• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Valla yeme çıkarması zor olur :27::27::27::27:

Çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamıyorum şu kayısı çayı çok iyi geldi. Benim kartal alıştırdı kayısı çayı içmeye..
Evde yokmuş,hemen babama verdim bana şunları şunları al dedim alıp geliceh ve kayısı çayı içeceğim gel sada vişne suyu vereyimmm
:27:

Çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamıyorum şu kayısı çayı çok iyi geldi. Benim kartal alıştırdı kayısı çayı içmeye..
Evde yokmuş,hemen babama verdim bana şunları şunları al dedim alıp geliceh ve kayısı çayı içeceğim gel sada vişne suyu vereyimmm
:27:

Fişne sevmiyorummm ağzımı büzüştürüyo :53:

E bende 56 kiloyumm , ama bugun 55 . Birazdan boğazımı tutamayı yerim yine 56 olurum.Bi insan bi kiloluk yemek yer mi ya ben yiyorummmmmmmmmmmmmm :( spora başlayacağımm
boyun aynı mı benlen:26:
ya ben ramazandan önce 52 kiloydum:32:ramazanda yidim yidim yattım bi daha da veremedim üstüme zimmetlendiler:43:

yolda yürürken dinliyom hep ben:27:
su ve ateş filmine gittin mi sen:43:gitmediysen git olur mu ağla ağla gel:43::43:(bu konuya nasıl atladıgımı sormayın:52::52::52::52:)

Ya ben öyle filmlere gitmem sevmiyorum duygusal romantik filmleri.. Ağlamak istemediğimdendir herhalde. Ben duygusallıktan çıkmak istedikçe siz beni niye duygusal olmaya itiyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52:

Ya ben öyle filmlere gitmem sevmiyorum duygusal romantik filmleri.. Ağlamak istemediğimdendir herhalde. Ben duygusallıktan çıkmak istedikçe siz beni niye duygusal olmaya itiyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52:
duygusallık iyidir kız bende çok duygusalım filmdekiler filmi değil beni izlediler,böhüüü diye diye:52::52::52::52:
höküümet kadına git o zaman 2.ye:52:onada gittim oda çok komikti:52:

o zaman çok sırıtmıyodur sende,benim baldırlar 4 kişinin ki gibi yaaaaaaaaaaaaa:43:(azcık abarttım:27:)

Harbiden fazla abarttın yok , ben zaten bir öncesine kadar her gün evde spor yapıyordum sonra ara verdim aldım kiloları.
Gerçi ben çabuk verebiliyorum o kadar sıkıntı etmeme gerek yok :(.

Harbiden fazla abarttın yok , ben zaten bir öncesine kadar her gün evde spor yapıyordum sonra ara verdim aldım kiloları.
Gerçi ben çabuk verebiliyorum o kadar sıkıntı etmeme gerek yok :(.
spordan kastın hangi hareketleri yapıyosn:26:bende yapim:26:

Back