- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.821
spordan kastın hangi hareketleri yapıyosn:26:bende yapim:26:
özür dilerim
Hayır onu da izlemedimmmmmmm ben diyorum sevmem sen hala acıklı filmleri sıralayıp duruyo bana yaaa
ben hafta içi tüm gün dershanedeyim o yüzden hiç fırsat bulamıyorum,ama dediklerini yapim bi 10 dk ayırmaya çalışırım
Beli inceltmek için direği alıp sağa sola dönüyorummm.Bacaklar için bildiğin hareketleri yapıyorum.Karın yağları için ise bol bol mekik çekiyorum.. Bu kadarı bana yetiyor hemen şekle giriyorum.. Mesela hiç yürüyüp koşmuyorum.. hep evde olduğum için yürüme gibi bir şansım yok
etme
Kırayım mı beline he ! kırayım mı
ben hafta içi tüm gün dershanedeyim o yüzden hiç fırsat bulamıyorum,ama dediklerini yapim bi 10 dk ayırmaya çalışırım
Her gece yatmadan önce bi yarım saatini ayırman yeterli. Öyle bir saate yakın spor yaptığımı bilmem ben.Yarım saat yetiyor da artıyor bile...
miniğim tabi boyumu görsenhala miniğim diyo ya
miniğim tabi boyumu görsen
tmm umarım yaparım
yaşımdan dolayı topuklu giymiyorum bence insanlar yürürken beni fark etmiyor​Görmeme gerek yok ki tahmin edebiliyorum ama miniklikte iyidirrrrrrr
yaşımdan dolayı topuklu giymiyorum bence insanlar yürürken beni fark etmiyor
yok valla hiç sevmem fark edilmeyi,nefret ederim
Karıncalarda minik ama biz onları farkediyoruz fark edilmek gibi bir derdin var senin anlaşıldııııııııııııııııı
yok valla hiç sevmem fark edilmeyi,nefret ederim
yok canım ya ben kendimden çok memnunum büyük görünmekten de nefret ediyorum,yüzümdeki küçüklük masumiyetini seviyorum,öyle gülelim eğlenelim maksadında yazdım
Hem yaşın daha kaç , öyle büyük görünmek gibi bi derdin olmasın.Olduğun gibi ol :))
sozlesme bıtene kdr durmak zor cnm konusmaktan bıtıyorum artık mıdem bulanıyor​Bence sen oradaki sözleşmen bitene kadar çalış sonra başka bi iş bak..
ay bende istiyorum vermeyi kendimi mi içsemöyle gerekiyodu oldu,içim gitti artık geçtim ondan
selam naber arkadaş olalım mı senle de
afiyet olsunn
sozlesme bıtene kdr durmak zor cnm konusmaktan bıtıyorum artık mıdem bulanıyor
olalım bakalım bn zelo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?