- 4 Eylül 2015
- 6.932
- 8.424
- 198
inşallah kat kat artar canım benim kaç aydır istiyodun?Rabbim sizlere de nasip etsin canim bi an once.. Simdi 2 gun sonra bu degerin 2 katina cikmasi lazim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kat kat artar canım benim kaç aydır istiyodun?Rabbim sizlere de nasip etsin canim bi an once.. Simdi 2 gun sonra bu degerin 2 katina cikmasi lazim:)
1,5 yil oldu cnim yaa... Ama ilk defa bu ay klomen ve catlatma ignesi kulandiminşallah kat kat artar canım benim kaç aydır istiyodun?
Sen ne zamandir istiyosuninşallah kat kat artar canım benim kaç aydır istiyodun?
5 aydır canım bende daha. ilk klomen kullanmanmıydı?Sen ne zamandir istiyosun
Ay cok guzel ya. Cok mutlu oldum.. Canim belirtilerin ne oldu.Rabbim sizlere de nasip etsin canim bi an once.. Simdi 2 gun sonra bu degerin 2 katina cikmasi lazim:)
Adetten 8 gun once cok az lekelenme seklinde kanama oldu canim kesildi hemen. Şükür ki yerlesme kanamasiymis.. Onun disinda hersey adet olucakmisim gibiydi hala oyle.. Adete 2 gun varAy cok guzel ya. Cok mutlu oldum.. Canim belirtilerin ne oldu.
Evet canim ilk5 aydır canım bende daha. ilk klomen kullanmanmıydı?
Benimde adett taruhinden 3 gun once leke oldu. O leke gelmeden once hep adet olcakmisim gibi sancim oldu. Adetim 2 gun geçiyor. Ama bende hamilelik le ilgili hicbir belirti yokAdetten 8 gun once cok az lekelenme seklinde kanama oldu canim kesildi hemen. Şükür ki yerlesme kanamasiymis.. Onun disinda hersey adet olucakmisim gibiydi hala oyle.. Adete 2 gun var
Keske test yapsaydin canim varsa mutlaka cikarBenimde adett taruhinden 3 gun once leke oldu. O leke gelmeden once hep adet olcakmisim gibi sancim oldu. Adetim 2 gun geçiyor. Ama bende hamilelik le ilgili hicbir belirti yok
Sende mide bulantisi gogus hassiyeti falan varmi..Keske test yapsaydin canim varsa mutlaka cikar
Mide bulantisi yok ama göğüs hassasiyeti var canimSende mide bulantisi gogus hassiyeti falan varmi..
Ay az once lavaboya gittim yine leke m oldu.. Ayakta cok durdum ütü yapiyodum.Mide bulantisi yok ama göğüs hassasiyeti var canim
Ay az once lavaboya gittim yine leke m oldu.. Ayakta cok durdum ütü yapiyodum.Mide bulantisi yok ama göğüs hassasiyeti var canim