İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

sonuçta yine pc başında olacaksın ama bu kadar çalışma süren mi olmayacak ? Bankada çalışıyorsun sen demi.. Çağrı merkezinde ?

yıne cagrı merkezınde olcam yıne pc basında olcam ama konusmıycam yazıscam kısmet olursa dua et kız kadro acılsın

Oldukime aşıksın,okuyon mu üni okuyosan hangi bölümsevdiceğin mi varallahım ne çok soruyom bennn

Bu kadar deşifre olmayı sevmiyorum , ama bu sorduklarından en çok hangi soruna cevap veresim var biliyor musun..
Kime aşıksın sorusuna...

4 seneye yakın olan , beni benden alan , ömrümün sahibine aşığım canım..

Yok mu seninde aşık olduğun biri :) Aşk kadar güzel birşey var mı beeeee :))

yıne cagrı merkezınde olcam yıne pc basında olcam ama konusmıycam yazıscam kısmet olursa dua et kız kadro acılsın

inşallah açılır canım , yani hem ekrana bakı hem konuşmak mı başını ağrıtıyor.aslında ekrana bakmak daha çok ağrıtır..
Daha kötü olmayasın sonra ?

Sende bendensin
Bende deşifre olmim diye kendimi parçalıyom
Allahım ayırmasın sizi,vardı benimde 3 yıllık bi ilişkim,artık yok

Mümkünse pıçak değil bıçak diyelim , bana başka bir topic sahibini hatırlatıyorsun bizim topiğimizda pıçak yok bel kırmak varr

Özledimmmmmmmmmmmm

Sabah bensiz kahvaltıya gitmişsinnnn

Pıçak ona mı zimmetlenmiş oluum bahonun lafı o ama demem

Artık sensiz yapıcam herşeyimi sen bensiz yapıyosun

Ben çok seviyorum çokta memnunum. Bende senin sevdiğini sevmiyorum..
zevkler ve renkler tartısılmaz bebüşümmmmm
Ben her ikisini de seviyommaydanoz ben
hıhoyyttt

inşallah açılır canım , yani hem ekrana bakı hem konuşmak mı başını ağrıtıyor.aslında ekrana bakmak daha çok ağrıtır..
Daha kötü olmayasın sonra ?
calısmak zorundayım askos napım konusmasam yeter bana

Pıçak ona mı zimmetlenmiş oluum bahonun lafı o ama demem

Artık sensiz yapıcam herşeyimi sen bensiz yapıyosun

Sen okuldan çıkıp kahvaltıya gittiğinden beri ben ağzıma tek lokma koymadımmmmm
Zayıflamam lazımmmmm , bak günde bir kilo verdim su bile içmiyorum kilo yapmasın diyeeeeeama çok acıktım benim canım çiğ köfte istiyor (

bize her gün sonbahar !
<strong><em>[video=youtube;GpRWIuIyWxg]http://www.youtube.com/watch?v=GpRWIuIyWxg[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…