• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

uzakmışsın da şimdi, annemle de küstüm kim yapacak bana mercimek çorbasını :110:

noldu kız ne küsmesi :KK57: herkes de birilerine küsüyor bu ara :110:
Hosgeldin canim blmyorum rahat batti herhalde trip atasim var kusesim var konusasim yok sacma sapan kabuslarin etkisinde kaldimmm belki de ondan sinirimi aticam iste inat degil mi

kız bi kabustan insan sevgilisine küser mi :KK14:

Ben kuserim uyuz oldum cunku bende bu gider:)
O bendede var geçen gün rüyamda eşimi biriyle öpüşürken gördüm gece kalktım kızdım buna :) Sabah yine kızdım, diyoki neden beni elalemle öpüştürüp sonrada bana kızıyorsun, kess dedim, suçlusun rüya bile olsa öpüşmeyeceksin:KK70:

O bendede var geçen gün rüyamda eşimi biriyle öpüşürken gördüm gece kalktım kızdım buna :) Sabah yine kızdım, diyoki neden beni elalemle öpüştürüp sonrada bana kızıyorsun, kess dedim, suçlusun rüya bile olsa öpüşmeyeceksin:KK70:

adam doğru demiş ama onun suçu yokki senin bilinç altın suçlu :KK53:

Degisik bii psikoloji oluyor demi bende de aynisi var iste

Tamamda bilinç altımı şaşırtıp öpüşmesin oda, normalde ben aldatılırsam sessiz sedasız terk erim derim rüyamda bardağı kafasına vurdum :) Allah korusun Gerçekte de olsa sessiz kalmıycam demekki:KK70:
Ben tekme tokat girisirdim acimam agzim hele hic susmazdi hayal etmek hic zor degil

Back
X