- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.961
ayıp valla çok haklısın cnmBirde surekli gittigin bir yerin boyle yapmasi kadar sinir bozucu bir durum yok..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayıp valla çok haklısın cnmBirde surekli gittigin bir yerin boyle yapmasi kadar sinir bozucu bir durum yok..
Yok yoyemiyorum ben balik hic sevmiyorum.aaa koksun kokusuz yemek mi olur :) hea eczane 7ye kadar açık mecbur
evet canım kolay alışıyosun fazla zor değil yaniEczanede mi calisiyorsun , eczanede calismak kolay mi kuzum..
ayıp valla çok haklısın cnm
evet canım kolay alışıyosun fazla zor değil yani
hamsi ye hamsini ne kılçığı olcak canım ya :)Yok yoyemiyorum ben balik hic sevmiyorum.
Korkuyorum kilciklari bogazimda kalir nefes alamam diye
tabiki öğretitim kız terim öğrencek bişey yok kasma o kadar :) nie izin vermiyo kiBence eczanede calismak istiyorum hatta hastanede
Ama izin vermiyor benim ki..
Eczane ortamini merak ediyoeum.
Mesela ben bir suru ilac isimleri tip terimleri ezberledim.
Cidden onlar eczanede ise yariyor mu hepsi..
Daha kolay bulunuyordur gerci ilaclari alip vermesi dimi..
Ay seni buldugum cok iyi oldu bana eczaciligi ogretir misinnnn
aynen öyle canım boşverBencede..
Surekli musterilerden mi para kazanirsin yeni gelen musterilerden mi..
Yeni is alayim pahasina eski musterilerini oyalarsa bende bir daha gitmem.
Hic kusura bakmasin
tabiki öğretitim kız terim öğrencek bişey yok kasma o kadar :) nie izin vermiyo ki
O korkudan bence hic bir baligi yiyemem bennn (=hamsi ye hamsini ne kılçığı olcak canım ya :)
korkunu yen omega al cnm yanlış yaparsın balıkta yeO korkudan bence hic bir baligi yiyemem bennn (=
senin okuduğun bölümüm okuyup burda staj yapan var girersin çok rahat :)Suan icin gerek yok diyor , bende okulum bittiginde direk girerim diye dusunuyorumm..
Ayy vallaha mi (= cok iyi olur..
Heyecan yaptim ozelden ben sana aklimdaki sorulari sorayimmm
Ya vallahi sen anlatinca cok kolaymis gercekten.senin okuduğun bölümüm okuyup burda staj yapan var girersin çok rahat :)
korkunu yen omega al cnm yanlış yaparsın balıkta ye
Oooo ben var ya hastasıyım gerçekten çok severim, Ayyyy canım çekti, dışarı da çıkamam şimdi sana bütün kağıt helvalar feda olsun kardeşlerin eeeen tatlısıKagit helvaaaa su aralar muptelasi oldum diyebilirimmmm bana kagit helva alir misin
Esine soyle sabah gelirken marketten alsin sana tugbisimmmmmOooo ben var ya hastasıyım gerçekten çok severim, Ayyyy canım çekti, dışarı da çıkamam şimdi sana bütün kağıt helvalar feda olsun kardeşlerin eeeen tatlısı
Ben ve oğlum balık hastasıyız gel bizim yanımıza bol bol balık yerizEvet cok faydali ama iste gel gor ki yiyemiyorum
Kiz ben hayatya sevmem . Kokusunda duramam. Balik malik yapamamda.Ben ve oğlum balık hastasıyız gel bizim yanımıza bol bol balık yeriz
O da zaten benden bişey istesene der hep sağolsun, ama ben inadına istemiyorumEsine soyle sabah gelirken marketten alsin sana tugbisimmmmm
Benim 11 aylık oğlum bile balık hastası bana her öğün balık verseler yok dememKiz ben hayatya sevmem . Kokusunda duramam. Balik malik yapamamda.