- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #7.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nie lann nie kahkaha bombardımanı yaşattın???
birde nden bozulurdn dicem bende bozulurdum şahsen
İyi düşün iyi olsun..
Sen böyle evliliğe ön yargı ile bakarsan hiç bir zaman mutlu olamazsın..
Hiç evlilik düşünmeyen birisi ile aynı düşüncedesin şuan..
bu hatun beni perişan etti yeaaa
[video=youtube;1Pc-NizMgg8]https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8[/video]
dedin ya bi de doğru yazsan bacım diye ona güldüm
yani evliliğe ikna etmişim onca zaman sonra bi rüyayla vazgeçer gibi olsun olcak işmi![]()
yaa bide şu war hani derler ya evlenince aşk biter falan işte flörtteki gbi olmaz falan diee o söylemler korkuttu ama aşmıştık şu lanet rüyaa bozdu işi...
bide bişiyi yaşamazsan bilemezsn ki demi amaa???
yarın jagger ı göremezsek korkmayın bayılmıştır yorgunluktanBu gece bu hatunun videosuyla çalışayım da bende perişan olup yatayım![]()
yeniden ikna ol hemen bakayımdemi yaa haklısın walla rüya bozdu iştee allaam yaa işi sapıttım attım wala canım![]()
Bildiğin gibi ben oyun oyna dizi izle evdeydim..
Sen neler yaptın![]()
Yahu sen ne bakıyorsun millete..
Kavga olmadığı ve yenilikçi olduğun sürece evliliğine hiç bir şeycik olmaz be kuzum ..
Yaşayamadığın şeyi tabiki bilemezsin ama sevgine inanıyorsan kişiliğini biliyorsan ne yaşayacağını tahmin edersin ..![]()
melkeler ve şeytanlar diyorum![]()
yarın jagger ı göremezsek korkmayın bayılmıştır yorgunluktan
ama sen alışıksın bişey yapmaz sana
yeniden ikna ol hemen bakayım![]()
yarın jagger ı göremezsek korkmayın bayılmıştır yorgunluktan
ama sen alışıksın bişey yapmaz sana
yeniden ikna ol hemen bakayım![]()
Şeytanda bi melekte hades şeytanların babası bende anası oluyorum doğal olarak![]()
du sen walaa arayıncaa ben ikna etcem onu aşkım bnm yaa off nası cnm sıkıldı durduk yere üzdüm![]()
bi de regl iydim valla kafam one millionBu hareketlerin bazılarını zaten sürekli yapıyorum sıkıntı yok yani ama hepsini yapmaya çalışacağımmmm![]()
du sen walaa arayıncaa ben ikna etcem onu aşkım bnm yaa off nası cnm sıkıldı durduk yere üzdüm![]()
bi de regl iydim valla kafam one million
bu seferde sen onu ikna et bacım![]()