- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #6.961
İyhhh murat bozu da hic sevmemmnanana selenaaa :90:
Selana ne alaka..
Üç kişiyiz diye mi tutuşun kızlar el ele verin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyhhh murat bozu da hic sevmemmnanana selenaaa :90:
Selana ne alaka..
Üç kişiyiz diye mi tutuşun kızlar el ele verin![]()
Aklina geldii
Evet sevgi elini verrr![]()
ben geldm:26:............
Hoşgeldim ecrinimm
Bende blogla uğraşıyordummmmmm
Blog açabiliyormuşuz meğerse açtım burdan bakk![]()
saol canım ne işe yarıo blog??
bnmde cnm sıkkın kafam dagılsn die geldm:26:
Şuan canım sıkılmasın diye uğraştığım birşey de boşver sen şimdi..
Niye canın sıkkın hayırdır birşey mi oldu canım ?
anlatırsın o zaman bi ara ...hee yaa oldu canım
Oldu diyeceğine anlatsana kızım![]()
ne bilim belki noldunu sormaycan alla allaaa
bnmkine cnm sıkıldı yaa off![]()
Hadi anlat ne yaptı senin ki..
Yemin ederim ağzından cımbızla çekiyorum lafları..
off bee anlatıommm...
yaa ben dün bi rüya gördüm ewlilikle falan ilgili böle ewlenmişim falan onun etkisinden kurtulamadm ewlilegede baya bi uzagım eskiden beri gerldm bayaa..
.sonraa işte buna anlattım işte tekrar uzaklaştm baya gerldm kaldıramam ben öle falan diee...buda ii hoş konuştu eskiden beri beni ikna etmeye ugraşırdı bayada etmişti hatta...
bu rüya işi bozdu onunda sesi düştü gbi oldu ben bunları dynce zorla ewlencek degiliz falan dedi ..nie düştü sesin diomm yok dio aşkımlı bitanemli konuşuyo gene ama bnm içime kurt düştü bozuldu die kızdm bnde gt glme konuşma bnle falan yaptm kızıp kapadı oda...
kız rüya gördün diye mi kızdı :26:
kız rüya gördün diye mi kızdı :26:
off bee anlatıommm...
yaa ben dün bi rüya gördüm ewlilikle falan ilgili böle ewlenmişim falan onun etkisinden kurtulamadm ewlilegede baya bi uzagım eskiden beri gerldm bayaa..
.sonraa işte buna anlattım işte tekrar uzaklaştm baya gerldm kaldıramam ben öle falan diee...buda ii hoş konuştu eskiden beri beni ikna etmeye ugraşırdı bayada etmişti hatta...
bu rüya işi bozdu onunda sesi düştü gbi oldu ben bunları dynce zorla ewlencek degiliz falan dedi ..nie düştü sesin diomm yok dio aşkımlı bitanemli konuşuyo gene ama bnm içime kurt düştü bozuldu die kızdm bnde gt glme konuşma bnle falan yaptm kızıp kapadı oda...
iki kolumu bi araya getiremiyorum yaa![]()
Hımmm...
Birazcık kırılmış olabilir, yani sen öyle soğudum gerildim ettim dersen çocuk doğal olarak kızar..
Yani seni seviyor , eskiden beri seni ikna etmek için baya bi uğraştığını söylüyorsun..
Sen öyle diyince , bozulmuştur.
Ama düzelir sıkma canını..
Bir dahaki aradığında öyle demek istememiştim. Rüyanın etkisinden ne dediğimi bilmiyorum falan dedim dersin..
yaa dedim bak sesin nie düştü bozulmadn demi aşkım rüyanın etkisinden gerginm dedim yok sewgilim bişi dioo ama bencede illaki bozuldu yani fazla belli etmesede içten içe