Iki gün sonra tekrar yap eğer koyulaşma varsa gebelik var demektir.iğnenin etkisi ile bazen yalancı ikinci çizgi çıkabiliyor.herşeyin Hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsınKizlar gunaydin... Dayanamadm test yaptim ben... Hayalet cizgi var gibi igneden sonra 12.gun.. Insallah adet olmazsam 2 gun sonra testi tekrarlicam
canım adet başlangıcı olabilir tabi gebelikte olabilir imkân varsa kanda çıkar şuan yada sabredip adet günü test yapacaksın herşey gönlünce olsun :)Kizlar adetime 3 var . dun aksam kirmizi bir leke. Peceteme bulasti. Simdi hicbirsey yok.. Heran adet olcakmisim gibi sancim oluyor ara ara. Hamile olabilirmiyim ki acaba
kan testi yaptırıp gebeligini dogrulaman gerek normal giden bi gebelikmi bakılması gerek canımbenım adete 6 gun kala kahverengı kanamam basladı sadece peceteye gelıyodu az mıktarda yanı test yaptım hergun hayalet cızgıyle basladı gıt gıde koyulastı hergun test yapıodum adeyten sonra da bı ıkı defa test yaptım emın olmak ıcın daha da yapmadım :)
benimde normalde adet kanından sonra ağrı başlardı ama bu sefer ağrı 1 hafta önceden başlamıştı ara ara adet sancısı gibiAdet agrilari da var zaten bi kac gundur... Hayirlisi olsun hepimizin hakkinda
Cok az kalmis galiba canim saglikla kucagina alirsin insallah bebisini... Ben de adetten 8gun once yasadim bu tarz bisey bakalim bekliyorum simdibenım adete 6 gun kala kahverengı kanamam basladı sadece peceteye gelıyodu az mıktarda yanı test yaptım hergun hayalet cızgıyle basladı gıt gıde koyulastı hergun test yapıodum adeyten sonra da bı ıkı defa test yaptım emın olmak ıcın daha da yapmadım :)
Peki adet oldun mu yoksa hamile misinbenimde normalde adet kanından sonra ağrı başlardı ama bu sefer ağrı 1 hafta önceden başlamıştı ara ara adet sancısı gibi
Insallah hamilesindir canim adete 8gun varken boyle bisey yasadim simdi 5 gun varKizlar adetime 3 var . dun aksam kirmizi bir leke. Peceteme bulasti. Simdi hicbirsey yok.. Heran adet olcakmisim gibi sancim oluyor ara ara. Hamile olabilirmiyim ki acaba
Benimde adetime üç gun var .. Dun aksam peceteme kan bulasti. İkinci bakmamda hafif rengi acildi.. Sabah kalktim hiçbir sey yok.. Peceteyle kontrol ettim . acik sari akinti bulastiInsallah hamilesindir canim adete 8gun varken boyle bisey yasadim simdi 5 gun var
Anladim canim ben idrar testi yaptim bu sabah belli belirsiz 2.cizgiyi gördüm sankiBenimde adetime üç gun var .. Dun aksam peceteme kan bulasti. İkinci bakmamda hafif rengi acildi.. Sabah kalktim hiçbir sey yok.. Peceteyle kontrol ettim . acik sari akinti bulasti
Canimcanım adet başlangıcı olabilir tabi gebelikte olabilir imkân varsa kanda çıkar şuan yada sabredip adet günü test yapacaksın herşey gönlünce olsun :)
Adet olcakmisim gibi kramplaim var.. Lavaboya gidiyorum . hicbirsey yok.. Peceteme azcik sari akinti bulasiyor o kadarcanım adet başlangıcı olabilir tabi gebelikte olabilir imkân varsa kanda çıkar şuan yada sabredip adet günü test yapacaksın herşey gönlünce olsun :)
Ayy canim inşallah hamileyizdir..Anladim canim ben idrar testi yaptim bu sabah belli belirsiz 2.cizgiyi gördüm sanki
ewet benım cok az kaldı rahım agzımda dıkıs var 36 bıtınce alıncak sonrasında da bır hafta ıcınde dogar yanı 37 38 gıbı az kaldıııı :) ınsallah vardır sende bebıssssCok az kalmis galiba canim saglikla kucagina alirsin insallah bebisini... Ben de adetten 8gun once yasadim bu tarz bisey bakalim bekliyorum simdi
9 ayıma gırdım bugun cnmkan testi yaptırıp gebeligini dogrulaman gerek normal giden bi gebelikmi bakılması gerek canım
Insallah canim insallah dua et bana da hamislerin duasi kabul olurmusewet benım cok az kaldı rahım agzımda dıkıs var 36 bıtınce alıncak sonrasında da bır hafta ıcınde dogar yanı 37 38 gıbı az kaldıııı :) ınsallah vardır sende bebıssss
hayalet cızgı gördum demıssın sen çatlatma ıgnesı oldun muInsallah canim insallah dua et bana da hamislerin duasi kabul olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?