- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.801
Sen okuldan çıkıp kahvaltıya gittiğinden beri ben ağzıma tek lokma koymadımmmmmZayıflamam lazımmmmm , bak günde bir kilo verdim su bile içmiyorum kilo yapmasın diyeeeee ama çok acıktım benim canım çiğ köfte istiyor (
ay bende istiyorum vermeyi kendimi mi içsemöyle gerekiyodu oldu,içim gitti artık geçtim ondan
selam naber arkadaş olalım mı senle de
ayy
bize her gün sonbahar !
<strong><em>[video=youtube;GpRWIuIyWxg]http://www.youtube.com/watch?v=GpRWIuIyWxg[/video]
Valla yeme çıkarması zor olur
Çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamıyorum şu kayısı çayı çok iyi geldi. Benim kartal alıştırdı kayısı çayı içmeye..
Evde yokmuş,hemen babama verdim bana şunları şunları al dedim alıp geliceh ve kayısı çayı içeceğim gel sada vişne suyu vereyimmm
160 boya 56 kilo:78::78:
Fişne sevmiyorummm ağzımı büzüştürüyo
yolda yürürken dinliyom hep ben​Evet güzelmiş harbiden de :)
boyun aynı mı benlen:26:
E bende 56 kiloyumm , ama bugun 55 . Birazdan boğazımı tutamayı yerim yine 56 olurum.Bi insan bi kiloluk yemek yer mi ya ben yiyorummmmmmmmmmmmmmspora başlayacağımm
yolda yürürken dinliyom hep ben
su ve ateş filmine gittin mi sengitmediysen git olur mu ağla ağla gel (bu konuya nasıl atladıgımı sormayın )
boyun aynı mı benlen:26:
ya ben ramazandan önce 52 kiloydumramazanda yidim yidim yattım bi daha da veremedim üstüme zimmetlendiler
duygusallık iyidir kız bende çok duygusalım filmdekiler filmi değil beni izlediler,böhüüü diye diyeYa ben öyle filmlere gitmem sevmiyorum duygusal romantik filmleri.. Ağlamak istemediğimdendir herhalde. Ben duygusallıktan çıkmak istedikçe siz beni niye duygusal olmaya itiyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
o zaman çok sırıtmıyodur sende,benim baldırlar 4 kişinin ki gibi yaaaaaaaaaaaaa
Yok canım aynı değil 4cm daha uzunum senden.. ben bayram geçince kilo aldımmmmmmmmmmmm
duygusallık iyidir kız bende çok duygusalım filmdekiler filmi değil beni izlediler,böhüüü diye diye
höküümet kadına git o zaman 2.yeonada gittim oda çok komikti
o zaman çok sırıtmıyodur sende,benim baldırlar 4 kişinin ki gibi yaaaaaaaaaaaaa(azcık abarttım )
ben o zaman canım ne istiyosa
Hayır ona da gitmem , biz sinemaya her gittiğimiz de bilim kurgu filmlerine giriyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
spordan kastın hangi hareketleri yapıyosn:26:bende yapim:26:
Harbiden fazla abarttın yok , ben zaten bir öncesine kadar her gün evde spor yapıyordum sonra ara verdim aldım kiloları.
Gerçi ben çabuk verebiliyorum o kadar sıkıntı etmeme gerek yok.
ben o zaman canım ne istiyosaevim sensin var bugün onuda izlememişsindir sen kesin uyarlama film izledim oda çok acıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?