• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

yaa hayr kızmadı aslında ben bozuldu sanıp kızdm ona

ben konuya fransız kaldım canım. şimdi sen evlenmek şstşyodun o da seni ikna ettin.

sonra sen rüya gördün ve etkisinden çıkamadın ona anlattın.

onun da kızdığını sandın yanlış anladın..

doğru mu anladım yanlışsa hakkını helal et anlama özürlüyüm :27:

Canım kim olsa bozulur..

Şimdi bir de o askerliğini yapıyor bitti sayılır.
Askerlik gibi bir engeli aştınız birlikte..

Artık bundan sonrası işine bakıp seninle yuva kurmak . Bunu hızlı bir şekilde gerçekleştirmek.

Sen öyle dersen bozulmuştur. Ama düzelir moreli. Mesaj atsan gönlünü alsan ?

yaa canım şimdi şu war dedimde sen gelince hadi ewlenelim dersen olmaz dedim bnde demem zaten hani bi 3 4 yıl bi toplayalım kendimizi ondan sonra dioo yani o zamana illaki degişir fkrim die düşünüomm...
yok yaa şimdi uykuda uyumaz artk gece nöbete gelcek o zaman konuşcam artk...belki gerçekten bozulmadı ama benm içime sinmedi

yaa canım şimdi şu war dedimde sen gelince hadi ewlenelim dersen olmaz dedim bnde demem zaten hani bi 3 4 yıl bi toplayalım kendimizi ondan sonra dioo yani o zamana illaki degişir fkrim die düşünüomm...
yok yaa şimdi uykuda uyumaz artk gece nöbete gelcek o zaman konuşcam artk...belki gerçekten bozulmadı ama benm içime sinmedi

Ecrinim sen bu çocuğu sevmiyor musun seviyorsun..

Sen bu çocukla evlenmek istemiyor musun , istiyorsun..

Sana bir yamuk yapmadığı sürece ve sevdiğin sürece maddi imkanlarınız iyi oldukça neden evliliğe karşı fikrin değişsin ki..
Yani şuan için böyle düşünüyor olman ona bozulmuştur

ben konuya fransız kaldım canım. şimdi sen evlenmek şstşyodun o da seni ikna ettin.

sonra sen rüya gördün ve etkisinden çıkamadın ona anlattın.

onun da kızdığını sandın yanlış anladın..

doğru mu anladım yanlışsa hakkını helal et anlama özürlüyüm :27:

özlem ha bide yazdını düzgün yazsan anlamayı geçtimdee bi düzgün yaz bacımm:1:
yaa ben evlenmekten korkuyom tmmı bnmkide çok zaman ikna çabalarıyla ugraştı başardı da
amaa bu rüyaa arayı bozduu gerldm ben anlattm ona güldk ettk bnde ciddi ciddi bişiler dedim
bozuldu sanırım oda hani kaldıramam ben evliliği tarznda bozuldu gbi hssettm
hayr falan dedi ama içten kırıldı biraz sanırım

Ecrinim sen bu çocuğu sevmiyor musun seviyorsun..

Sen bu çocukla evlenmek istemiyor musun , istiyorsun..

Sana bir yamuk yapmadığı sürece ve sevdiğin sürece maddi imkanlarınız iyi oldukça neden evliliğe karşı fikrin değişsin ki..
Yani şuan için böyle düşünüyor olman ona bozulmuştur

yaa kuzum bnm derdmm onla diil evliiğin sorumlulunu kaldıramam ondan korkum şimdi çok mutlu edio yarın değişirse sewmezse bu korkularım war tek düze bi hayatımız olsun istemiyorumm ondan iştee
yoksa deliler gbi seviyorumm...
eger onca ewlenmem etmem dememe ragmen evlenceksem allahın iznylee bu kişi o olur...

özlem ha bide yazdını düzgün yazsan anlamayı geçtimdee bi düzgün yaz bacımm:1:
yaa ben evlenmekten korkuyom tmmı bnmkide çok zaman ikna çabalarıyla ugraştı başardı da
amaa bu rüyaa arayı bozduu gerldm ben anlattm ona güldk ettk bnde ciddi ciddi bişiler dedim
bozuldu sanırım oda hani kaldıramam ben evliliği tarznda bozuldu gbi hssettm
hayr falan dedi ama içten kırıldı biraz sanırım

senin yüzünden evde kahkaha bombardımanı yaşattım millete yaa :27::27::27:

anladım canım yani bende olsam bozulurdum eccük :ssz:

yaa kuzum bnm derdmm onla diil evliiğin sorumlulunu kaldıramam ondan korkum şimdi çok mutlu edio yarın değişirse sewmezse bu korkularım war tek düze bi hayatımız olsun istemiyorumm ondan iştee
yoksa deliler gbi seviyorumm...
eger onca ewlenmem etmem dememe ragmen evlenceksem allahın iznylee bu kişi o olur...

İyi düşün iyi olsun..

Sen böyle evliliğe ön yargı ile bakarsan hiç bir zaman mutlu olamazsın..
Hiç evlilik düşünmeyen birisi ile aynı düşüncedesin şuan..

Back
X