik ocaginda
Merakla bekliyorum canım yaz banaKan testi verdim canim 1 saat icinde sonuc cikacak adete 2 gun var ama bekleyemedim kan testi verdim bugun saglik ocaginda
Mutlaka yazicam nolur dua et bana cok istiyorumMerakla bekliyorum canım yaz bana
İnşallah canım hayırlısı olsunMutlaka yazicam nolur dua et bana cok istiyorum
Yok canim yaa saglik ocaginda yaptirdim hastaneye gec ulasti kan anladigim kadariyla.. Daha oncekilerde 1de cikiyodu sonuc. Benim sansimdan iste heyecan dorukta bekliyorum insallah pozitiftir
tebrikler canım çok sevindimKizlar sonucum 60 cikti hamileyim yani dimi inanamiyorum Allahim sukurler olsun
Rabbim sizlere de nasip etsin canim bi an once.. Simdi 2 gun sonra bu degerin 2 katina cikmasi lazim:)tebrikler canım çok sevindim