• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Vur be güzelim :) Vur vur amma ağırmış elin heee ! Fıtık çıkacak senin yüzünden
:19:

Ağırdır :ssz::4: Neyse bayanlar size doyum olmaz ben yemek yicem. İrem kaçar :10: Görüşürüz cümleten :12:

Son düzenleyen: Moderatör:
Perso alıntılar bozulduğu için buradan devam edelim :) Yani benim içim sızlıyor sen git 200 tl bir saç kesimine ver . Ben o parayla kaç parça kıyafet alırdım beeee:27::27::27:

Dünde bi muhabbet geçti bizimkinin arkadaşı gelmiş ben dışardaydım neyse oturduk çay kahve vs. adam hemen fark etti saçların yakışmış x hanım fln. adanada bi kuaför varmış arkadaşı istanbuldan mankenler sosyeteler atlayıp gidiyomuş uçakla kestirip boyatıp aynı gün içinde dönüyolarmış bide 200 tl alıyo saç kesimine inanmadım başta görene kadar dedi aşkitomun gözleri büyüdü bana baktı bastım kahkahayı büyük bi gaf yaptı adam :6:

Dünde bi muhabbet geçti bizimkinin arkadaşı gelmiş ben dışardaydım neyse oturduk çay kahve vs. adam hemen fark etti saçların yakışmış x hanım fln. adanada bi kuaför varmış arkadaşı istanbuldan mankenler sosyeteler atlayıp gidiyomuş uçakla kestirip boyatıp aynı gün içinde dönüyolarmış bide 200 tl alıyo saç kesimine inanmadım başta görene kadar dedi aşkitomun gözleri büyüdü bana baktı bastım kahkahayı büyük bi gaf yaptı adam :6:

Gafın alası... :33:

Gülmeyin ama size birşey diyeceğim ben dün yoldayken yine çiğ köfte yedim, bu aralar çok sık yiyorum ve şuan yine yemek istiyorum.Sabah akşam her zaman her zamannnnn !:56:

kuzum dun ızınlıydım :( calısıyorum full agrıyo bı yandan agrı kesıcı ıcıyorum bı yandan calısıyroum

Heyet raporu alıcam diyordun aldın mı verdin mi ? Migren çok kötü bir hastalık.Azı da çoğuda hiç farketmez o başa hele ki göze vurduğunda ağrı çok kötü oluyor..

Bende de var migren ve başımın sağ kısmında..
Sağ gözüme vuruyor bazen gözümü kapatıp geziyorum çok fenadır birilirim... :((

Heyet raporu alıcam diyordun aldın mı verdin mi ? Migren çok kötü bir hastalık.Azı da çoğuda hiç farketmez o başa hele ki göze vurduğunda ağrı çok kötü oluyor..

Bende de var migren ve başımın sağ kısmında..
Sağ gözüme vuruyor bazen gözümü kapatıp geziyorum çok fenadır birilirim... :((
aldım cnm verdım buraya bolum degısıklıgı ıstedım cvp beklıyorum ıste bnm bgn soldan vurdu muıgren normalde sagdan vurur

aldım cnm verdım buraya bolum degısıklıgı ıstedım cvp beklıyorum ıste bnm bgn soldan vurdu muıgren normalde sagdan vurur

Ya aslıdna bu tarz mevzulara öncelik getirilmeli.Kişi kendini o bölümde iyi hissetmiyor ve sağlığından da problemi var. Daha ne bekletirsiniz ki insanı. Bir başka bölüme alın, hem işiniz görünsün hem de kişinin sağlığ biraz olsun düzelsin ya..

Geçmiş olsun :((

iki gece önce arkadaşımla face den konuşmuşlar...

benimle ilgili konuşup ileri geri laf etmiş en sonda küfür etmiş...

kızda sevgilisine söylemiş tabiki doğal olarak...

biri benim de dostuma küfür etse bende söylerim

daha sonra sevgilisi olayı yanlış anlamış ve neden sana öyle yazdığı halde konuşmaya devam ettin seninde mi hoşuna gidiyodu diyerekten ayrılmışlar ama şimdi iyi olmuşlar sonunda... :14:
Salak X!!!:41:
Sıkma canını barışmışlar işte:16:
Merhaba irem hoşgeldin :)

Merhaba sizde hoşgeldiniz.. :))

Mevzuyu okudum, sonu tatlıya bağlanmış ..

Sende hoşgeldin.. :) Yokluğumu bilip akın etmişsiniz topiğime . Ben yokum diye mi aşk olsun hıh :19:

Geldim geldim evimdeyim..
Yolculuk çok sıkıcı geçti, ya gram uykum yok.
Otobüste de uyumadım zaten..

Ruh halim bi tuhaf..
ben sevgilimi özledim !
Hoşbuldum:27:aa yok ya:27:tanışalımmıı:27:
Ben 18 yaşındayım(3 ay sonra olcam yani:52:) üniversiteye hazırlanıyorum 2.senem,doğuluyum:27:bu kadancık:27:

Salak X!!!:41:
Sıkma canını barışmışlar işte:16:

Hoşbuldum:27:aa yok ya:27:tanışalımmıı:27:
Ben 18 yaşındayım(3 ay sonra olcam yani:52:) üniversiteye hazırlanıyorum 2.senem,doğuluyum:27:bu kadancık:27:

3 ay sonra ne zaman senin doğum günün için bu topicde pasta keseceğizzz :) Hoşgeldin canım...

Ya aslıdna bu tarz mevzulara öncelik getirilmeli.Kişi kendini o bölümde iyi hissetmiyor ve sağlığından da problemi var. Daha ne bekletirsiniz ki insanı. Bir başka bölüme alın, hem işiniz görünsün hem de kişinin sağlığ biraz olsun düzelsin ya..

Geçmiş olsun :((

kadro acılmasını beklıyorlarmısmısmıs:26:
bılmıyorum cnm nolcaK HAYIRLISI ARTIK

Makyaj malzemelerimi sıfırladım ve rahatladım..
Kremlerimi sıfırladım ve çok memnun kaldım.
Suratım yumuşacık
Avonda ne var ne yok satın aldımmmm
:27:

Back