- 16 Kasım 2009
- 1.070
- 136
- 123
emarin gebeliğe hiçbir etkisi yok radyasyon içermiyor tomografiyle karıştırmayın kızlar :)Anladim canim net bi sekilde ogrenmeden girme emara... Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emarin gebeliğe hiçbir etkisi yok radyasyon içermiyor tomografiyle karıştırmayın kızlar :)Anladim canim net bi sekilde ogrenmeden girme emara... Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
canım bence eğer hamile değilsen bundan böyle çok daha dikkat et bebeğin çok küçük üstelik hem habi unutup hem form cayida sakat bi durum çünkü gebelik oluşsa bile biliyorsun öyle çaylar düşüğe neden oluyo bu dahada seni yıpratır.üstelik gebelik ten koruyucu tabletler adet düzenini bozabiliyo
amin canımm çok sağol :))) emari dert etme anne karnında bebekte anomali şüphesi olduğunda bile emar cekiliyo yanı hiçbir zararı yok gebeliğe
bu arada emar niye istendi
anladım canım geçmiş olsun umarım bi sorun çıkmaz herşey yolundadır ama rahatlıkla cektirebilirsin tomografide(BT) yüksek radyasyon var ama emarda yok korkma
Allh kolaylk versn arkadaşım bu arada minik bebisin varmış sağlıkla büyüt kuzucugunu
eyvahhhh eyvahhhh evet büyük haksızlık sana cokkk ihtiyacı var daha
dur bakalım hormonlarının bi oyunuda olabilir şuan beklemekten başka bi çare yok gibi gorunuyor
hakkında hayırlısı olsun canım bende öpüyorum Allaha emanet olun
Hadi bakalim hayirlisi olsuncnm test yaptim suan 30 dk dolmasini bekliyorum prospektuste ogle yazio.
ama 2dk oldu bisi yok gibi duruyo