İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

spordan kastın hangi hareketleri yapıyosn:26:bende yapim:26:

Beli inceltmek için direği alıp sağa sola dönüyorummm.Bacaklar için bildiğin hareketleri yapıyorum.Karın yağları için ise bol bol mekik çekiyorum.. Bu kadarı bana yetiyor hemen şekle giriyorum.. Mesela hiç yürüyüp koşmuyorum.. hep evde olduğum için yürüme gibi bir şansım yok

ben hafta içi tüm gün dershanedeyim o yüzden hiç fırsat bulamıyorum,ama dediklerini yapim bi 10 dk ayırmaya çalışırım

ben hafta içi tüm gün dershanedeyim o yüzden hiç fırsat bulamıyorum,ama dediklerini yapim bi 10 dk ayırmaya çalışırım

Her gece yatmadan önce bi yarım saatini ayırman yeterli. Öyle bir saate yakın spor yaptığımı bilmem ben.Yarım saat yetiyor da artıyor bile...

Hem yaşın daha kaç , öyle büyük görünmek gibi bi derdin olmasın.Olduğun gibi ol :))
yok canım ya ben kendimden çok memnunum büyük görünmekten de nefret ediyorum,yüzümdeki küçüklük masumiyetini seviyorum,öyle gülelim eğlenelim maksadında yazdım

​Bence sen oradaki sözleşmen bitene kadar çalış sonra başka bi iş bak..
sozlesme bıtene kdr durmak zor cnm konusmaktan bıtıyorum artık mıdem bulanıyor

ay bende istiyorum vermeyi kendimi mi içsemöyle gerekiyodu oldu,içim gitti artık geçtim ondan

selam naber arkadaş olalım mı senle de

olalım bakalım bn zelo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…