• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

sonuçta yine pc başında olacaksın ama bu kadar çalışma süren mi olmayacak ? Bankada çalışıyorsun sen demi.. Çağrı merkezinde ?

yıne cagrı merkezınde olcam yıne pc basında olcam ama konusmıycam yazıscam kısmet olursa dua et kız kadro acılsın

Oldu:51:kime aşıksın,okuyon mu üni okuyosan hangi bölüm:52::52::52:sevdiceğin mi var:32:allahım ne çok soruyom bennn:52:

Bu kadar deşifre olmayı sevmiyorum , ama bu sorduklarından en çok hangi soruna cevap veresim var biliyor musun..
Kime aşıksın sorusuna...

4 seneye yakın olan , beni benden alan , ömrümün sahibine aşığım canım..

Yok mu seninde aşık olduğun biri :) Aşk kadar güzel birşey var mı beeeee :))

yıne cagrı merkezınde olcam yıne pc basında olcam ama konusmıycam yazıscam kısmet olursa dua et kız kadro acılsın

inşallah açılır canım , yani hem ekrana bakı hem konuşmak mı başını ağrıtıyor.aslında ekrana bakmak daha çok ağrıtır..
Daha kötü olmayasın sonra ?

Bu kadar deşifre olmayı sevmiyorum , ama bu sorduklarından en çok hangi soruna cevap veresim var biliyor musun..
Kime aşıksın sorusuna...

4 seneye yakın olan , beni benden alan , ömrümün sahibine aşığım canım..

Yok mu seninde aşık olduğun biri :) Aşk kadar güzel birşey var mı beeeee :))
Sende bendensin:27:
Bende deşifre olmim diye kendimi parçalıyom:52:
Allahım ayırmasın sizi,vardı benimde 3 yıllık bi ilişkim,artık yok:37:

Mümkünse pıçak değil bıçak diyelim , bana başka bir topic sahibini hatırlatıyorsun bizim topiğimizda pıçak yok bel kırmak varr

Özledimmmmmmmmmmmm
:17:
Sabah bensiz kahvaltıya gitmişsinnnn
:19:

Pıçak ona mı zimmetlenmiş oluum bahonun lafı o ama demem :19:

Artık sensiz yapıcam herşeyimi sen bensiz yapıyosun :19::19:

Ben çok seviyorum çokta memnunum. Bende senin sevdiğini sevmiyorum..
:19:
zevkler ve renkler tartısılmaz bebüşümmmmm
Ben her ikisini de seviyom:52:maydanoz ben:3::3:
hıhoyyttt :D

inşallah açılır canım , yani hem ekrana bakı hem konuşmak mı başını ağrıtıyor.aslında ekrana bakmak daha çok ağrıtır..
Daha kötü olmayasın sonra ?
calısmak zorundayım askos napım konusmasam yeter bana

Pıçak ona mı zimmetlenmiş oluum bahonun lafı o ama demem :19:

Artık sensiz yapıcam herşeyimi sen bensiz yapıyosun :19::19:

Sen okuldan çıkıp kahvaltıya gittiğinden beri ben ağzıma tek lokma koymadımmmmm
:19:Zayıflamam lazımmmmm , bak günde bir kilo verdim su bile içmiyorum kilo yapmasın diyeeeee:19:ama çok acıktım benim canım çiğ köfte istiyor :((

Back